Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 14, 16:39)
Tai kad ana karta buvo idejusi,tai vadinasi viesina.Na jei ka,tai klaupsiu ant kelieniu blush2.gif

Prašau parodyti , kur aš buvau įdėjusi savo albumo nuorodą .... apart savo profilio , kuriam galima įsidėti .

Sakot viešinu ... gerai , tuoj neviešinsiu .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 14, 17:19)
tai tada ji aplamdziau ax.gif  o papuosimas spontaniskai isejo lotuliukas.gif :
zidras sirdys = vyro, rozine =mano, o dvi sirdutes =musu vaikai
ramunes apaciuoja tipo, myliu ne myliu lotuliukas.gif

wub.gif Tikrai super greitukas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 17:41)
Prašau parodyti , kur aš buvau įdėjusi savo albumo nuorodą .... apart savo profilio , kuriam galima įsidėti .

Labai labai labai atsiprasau,na tikrai sumaisiau,kad buvo profilyje doh.gif Begsiu pas moderatores paprasyt,kad istrintu ta zinute verysad.gif Dovanokit wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekur prašau nebėgti ,aš tiesiog jį užrakinau .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 19:50)
Niekur prašau nebėgti ,aš tiesiog jį užrakinau .

ir negeda? wub.gif tokius grozius laikyti po spyna slap.gif flirt.gif nesikabinekit prie zodziu ax.gif gi siand Meiles diena wub.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 02 14, 19:01)
ir negeda? wub.gif tokius grozius laikyti po spyna slap.gif  flirt.gif nesikabinekit prie zodziu ax.gif gi siand Meiles diena wub.gif  irnesakyk.gif

Tai čia tada visoms senbuvėms gėda , nes visų užrakinti .... o kas kabinėjasi prie visko , gal aš nutylėsiu ... nes juk šiandien meilės diena , tik nesuprantu , kodėl turėčiau mylėti visus .... aš myliu tik tuos ką noriu brunette.gif .....
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 20:12)
Tai čia tada  visoms senbuvėms gėda , nes visų užrakinti .... o kas kabinėjasi prie visko , gal aš nutylėsiu ... nes juk šiandien meilės diena , tik nesuprantu , kodėl turėčiau mylėti visus .... aš myliu tik tuos  ką noriu  brunette.gif .....

bebe.gif
Atsakyti
Mano tortai .... tiems , kuriuos myliu heart.gif

user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 14, 21:08)

uz tuos fantastiskai skanius ir grazius tortus mes tave labai mylim ACIU dideliausias wub.gif
Atsakyti
[quote=@adrij@,2012 02 14, 21:08]
/quote]

ojetau... wub.gif wub.gif wub.gif kokia grozybe... taip ir spinduliuoja siltais jausmais....

Coliukelyte - labai apetitnai meiles dienai skirtas tortukas atrodo 4u.gif

erikiuxxx- labai siltas ir jaukus... mirksiukas.gif 4u.gif
ir visoms visoms saunioms tortuku kepejelems meiles dienos proga po oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 02 14, 20:55)
uz tuos fantastiskai skanius ir grazius tortus mes tave labai mylim ACIU dideliausias wub.gif

blink.gif ..plyta...jau sukapojot , nors ... kas ta vonikė dviems įsimylėjėliams smileysex.gif . lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, Moteros, pridirbot doh.gif Ir kaip nesusiprantat, kad negalima taip imti ir dalinti viešai kitiems tai, kas Jums nepriklauso protest.gif Dabar nežinau, kaip atsipirksit prieš visas pamylusias @drijos tortus wub.gif moterėles g.gif Sorry už moralą bet negalėjau susilaikyti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 14 vasario 2012 - 21:45
QUOTE(rutcka @ 2012 02 14, 21:44)
Nu va, Moteros, pridirbot  doh.gif Ir kaip nesusiprantat, kad negalima taip imti ir dalinti viešai kitiems tai, kas Jums nepriklauso  protest.gif Dabar nežinau, kaip atsipirksit prieš visas pamylusias @drijos tortus  wub.gif moterėles  g.gif Sorry už moralą bet negalėjau susilaikyti  cool.gif

lotuliukas.gif ... artistė ,

bet tai dar kaip sakoma tik " šaknelės " .... o " viršūnėlės " tame , kad visos bandote įrašyti slaptažodį ( atspėti koks jis ) , ir tai jau padaryta , virš 100 kartų !!!!! , pasekoje to .... net aš , su teisingu slaptažodžiu negaliu įeiti į savo albumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , rašo " pailsėkite " ir bandykite vėl " .... na jei taip ir toliai , reiks kurti naują biggrin.gif .

Aš pakraupusi .....

Atsakyti