Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Labai gražūs tortukai wub.gif

Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati.. Matyt, išaušo tas gražus žiemiškas rytas ir man biggrin.gif tik vat, klausimukas.. ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.? g.gif
Atsakyti
Kiek žinau daug priemonių yra internetinėse parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 02 10, 12:29)
Siaip viska sveriaus nei trupinelio daugiau neidejau. Turbut jau nelabai dadesiu zelatinos  g.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

na zelatinos nebeidesit, su mazu gabaliuku pabandykit paeksperimentuoti, patepti vos vos aliejaus.
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 12:36)
ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?  g.gif

parasiau i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(dome @ 2012 02 10, 11:29)
Siaip viska sveriaus nei trupinelio daugiau neidejau. Turbut jau nelabai dadesiu zelatinos  g.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Padrekinkit rankas, ir dar paminkykit...
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 11:36)
Labai gražūs tortukai  wub.gif 

Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati.. Matyt, išaušo tas gražus žiemiškas rytas ir man  biggrin.gif  tik vat, klausimukas.. ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?  g.gif

cia paziurek ir pasiskambink, jie atveza i Vilniu
http://www_cake-deco...c...7&Itemid=29
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 11:36)
Labai gražūs tortukai  wub.gif 

Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati..

jei tai bus pirmas bandymas, nematau tikslo mėtyt pinigų ir pirkis kažkokias priemones rolleyes.gif pvz aš pirmas piremones nusipirkau gal padarius koki 50tortų rolleyes.gif ir dabar guli galybė formelių, kurių nenaudoju doh.gif tikrai prad-ioj įmanoma ir be visokių mandrų priemonių padaryt superinių tortų biggrin.gif na bet čia tik mano suvalkietiška nuomonė blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 10, 12:43)
Kiek žinau daug priemonių yra internetinėse parduotuvėse ax.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 10, 13:03)
parasiau i AZ

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 13:11)
cia paziurek ir pasiskambink, jie atveza i Vilniu
http://www_cake-deco...c...7&Itemid=29

Ačiū mergaitės 4u.gif Internetinių parduotuvių ir aš radau tik tikėjausi, kad bent 1 specializuota parduotuvė (ne internetinė) Vilniuj yra. Labai norisi pačiupinėti gyvai bigsmile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 10, 13:30)
jei tai bus pirmas bandymas, nematau tikslo mėtyt pinigų ir pirkis kažkokias priemones  rolleyes.gif pvz aš pirmas piremones nusipirkau gal padarius koki 50tortų  rolleyes.gif  ir dabar guli galybė formelių, kurių nenaudoju  doh.gif  tikrai prad-ioj įmanoma ir be visokių mandrų priemonių padaryt superinių tortų  biggrin.gif  na bet čia tik mano suvalkietiška nuomonė  blush2.gif

QUOTE(likta @ 2012 02 10, 14:07)

drinks_cheers.gif Ne, pinigėlių aš nemėtysiu priemonėms, bent jau kol kas biggrin.gif labiau domino spalvytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 16:25)
Ačiū mergaitės  4u.gif Internetinių parduotuvių ir aš radau tik tikėjausi, kad bent 1 specializuota parduotuvė (ne internetinė) Vilniuj yra. Labai norisi pačiupinėti gyvai  bigsmile.gif 

Vilniuje Sicilis
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 17:45)
Vilniuje Sicilis

bet ten kainos.... doh.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif
piratas vienaausis biggrin.gif
user posted image
S biggrin.gif keksiukai
user posted image
(gal neuzmetysit akmenim uz toki''grozi'') ax.gif biggrin.gif