Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 11, 02:50)
Na parodau ir as ka gero nuveikiau siom dienom,rytoj ragausim .Man dar tobulet ir tobulet,bet stengiuosi gi  ax.gif

Super , man viskas grazu thumbup.gif wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 09:01)
aš kadangi tokių stebuklų kaip jūsų nemoku daryt irnesakyk.gif

NEREALU thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 10:03)
erikiuxxx , kopink tu tuos tortus , jei tik mačins  biggrin.gif .
Sakyk , o kiek tau yra " ar  brangios  " ( čia apie lėlytes ) ?
Bokšteliai tuščiaviduriai  smile.gif .

As uz savo spidermena mokejau 54lt., tiksliau tiek kainavo be nuolaidos biggrin.gif

tai paklausiu kitaip, o kur jos galima nusipirkti ? turbut atsisiuntet ? gal kokia nuorodele galima butu unsure.gif noreciau savo kriksto dukrelei tokio tortuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 vasario 2012 - 11:06
4u.gif ebay .

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 11:03)

Jusu tortai kazkas nepakartojamo, nesuvokiamo, pasakiskai grazaus, Adrija zaviuosi Jusu darbais kiekvienas tortukas iki smulkmenu apgalvotas isbaigtas, seniau juos kopijuodavau, dabar jau nebe, manau man tokius padaryti be sansu, gal galite pasakyti kokia formele daret rastus ant paskutinio tortuko, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Trafaretu smile.gif ...ir ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 13:00)
Trafaretu  smile.gif ...ir ačiū  4u.gif .

gal nuoroda jo turite po ranka, buciau labai labai dekinga
Atsakyti
Ar galima i cukrine mase gelems lipdyti (350 pudros, 1 s zelatinos, 3 s vandens) iminkyti siek tiek aliejaus, kad ji butu elastingesne?
Atsakyti

! 
Primenu, kad necituotumėte nuotraukų. Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 11:14)

Siaip ir pati supratau kad ebay biggrin.gif
bet kaip jos vadinasi, ka ieskoti? unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Labai reikia patarimo ax.gif
Mūsų rajone veikia tėvelių klubas (na, dažniausiai ten renkasi mamos su vaikučiais, bet užsuka ir tėveliai biggrin.gif ). Tam klubui kitą savaitę sukanka vieneri. Turiu iškepti tortą maždaug 20 suaugusių (vaikai yra nuo 0,5 iki 2 metukų, tai retas kuris dar to torto ragaus). Planuoju kepti kriaušinį karamelinį, greičiausiai stačiakampio formos (nes turiu nemažą skardą biskvitui kepti).
Dabar klausimas- kaip man jį puošti- kaip suaugusiems- daryti knygą, gėlytes, dengti mase ir t.t. ar kaip vaikams- daryti kokį linksmą ežiuką, tigriuką???
Labai prašau šį kartą pastebėti mano postą blush2.gif 4u.gif
Iš anksto ačiū patarusioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 02 11, 15:31)
Laba diena  4u.gif Labai reikia patarimo  ax.gif
Mūsų rajone veikia tėvelių klubas (na, dažniausiai ten renkasi mamos su vaikučiais, bet užsuka ir tėveliai  biggrin.gif ). Tam klubui kitą savaitę sukanka vieneri. Turiu iškepti tortą maždaug 20 suaugusių (vaikai yra nuo 0,5 iki 2 metukų, tai retas kuris dar to torto ragaus). Planuoju kepti kriaušinį karamelinį, greičiausiai stačiakampio formos (nes turiu nemažą skardą biskvitui kepti).
Dabar klausimas- kaip man jį puošti- kaip suaugusiems- daryti knygą, gėlytes, dengti mase ir t.t. ar kaip vaikams- daryti kokį linksmą ežiuką, tigriuką???
Labai prašau šį kartą pastebėti mano postą  blush2.gif  4u.gif
Iš anksto ačiū patarusioms  wub.gif

As eziuko ar pan nedaryciau, nes tokio amziaus vaikai tikrai neivertins schmoll.gif Ir knyga man atrodo tik mokyklai grazu. As daryciau kokiu smulkiu gelyciu, linksmu figureliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 02 11, 13:31)
Laba diena  4u.gif Labai reikia patarimo  ax.gif
Mūsų rajone veikia tėvelių klubas (na, dažniausiai ten renkasi mamos su vaikučiais, bet užsuka ir tėveliai  biggrin.gif ). Tam klubui kitą savaitę sukanka vieneri. Turiu iškepti tortą maždaug 20 suaugusių (vaikai yra nuo 0,5 iki 2 metukų, tai retas kuris dar to torto ragaus). Planuoju kepti kriaušinį karamelinį, greičiausiai stačiakampio formos (nes turiu nemažą skardą biskvitui kepti).
Labai prašau šį kartą pastebėti mano postą  blush2.gif  4u.gif
Iš anksto ačiū patarusioms  wub.gif

As daryciau ''valgoma'' wink.gif t.y. Olestos stiliumi kazka,be jokiu ten tu masiu ir visokiu nesmoniu,kremuku kokiu nors smile.gif

@adrija na tas su pakalnutemis ir tas jusu gigantas nerealus,labai wub.gif pilis irgi grazi,bet kaip man tos plastmases netinka ten doh.gif maciau daug kur internete kad su tom lelytem daro,bet man nesueina kazkaip vaizdas. blush2.gif nors nesakau niekada,gali kas imt ir uzsimanyt tokios kombinacijos lotuliukas.gif bet pati pilis tai superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 09:38)
iš kur pas mane tokia prabanga irnesakyk.gif ranka  viskas smile.gif

blink.gif lenkiu savo dar ne žilą galvą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 11, 09:43)

Is cake deko pirkau  mirksiukas.gif

Ar čia šitos? http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
Atsakyti