Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

O kiek groziu saules zuikuti, keila kaip grazu bigsmile.gif barbe, nevutes valentininis torciukas ir auksinee tortukai visi puikus thumbup.gif

na o adrija... tai tiesiog tiesiog nezinau ne ka sakyti, labai labai wub.gif o ypatingai pilis ir tas rozinis su sage wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visu tortukai pasakiski bigsmile.gif thumbup.gif o adrijos truksta zodziu apibudinti wub.gif wub.gif wub.gif ziauriai patiko su sage , pakalnutemis, pilys wub.gif wub.gif wub.gif ir zinoma visos geles wub.gif
Pili nusikopinau, gal nesupyksite labai blush2.gif o tos lelytes brangios labai ? blush2.gif
o tie boksteliai tusciaviduriai ar ant kasko daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 vasario 2012 - 01:51
@adrijos @ tortai kaip visada wub.gif

Na parodau ir as ka gero nuveikiau siom dienom,rytoj ragausim .Man dar tobulet ir tobulet,bet stengiuosi gi ax.gif

Sitas Jogurtinis ,o lakstai Rafaelo

user posted image

Medutis su zele gabaliukais

user posted image

Svoriu nezinau,dar nesveriau smile.gif kritikuokit,sakykit pastebejimus kokius nors-man tai i nauda. rolleyes.gif
Atsakyti
KEILA,labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš kadangi tokių stebuklų kaip jūsų nemoku daryt irnesakyk.gif

tai geriu kavą su sūreliu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 11, 02:50)

thumbup.gif Kokias formeles raidelėm naudojat?
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 09:01)
tai geriu kavą su sūreliu  biggrin.gif

O čia tai geras lotuliukas.gif thumbup.gif O čia iš rankos taip išpaišėt,ar ir printeriu atspausdinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 11 vasario 2012 - 09:19
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 11, 09:18)
O čia tai geras  lotuliukas.gif  thumbup.gif O čia iš rankos taip išpaišėt,ar ir printeriu atspausdinta?

iš kur pas mane tokia prabanga irnesakyk.gif ranka viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 11, 08:01)
aš kadangi tokių stebuklų kaip jūsų nemoku daryt irnesakyk.gif

tai geriu kavą su sūreliu  biggrin.gif

blink.gif Nerealu ir as noreciau tokiu pusryciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 11, 08:18)
thumbup.gif  Kokias formeles raidelėm naudojat?

Is cake deko pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
erikiuxxx , kopink tu tuos tortus , jei tik mačins biggrin.gif .
Sakyk , o kiek tau yra " ar brangios " ( čia apie lėlytes ) ?
Bokšteliai tuščiaviduriai smile.gif .

essen.gif essen.gif essen.gif akvilyte , jau ne daiktus velkate , o maistą .... na jau panašiau į tortus laugh.gif , nuostabus sūrelis wub.gif .

Nesenai baigiau ...gigantą karsta.gif .... dovana nuo žmonos vyrui , jubiliejui ( koks čia jubiliejus , visos vestuvės , tiek žmonių doh.gif ) .

user posted image...user posted image

user posted image
Atsakyti
@adrija, laba grazus tortai... pakalnutes tai atrodo net pakvipo.. be galo grazu ir primena vaikyste, kai ant kalno begdavom pakalnuciu, o kvapas..
O kur Jus perkat tas "broskes"? Na tos sages.. taip reikia... gal ju buna kur nors siuvimo reikmenu parduotuvej?
Papildyta:
O surelis blink.gif blink.gif blink.gif kaip nuo lentynos paimtas blink.gif huh.gif
Atsakyti
Urmo bazėje perku , ten labai daug skyrių , bet jų daug kur yra , bent Kaune , kur tik koks bižuterijos skyrelis ( gumytės , lankeliai , sagės , apyrankės ir t.t ) , tik ne prekybcentruose schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 11, 10:27)
Urmo bazėje perku , ten labai daug skyrių , bet jų daug kur yra , bent Kaune , kur tik koks  bižuterijos skyrelis  ( gumytės , lankeliai , sagės , apyrankės ir t.t ) , tik ne prekybcentruose  schmoll.gif .

Supratau.. turiu darbeli padaryt... o kaip visa tai atrodyt turi supratau tik gryzusi namo.. 60 metu vestuviu jubiliejus.. namie supratau, kad tai deimantines vestuves, o kaip deimantus isslifuot biggrin.gif o isvis, kokia grazi sukaktis...
Atsakyti