Nežinau,gal jau ir buvo toks klausimas (tuomet atsiprašau,bet nežinau kaip greit surasti),bet gal atsakysite kuri: Šlapio beze ar vienos normos užteks 24cm tortui papuošti,dengiant juo visą tortą?
QUOTE(mazuliux @ 2012 02 13, 01:49)
Jie deja neturi katalogo puslapyje, teks apsilankyti
Neramuole manau Adrija naudojo taip vadinamus 'stencils'. Paziurek youtube 'stenciling cake' ar panasiai rasi nemazai pavydziu kas tai yra, kaip tai daroma ir tt
Neramuole manau Adrija naudojo taip vadinamus 'stencils'. Paziurek youtube 'stenciling cake' ar panasiai rasi nemazai pavydziu kas tai yra, kaip tai daroma ir tt
aciu, sito dar nebuvau uzmacius
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 13, 12:09)
Nežinau,gal jau ir buvo toks klausimas (tuomet atsiprašau,bet nežinau kaip greit surasti),bet gal atsakysite kuri: Šlapio beze ar vienos normos užteks 24cm tortui papuošti,dengiant juo visą tortą?
uzteks
QUOTE(ausriniuks @ 2012 02 12, 15:33)
Ka tik prauze ir mano sunelio gimtadienis, tai ir as sumeistravau tortuka su traukinuku.
Nuostabus traukynukas, man labai patiko tik tortuko sonus reikejo pries pastilaza isliginti, butu dar fainesnis
QUOTE(Asseni @ 2012 02 13, 13:09)
Abu tortukai Labai grazus
ir visu kitu mergyciu kur nepaminejau irgi saunuoles
o sakykit merginos, kiek man reiketu pokeliu marshmallow saldainiu norint apdengti tortuka( berods 26cm) ir dar papuosimu padaryt? As manau pora pokeliu apdengimui ir dar pokelio papuosimams gal?
[quote=keno,2012 02 13, 11:56]
Kaip jūs taip gražiai tas garbanėles padarėte? pasipuošti torčiuką
[/quote]
apie tai kalbeta keliais psl anksciau
[/quote]
Tiesa sakant, radau tik tai, koks antgalis naudotas Man labai įdomu kokiu būdu visas formavimas vyksta - ar iš centro sukama ratu, kol gaunasi rožė, ar yra kažkoks specialus būdas
Kaip jūs taip gražiai tas garbanėles padarėte? pasipuošti torčiuką
[/quote]
apie tai kalbeta keliais psl anksciau
[/quote]
Tiesa sakant, radau tik tai, koks antgalis naudotas Man labai įdomu kokiu būdu visas formavimas vyksta - ar iš centro sukama ratu, kol gaunasi rožė, ar yra kažkoks specialus būdas
Merginos, gal kuri patars Koks sviestinis kremas labiausiai tinka skonio atzvilgiu prie sokoladinio-karamelinio torto su vysniomis? Nors ten jo bus nedaug, tik po papuosimais, ale vis tiek skonio nesinori sugadint
QUOTE(CervusDama @ 2012 02 13, 14:55)
Merginos, gal kuri patars Koks sviestinis kremas labiausiai tinka skonio atzvilgiu prie sokoladinio-karamelinio torto su vysniomis? Nors ten jo bus nedaug, tik po papuosimais, ale vis tiek skonio nesinori sugadint
Aš tai ten jo visai nepajaučiu Man atrodo,kad skonį žiūrėt reik dengimo masės,o ne kremo..
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 02 13, 12:34)
o sakykit merginos, kiek man reiketu pokeliu marshmallow saldainiu norint apdengti tortuka( berods 26cm) ir dar papuosimu padaryt? As manau pora pokeliu apdengimui ir dar pokelio papuosimams gal?
Manau bus tikrai per daug,ypac papuosimams daug gaunasi is ju
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 13, 15:14)
Manau bus tikrai per daug,ypac papuosimams daug gaunasi is ju
aciu uz atsakyma, apsribosiu tuomet dviem pokeliais