Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Eina sau, užėjau po ilgo laiko nebuvimo ir atsiknojo žandikaulis apatinis blink.gif kaip taip ir sugebėt reikia, Akvilyte, lenkiu žemai galvą prieš Tavo talentą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visoms, už nuostabius Jūsų tortus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 22:04)

spec jums:

bigsmile.gif super , Negalėjau susilaikyt nuo komentarų doh.gif . Puikus išpildymas. Gal svėrei kiek ten to pačio torto yra viduje (turiu galvoj , be papuošimų, gryno torto ). Beja, labai originalūs Tavo tortai, labai dažnai stebini savo darbais bigsmile.gif . Super, šaunuolė .
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 11, 23:38)
, kitos dedate antlygtai ant veidrodzio (?),

paprastus dedu ant kartoninio apvalaus spec tortam, kitus traukiu su floristine plionke, po apačia dedu paprastą popierių.... pagrindui sunaudoju visokias plokštes nuo statybų likusias jei sunkesnis tortas, jei lenvas tai ir kartono nuo dėžių užtenka lotuliukas.gif tas veidrodinis tai besisukantis padėklas... papigiaj radau ir nesusilaikiau nenusipirkus biggrin.gif dabar kai kaimuky gyvenu tai negaila daryt ant tokių, nes nesunkiai grazina... o kai seniau toli nuo miesto gyvenau tai kazkaip sunkiai tuos padeklus būt buvę susigrąžint biggrin.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 02 12, 08:20)
svėrei kiek ten to pačio torto yra viduje (turiu galvoj , be papuošimų, gryno torto ). 

nevėriau doh.gif net nežinau kiek galutinis varinatas svėrė, bet primetus tai gryno torto tikrai apie 2,5kg buvo bigsmile.gif jis tik atrodo nedidelis, bet tikrai nema=as buvo bigsmile.gif masės galvojau kad daugiau sueis, bet užteko vienos mmg normos (500g) ir dar gabaliukas liko bigsmile.gif

ačiū dar kart už pagyras blush2.gif
Atsakyti
akvilyte tiesiog netekau zado thumbup.gif super super super wub.gif
Adrija nuostabus tortukas bigsmile.gif wub.gif
Neli,Saules zuikuti labai labaigrazu thumbup.gif
Atsakyti
dar man toks klausimukas kyla, jus pastiliaza torto dengimui kociojat ant pudruoto stalo? man labai jau prilimpa tik nzn is kelinto karto pavyksta neprilipdint kad imanoma butu atkelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 12, 13:55)
dar man toks klausimukas kyla, jus pastiliaza torto dengimui kociojat ant pudruoto stalo? man labai jau prilimpa tik nzn is kelinto karto pavyksta neprilipdint kad imanoma butu atkelt doh.gif

As kocioju ant krakmolu pabarstyto stalo daznai sukioju kad nepriliptu ir jei reikia vis pabarstau krakmolo:)
Atsakyti
Nu mergytes ir jusu tortai, iskoto vercia, akvilytes mulen ruzas, adrijos, saules zuikucio, nu ir visu kitu paveiksliukai, o ne tortai. Ka tik prauze ir mano sunelio gimtadienis, tai ir as sumeistravau tortuka su traukinuku.
Tortas sokoladinis su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis, dengta pastiliazu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki

Nuostabus visi tortai. Yra akis i ka paganyt. 4u.gif Ausrinuks labai grazus tortas, spalvos, detales, viskas super thumbup.gif

Atnesu savo naktini torta. Foto daryta 3 val nakties, todel spalva realiai grazesne. tokia svelniai melyna gavosi, o foto blanki doh.gif

Melynas masiniukas Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, s.beze 3,3 kg
user posted image

ir su alaus backa bei uzkanda ateinu

Snikersas, sokoladine saldainiu mase, pastilazas 3,2 kg
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 12 vasario 2012 - 15:43
blink.gif kokie tortukai,
sureliai, sokejos
ir kvietos @adrijos@ .... swoon.gif
ir traukinukas thumbup.gif ...kur tuoj sraige pervazuos lotuliukas.gif

berniukui kuris groja seksafona, na gal nelabai isejo ta truba g.gif , o spalva tai nevikusiai isejo doh.gif
makarpone su oersikais, mmg
user posted image

gimtadienio , pirmasik dariau kvietka ir ne tai lapus sudeliojau doh.gif
persikinis, mmg
user posted image

valentino diena, milimajam wub.gif
maskarpone su persikais, mmg
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 12, 15:54)
berniukui kuris groja seksafona, na gal nelabai isejo ta truba g.gif , o spalva tai nevikusiai isejo  doh.gif
makarpone su oersikais, mmg

man rodos ar D raidė ne į tą pusę žiūri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2012 02 12, 16:33)

kaip grazu!!! bigsmile.gif
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 02 12, 17:01)
man rodos ar D raidė ne į tą pusę žiūri?  g.gif

ahaa... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 12, 17:05)
kaip grazu!!! bigsmile.gif

ahaa...  ax.gif

tap tap tap....pro jusu akis niekas nepraslys lotuliukas.gif
tas dalykas zinomas biggrin.gif
Atsakyti