Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 12:00)
Trafaretu  smile.gif

norit pasakyt cia ne su ploteriu pjaustinėta??? blink.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 11, 16:13)
blink.gif lenkiu savo dar ne žilą galvą 

piesinėlius koppijuot nuo vaikystės mėgstu, tai nebuvo labai sunku biggrin.gif prie spalvinimo tik tris valandas užžtrukau biggrin.gif

na čia dar toks įdomesnis, nors nuotraukos tragiškos gavos verysad.gif

torčiukas mulen ružo vakarėliui smile.gif

user posted image
Atsakyti
surelis,mulenruzas blink.gif

adrijos''dovana'' blink.gif
nerealus tortukai!

----
man tai siandien labai nesiseke-pirstus mazumele pasipjausciau doh.gif
----
varskinis su persikais2700gr
Dorotejai vienas smile.gif
user posted image user posted image
turtingas kavos tortas irgi 1gimtadieniui. virsuje bus zvakute smile.gif
3300gr
user posted image user posted image
Atsakyti
akvilyte, graziausia ir idomiausiai padarta barbe, kokia tik teko matyti wink.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif visi beproto grazus, nu bet pakalnutes, surelis ir mulen ružo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ner zodziu.............

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 11, 10:18)
thumbup.gif  Kokias formeles raidelėm naudojat?

nors ne manes klauset, bet atsakysiu, speju ("FUNKY ALPHABET & NUMBERS" didžiosios raidės ir skaičiai) dabar neturi, bet cia pvz yra: http://www_cake-deco...c...2&Itemid=54

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 11, 14:26)
Siaip ir pati supratau kad ebay biggrin.gif
bet kaip jos vadinasi, ka ieskoti? unsure.gif

kaip pvz : http://www.ebay.co.u...-All-Categories
http://www.ebay.co.u...=item79163468c1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 vasario 2012 - 17:05
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 16:24)

FANTASTIKA, grozis neapsakytas bigsmile.gif 10 balu su pliusais wub.gif wub.gif wub.gif
norejau paklausti, kaip padaryti ant foto tos uzrasus?

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 11, 16:39)

Tavo kaip visada mieli grazus tortukai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 11, 16:52)

ACIUKAS, reiks paziureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 vasario 2012 - 17:09
adrijos tortai wub.gif
O-RE-AR thumbup.gif
nevute dailutis tortas as ji copy ax.gif
keila blink.gif tas su perlu wub.gif
akvilyte surelis kaip is lentynos o lele tai net be zodziu likau blink.gif dar tokios nebuvau macius. Gaila kad is priekio nera nuotraukytes kaip atrodo is priekio sijonas blush2.gif
saules zuikuti labai faina mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 02 11, 14:31)

Dabar klausimas- kaip man jį puošti- kaip suaugusiems- daryti knygą, gėlytes, dengti mase ir t.t. ar kaip vaikams- daryti kokį linksmą ežiuką, tigriuką???
Labai prašau šį kartą pastebėti mano postą  blush2.gif  4u.gif
Iš anksto ačiū patarusioms  wub.gif

galit ir knyga daryti...viena puse su gelem suaugusiems,o kita vaikiskai.....nei vieni nebus nuskriausti...... 4u.gif
Atsakyti
retai komentuoju, dar reciau rodau torciukus, bet si karta nesusilaikiau.
Adrija jusu tortai nuostabus; labai patiko pilis, is tu ka esu macius viena graziausiu, super darbas nuostabus, kiti irgi pritrenkiantys, bet dar labai suzavejo paskutinis darbas, tas gigantas kaip jus pavadinote. kiek laiko prie jo dirbote? taip nuostabu ir taip elegantiska ir taip puosnu grazu wub.gif wub.gif wub.gif apir geles as nekalbu, jos pas jus visada nuostabios.
Akvilyte kaip esu kazkada rasiusi, esu jusu didele gerbeja, jusu darbai nuostabus, ta barbe, as be zodziu, nuostabu,viskas taip apgalvota ir taip suderinta. viena graziausiu, kokias esu maciusi.tokiems darbams, kurie reikalauja neispasakyto kruopstumo ir fantazijos , turite dideli talenta. super grazu. wub.gif wub.gif wub.gif
as issisaugojau vien tik pasiziureti kaip is tiesu viskas yra imanoma tik nevisad gaunas biggrin.gif
Atsakyti

Oi mergaite kokie jusu grazus tortukai ..o @drijos tai neturiu zodziu...smile.gif) stai keletas ir mano nuotraukyciu

Visi jogurtiniai su vaisiais,virsutunis su avietemis.Ce pas labai visu pamegti:))
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasaina: 11 vasario 2012 - 18:07
akvilyte wacko.gif is kur tiek kantrybes... 100 balu!!!
Atsakyti
QUOTE(auksinee @ 2012 02 10, 22:32)
sveiki, esu tylioji sio skyriaus dalyve ir pagaliau prisiruosiau ir isdrysau iskelti viesmon keleta savo pirmuju darbu. laukiu kritikos, nebijos jos, nes ji vercia tobuleti  smile.gif
bandysiu ikelti foto pirmakart, tikiuosi - pavyks blush2.gif

Labai grazus smile.gif Man labai suris patiko su peliukais thumbup.gif

@adrij@, Jusu tortai kaskat vis stebina blink.gif bigsmile.gif Truksta zodziu apsakyti ju groziui. Geles kokios grazios, pilis oho! bigsmile.gif

QUOTE(šarūnė @ 2012 02 11, 15:31)
Laba diena  4u.gif Labai reikia patarimo  ax.gif
Mūsų rajone veikia tėvelių klubas (na, dažniausiai ten renkasi mamos su vaikučiais, bet užsuka ir tėveliai  biggrin.gif ). Tam klubui kitą savaitę sukanka vieneri. Turiu iškepti tortą maždaug 20 suaugusių (vaikai yra nuo 0,5 iki 2 metukų, tai retas kuris dar to torto ragaus). Planuoju kepti kriaušinį karamelinį, greičiausiai stačiakampio formos (nes turiu nemažą skardą biskvitui kepti).
Dabar klausimas- kaip man jį puošti- kaip suaugusiems- daryti knygą, gėlytes, dengti mase ir t.t. ar kaip vaikams- daryti kokį linksmą ežiuką, tigriuką???
Labai prašau šį kartą pastebėti mano postą  blush2.gif  4u.gif
Iš anksto ačiū patarusioms  wub.gif

As daryciau vaikiska smile.gif Nebutu vaiku, nebutu ir teveliu klubo smile.gif O 2 metuku vaikai, jau supranta grozi ir jau ragaus torto smile.gif
Atsakyti
Akvilyte,o kur tortas? nu nenusakoma zodziais blink.gif wub.gif
Atsakyti