Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(mazuliux @ 2012 02 10, 19:44)
Vilniuje dar yra Sangaida  4u.gif Nera gal labai ispudingas pasirikimas prekiu, bet sio to galima rasti. Tiesa, dazu nezinau ar turi  unsure.gif

Pirma kart girdziu apie sia pard., o kur ji yra? jau radau, bet katalogo nematau blush2.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 02 10, 19:52)
karamelinis napoleonas - pastilazas

Superinis tortukas thumbup.gif (tik kriaukles noreciau mazesnes), kaip patinka man sios rozes wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 10, 20:25)
biggrin.gif

o nepanasus? smile.gif

keista,kad vienos mato foto,kitos ne  g.gif

nerealus tortukas rolleyes.gif

Panasus , dar kaip bigsmile.gif thumbup.gif tik suabejojau, galvoju su piratu kaskaip nesiziuri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 vasario 2012 - 20:30
sveikutes 4u.gif

seku jusu temuke jau senokai,mokausi ir negaliu atsiziuret jusu grozybemis wub.gif
kadangi siandien padariau pirmaji rimtesni tortuka,noriu ir as pasirodyt. Seniau puosdavau tik trupinukais ar kazkuo panasiai. tad jusu teismui atiduodu savo pirmaji darbuka-barbe ax.gif
medutis su zele gabaliukais,puosta slapiu beze.

user posted image
user posted image
Atsakyti
sveiki, esu tylioji sio skyriaus dalyve ir pagaliau prisiruosiau ir isdrysau iskelti viesmon keleta savo pirmuju darbu. laukiu kritikos, nebijos jos, nes ji vercia tobuleti smile.gif
bandysiu ikelti foto pirmakart, tikiuosi - pavyks blush2.gif

http://public.fotki....0342.html#media[/IMG]

http://public.fotki....0786.html#media[/IMG]
Atsakyti
Labas vakaras kepejeles smile.gif kazko mazoka tortu, turbut po savaitgalio uzderes, bet sitas su kriaukle wub.gif smile.gif ir barbe grazuole thumbup.gif o keksiuku ir man nerodo kazkodel g.gif

Sugalvojau draugem padaryt torciuka, ryt susitikimas, tai sakau su valentino diena kartu pasveikinsiu tai va kas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
auksinee .... kokia elegancija pirmo torto wub.gif , ir sūris su peliukais wub.gif , šaunuolė ( " tyli kiaulė gilią šaknį knisa " biggrin.gif thumbup.gif ) tai tik iš gerosios pusės 4u.gif .

zuikuti , aš irgi nematau tavo grožybių schmoll.gif .

Keila .... aš be amo bigsmile.gif wub.gif .

Barbė graži minguliux smile.gif .

Oi ... keli mano , pavargau juodai karsta.gif , visi dideli supuolė šią savaitę .

user posted image

user posted image....user posted image

user posted image...user posted image
Atsakyti

@drija,kaip visada nuostabu.pakalnutes pasakiskos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 vasario 2012 - 13:18
Nevute - lb grazios rozytes wub.gif ir apts tortukas svelnus toks

Auksinee - grazus darbeliai

adrija - mjooooo user posted image zinoma aciu uz ivertinima, bet tai ka as cia su savo kriaukle palyginus su jusu idetais biggrin.gif . Visi grazus, nu bet su pakalnutem wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 10, 21:14)
aciu, rodos tokiu bandziau bet taip "ploksciai" nesigauna unsure.gif nu labai grazu..labai...

o kaip jums gaunasi? gal kokia foto turit? g.gif
Atsakyti
@adrija@ ,turiu klausima ne i tema, kas fotkina Jusu tortus ( cia mano vyrui labai aktualu smile.gif ) Jusu tortai mane uzburia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 10 vasario 2012 - 23:35
@adrij@ vaaaauu, tik pasakiau kad tortu mazoka, po minutes jau ikelta biggrin.gif galesiu dabar sapnuot grazius tortus, prisiziurejusi jusu grozybiu thumbup.gif Norejau paklausti, o sita sage valgoma? g.gif
Atsakyti
unsure.gif ... aš fotkinu unsure.gif , žinau , kad š .... nes tame visai nemokšla esu blush2.gif .

Ačiū mergaitės 4u.gif

Dar keli , ir einu miegelio .

Čia tai nežinau kas unsure.gif , kopinau nuo atsiustos foto .

Papildyta:
Nevute .... blink.gif , ar išprotėjai , tai svarovskiukai , sagė , jomis dekoruoja vestuvinius tortus .

Pamiršau gėles , bet nieko gero .

Atsakyti
kokia pilis! bigsmile.gif
Atsakyti
As tai jau buciau suvalgiusi biggrin.gif atsiprasau uz durnus klausimus blush2.gif
Atsakyti