Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Kokie grazus torciukai wub.gif

AS su zveju atejau biggrin.gif Sokoladinis tortas, beze, pastilazas

user posted image

user posted image

ir su smurfi namuku . SNIkersas ir juodasis miskas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inchik @ 2012 02 13, 22:32)

cia mano pirmas kartas kai pati kepiau torciuka ir dirbau su apdengimo mase.dariau vyrui vasario 14 proga:) tik vat neturiu padeklo..

Nu nieko sau pirmas kartas bigsmile.gif Jūs tikra šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
lollypop abai ispudingas tortas thumbup.gif

Asseni tortai nuostabus,labai grazus zvejys wub.gif

Labai puiki pradzia pradedanciuju kepejeliu 4u.gif

Mano tortukas Valentino dienai, medutis,cukrine dengimo mase,geles is cukrines mases

user posted image

user posted image
Atsakyti
aguOna, tavo geles tobulos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
TIkru tikriausios gyvos geles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 vasario 2012 - 10:52
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 14, 02:30)
kaip ispudingai atrodo!  bigsmile.gif broko tiesa truputi yra,bet bendras vaizdas viska atperka  wub.gif

Ačiū už pastabas ir pagirymus heart.gif Turbūt kalbate apie antrąjį aukštą? blush2.gif Deja, "Raffaello" tortukas gavosi "skystas", nelaikė formos, tad nėjo jo nei sviestiniu kremu, nei mase lygiai padengti... smile.gif Bet, tas netobulumas, man tik dar daugiau žavesio pridavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 14, 08:05)

AS su zveju atejau  biggrin.gif Sokoladinis tortas, beze, pastilazas

ir su smurfi namuku . SNIkersas ir juodasis miskas

Labai gražūs tortukai thumbup.gif Žvejys tai iš viso kaip tikras blink.gif Sakykit, o veidelis žvejo su moldu darytas, ar čia grynai Jūsų rankų šedevras? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 02 14, 10:57)
Labai gražūs tortukai  thumbup.gif Žvejys tai iš viso kaip tikras  blink.gif Sakykit, o veidelis žvejo su moldu darytas, ar čia grynai Jūsų rankų šedevras?  g.gif  4u.gif

Aciu. Neturiu moldu, tad kaverzuoju pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 14, 10:59)
Aciu. Neturiu moldu, tad kaverzuoju pati  ax.gif

blink.gif thumbup.gif Vat čia tai aukštasis pilotažas wub.gif Kad man taip sektųsi "kaverzoti" doh.gif Ech, tik svajonėse.... ax.gif
Atsakyti
Asseni koks fainas zvejys ir smurfai su nameliu puikus thumbup.gif tikrai auksines rankytes neisivaziduoju kaip taip imanoma graziai veideli padaryti smile.gif

Aguona labai grazus tortukas, o geles geles tiesiog puiku wub.gif
Ir kitu mergaiciu grazus darbeliai bigsmile.gif

O cia mano valentininis smile.gif turtingas kavos tortukas pastilazo sirdeliu apsupty biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabus sirdukai - tortukai. wub.gif Skubu ir as kept. 4u.gif

Gal butu galima nuorodele i @adrij@ kokinors internetini puslapi ar kataloga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 14, 10:49)

Gal butu galima nuorodele i @adrij@ kokinors internetini puslapi ar kataloga?  4u.gif

Tikiuos nesupyks ax.gif
http://s1090.photobu...;cpZZ1QQtppZZ28
Atsakyti
kokie gražūs torčiukai bigsmile.gif doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti