Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

O kam skirti keksiukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 10, 19:42)
O kam skirti keksiukai? blush2.gif

na...kazkokiam vyriškiui smile.gif nešė švogeriui priedą prie dovanos smile.gif
Atsakyti
zuikuti piratas puikutis thumbup.gif wub.gif , nu bet jau keksiukai tokie tikroviški lotuliukas.gif thumbup.gif mb pamatęs pareiškė , nevalgyčiau perdaug gaila tokį grožį suryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 10, 17:26)
bet ten kainos.... doh.gif

Bet galima gyvai pamatyti ir paciupineti, o uzsakyti ten kur pigiau yra biggrin.gif

Zuiki tortukas fainas wub.gif
o keksiukai tai cia papuliai ? biggrin.gif
Atsakyti
Jei keksiuka apdzibavau slabia beze, ar galiu det pastiliazines figureles? Neissileis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 02 10, 18:17)
Man nieko nerodo  unsure.gif

Man irgi g.gif verysad.gif
Atsakyti
Vilniuje dar yra Sangaida 4u.gif Nera gal labai ispudingas pasirikimas prekiu, bet sio to galima rasti. Tiesa, dazu nezinau ar turi unsure.gif
Atsakyti
saules zuikuti - as nematau tavo groziu g.gif

karamelinis napoleonas - pastilazas
user posted image
Atsakyti
Saules zuikuti - grazus piratas thumbup.gif o (.)(.) - labai tikroviski ir posliukai biggrin.gif
*Keila* - koks grozis wub.gif wub.gif isimylejau sita torta wub.gif kokiu antgaliuku rozytes darytos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 vasario 2012 - 20:01
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 10, 21:01)
Saules zuikuti - grazus piratas thumbup.gif o (.)(.) - labai tikroviski ir posliukai  biggrin.gif
*Keila* - koks grozis wub.gif  wub.gif isimylejau sita torta wub.gif kokiu antgaliuku rozytes darytos? blush2.gif

aciu 4u.gif , o antgalis, tai virsutinej papuosimu temoj, kur antgaliai visi, ten toks kur parasyta drop flower, nes pas mane kur yra, be jokio numerio
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 10, 21:02)
aciu 4u.gif , o antgalis, tai virsutinej papuosimu temoj, kur antgaliai visi, ten toks kur parasyta drop flower, nes pas mane kur yra, be jokio numerio

aciu, rodos tokiu bandziau bet taip "ploksciai" nesigauna unsure.gif nu labai grazu..labai...
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 10, 19:45)
  mb pamatęs pareiškė , nevalgyčiau perdaug gaila tokį grožį suryti  lotuliukas.gif

biggrin.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 19:47)
o keksiukai  tai cia papuliai ? biggrin.gif

o nepanasus? smile.gif
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 10, 20:52)
saules zuikuti - as nematau tavo groziu g.gif

karamelinis napoleonas - pastilazas

keista,kad vienos mato foto,kitos ne g.gif

nerealus tortukas rolleyes.gif
Atsakyti