Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(⚜magnolia⚜ @ 2012 02 13, 15:51)
Tiesa sakant, radau tik tai, koks antgalis naudotas  blush2.gif Man labai įdomu kokiu būdu visas formavimas vyksta - ar iš centro sukama ratu, kol gaunasi rožė, ar yra kažkoks specialus būdas  ax.gif

ne tortas bet principas aiskiai parodytas: http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 vasario 2012 - 15:50
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 13, 15:49)
ne tortas bet principas aiskiai parodytas: http://www.youtube.c...feature=related

o cia andgalis kaip zvaigzdute ? nes kiek ziurejau video, tai niekur neparodo andgalio verysad.gif
Atsakyti
[quote=⚜magnolia⚜,2012 02 13, 15:51]
apie tai kalbeta keliais psl anksciau 4u.gif
[/quote]
Tiesa sakant, radau tik tai, koks antgalis naudotas blush2.gif Man labai įdomu kokiu būdu visas formavimas vyksta - ar iš centro sukama ratu, kol gaunasi rožė, ar yra kažkoks specialus būdas ax.gif
[/quote]
tam video gerai parodyta, o antgali irgi sakiau koki naudoju, for drop flower is virsutines papuosimu temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 13, 18:16)
o  cia andgalis kaip zvaigzdute ? nes kiek ziurejau video, tai niekur neparodo andgalio verysad.gif

Atsakyti
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 13, 19:55)

ner uz ka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 13, 18:53)

o man idomu ten ganasu ar beze puosta? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savo nauju tortuku heart.gif Nežinau dar, ar skanus, nes būna dienų, kai tiesiog nesiseka... 4u.gif "Juodasis miškas" ir "Raffaello". Bet papuošimu likau patenkinta smile.gif O ir masę jau baigiu prisijaukinti smile.gif Pridėjau keletą šokoladinių rožyčių ir šiek tiek teptuko potėpių, paukšteliams narveliuose nupiešti... 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypop: 13 vasario 2012 - 22:18
oj mergaites,prisiziurejau jusu grozybiu ir taip paciai uzsinorejo pabandyt! 4u.gif thumbup.gif
cia mano pirmas kartas kai pati kepiau torciuka ir dirbau su apdengimo mase.dariau vyrui vasario 14 proga:) tik vat neturiu padeklo..
tai gi laukiu jusu nuomoniu ir pastebejimu
user posted image
user posted image

viduj medutis pagal cipciuka,apdengtas mase is marshmelou,gelytes is pastilazo
Atsakyti
INCHIK,na nieko sau pirmas bigsmile.gif

LOLLYPOP,labai grazus taipogi 4u.gif
Atsakyti
Idedu draugaites prasymu jos daryta Meduti.Gal kas kokiu pastebejimu turit?ACIU!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lollypop @ 2012 02 13, 23:16)
Pasigirsiu ir aš savo nauju tortuku  heart.gif

kaip ispudingai atrodo! bigsmile.gif broko tiesa truputi yra,bet bendras vaizdas viska atperka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 14, 01:30)
kaip ispudingai atrodo!  bigsmile.gif broko tiesa truputi yra,bet bendras vaizdas viska atperka  wub.gif

Niex nepraslysta pro profu akis smile.gif As nepamaciau, kol neparasei hihihi.gif
Grazus tortukai, ypac kai pirmi thumbup.gif
Atsakyti