Eina sau, užėjau po ilgo laiko nebuvimo ir atsiknojo žandikaulis apatinis kaip taip ir sugebėt reikia, Akvilyte, lenkiu žemai galvą prieš Tavo talentą
visoms, už nuostabius Jūsų tortus
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 22:04)
super , Negalėjau susilaikyt nuo komentarų . Puikus išpildymas. Gal svėrei kiek ten to pačio torto yra viduje (turiu galvoj , be papuošimų, gryno torto ). Beja, labai originalūs Tavo tortai, labai dažnai stebini savo darbais . Super, šaunuolė .
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 11, 23:38)
, kitos dedate antlygtai ant veidrodzio (?),
paprastus dedu ant kartoninio apvalaus spec tortam, kitus traukiu su floristine plionke, po apačia dedu paprastą popierių.... pagrindui sunaudoju visokias plokštes nuo statybų likusias jei sunkesnis tortas, jei lenvas tai ir kartono nuo dėžių užtenka tas veidrodinis tai besisukantis padėklas... papigiaj radau ir nesusilaikiau nenusipirkus dabar kai kaimuky gyvenu tai negaila daryt ant tokių, nes nesunkiai grazina... o kai seniau toli nuo miesto gyvenau tai kazkaip sunkiai tuos padeklus būt buvę susigrąžint
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 02 12, 08:20)
svėrei kiek ten to pačio torto yra viduje (turiu galvoj , be papuošimų, gryno torto ).
nevėriau net nežinau kiek galutinis varinatas svėrė, bet primetus tai gryno torto tikrai apie 2,5kg buvo jis tik atrodo nedidelis, bet tikrai nema=as buvo masės galvojau kad daugiau sueis, bet užteko vienos mmg normos (500g) ir dar gabaliukas liko
ačiū dar kart už pagyras
akvilyte tiesiog netekau zado super super super
Adrija nuostabus tortukas
Neli,Saules zuikuti labai labaigrazu
Adrija nuostabus tortukas
Neli,Saules zuikuti labai labaigrazu
dar man toks klausimukas kyla, jus pastiliaza torto dengimui kociojat ant pudruoto stalo? man labai jau prilimpa tik nzn is kelinto karto pavyksta neprilipdint kad imanoma butu atkelt
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 12, 13:55)
dar man toks klausimukas kyla, jus pastiliaza torto dengimui kociojat ant pudruoto stalo? man labai jau prilimpa tik nzn is kelinto karto pavyksta neprilipdint kad imanoma butu atkelt
As kocioju ant krakmolu pabarstyto stalo daznai sukioju kad nepriliptu ir jei reikia vis pabarstau krakmolo:)
Nu mergytes ir jusu tortai, iskoto vercia, akvilytes mulen ruzas, adrijos, saules zuikucio, nu ir visu kitu paveiksliukai, o ne tortai. Ka tik prauze ir mano sunelio gimtadienis, tai ir as sumeistravau tortuka su traukinuku.
Tortas sokoladinis su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, dengta pastiliazu.
Tortas sokoladinis su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, dengta pastiliazu.
Sveiki
Nuostabus visi tortai. Yra akis i ka paganyt. Ausrinuks labai grazus tortas, spalvos, detales, viskas super
Atnesu savo naktini torta. Foto daryta 3 val nakties, todel spalva realiai grazesne. tokia svelniai melyna gavosi, o foto blanki
Melynas masiniukas Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, s.beze 3,3 kg
ir su alaus backa bei uzkanda ateinu
Snikersas, sokoladine saldainiu mase, pastilazas 3,2 kg
Nuostabus visi tortai. Yra akis i ka paganyt. Ausrinuks labai grazus tortas, spalvos, detales, viskas super
Atnesu savo naktini torta. Foto daryta 3 val nakties, todel spalva realiai grazesne. tokia svelniai melyna gavosi, o foto blanki
Melynas masiniukas Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, s.beze 3,3 kg
ir su alaus backa bei uzkanda ateinu
Snikersas, sokoladine saldainiu mase, pastilazas 3,2 kg
kokie tortukai,
sureliai, sokejos
ir kvietos @adrijos@ ....
ir traukinukas ...kur tuoj sraige pervazuos
berniukui kuris groja seksafona, na gal nelabai isejo ta truba , o spalva tai nevikusiai isejo
makarpone su oersikais, mmg
gimtadienio , pirmasik dariau kvietka ir ne tai lapus sudeliojau
persikinis, mmg
valentino diena, milimajam
maskarpone su persikais, mmg
sureliai, sokejos
ir kvietos @adrijos@ ....
ir traukinukas ...kur tuoj sraige pervazuos
berniukui kuris groja seksafona, na gal nelabai isejo ta truba , o spalva tai nevikusiai isejo
gimtadienio , pirmasik dariau kvietka ir ne tai lapus sudeliojau
persikinis, mmg
valentino diena, milimajam
maskarpone su persikais, mmg
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 12, 15:54)
man rodos ar D raidė ne į tą pusę žiūri?
QUOTE(ausriniuks @ 2012 02 12, 16:33)
kaip grazu!!!
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 02 12, 17:01)
man rodos ar D raidė ne į tą pusę žiūri?
ahaa...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 12, 17:05)
tap tap tap....pro jusu akis niekas nepraslys
tas dalykas zinomas