Labai gražūs tortukai
Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati.. Matyt, išaušo tas gražus žiemiškas rytas ir man tik vat, klausimukas.. ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?
Kiek žinau daug priemonių yra internetinėse parduotuvėse
QUOTE(dome @ 2012 02 10, 12:29)
Siaip viska sveriaus nei trupinelio daugiau neidejau. Turbut jau nelabai dadesiu zelatinos
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
na zelatinos nebeidesit, su mazu gabaliuku pabandykit paeksperimentuoti, patepti vos vos aliejaus.
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 12:36)
ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?
parasiau i AZ
QUOTE(dome @ 2012 02 10, 11:29)
Siaip viska sveriaus nei trupinelio daugiau neidejau. Turbut jau nelabai dadesiu zelatinos
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Padrekinkit rankas, ir dar paminkykit...
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 11:36)
Labai gražūs tortukai
Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati.. Matyt, išaušo tas gražus žiemiškas rytas ir man tik vat, klausimukas.. ar yra Vilniuje kur spec. parduotuvė kur galima būtų įsigyti visiems tiems tortukų grožiams daryti, jų papuošimų, maistinių dažų, puošybinių masių ir kt.? Ar visgi reikėtų ieškoti Maximose, Rimi ir pan.?
cia paziurek ir pasiskambink, jie atveza i Vilniu
http://www_cake-deco...c...7&Itemid=29
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 11:36)
Labai gražūs tortukai
Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati..
Jau senokai pasidairau, bet vis nedrįsdavau kažką bandyti pati..
jei tai bus pirmas bandymas, nematau tikslo mėtyt pinigų ir pirkis kažkokias priemones pvz aš pirmas piremones nusipirkau gal padarius koki 50tortų ir dabar guli galybė formelių, kurių nenaudoju tikrai prad-ioj įmanoma ir be visokių mandrų priemonių padaryt superinių tortų na bet čia tik mano suvalkietiška nuomonė
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 10, 12:43)
Kiek žinau daug priemonių yra internetinėse parduotuvėse
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 10, 13:03)
parasiau i AZ
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 10, 13:11)
Ačiū mergaitės Internetinių parduotuvių ir aš radau tik tikėjausi, kad bent 1 specializuota parduotuvė (ne internetinė) Vilniuj yra. Labai norisi pačiupinėti gyvai
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 10, 13:30)
jei tai bus pirmas bandymas, nematau tikslo mėtyt pinigų ir pirkis kažkokias priemones pvz aš pirmas piremones nusipirkau gal padarius koki 50tortų ir dabar guli galybė formelių, kurių nenaudoju tikrai prad-ioj įmanoma ir be visokių mandrų priemonių padaryt superinių tortų na bet čia tik mano suvalkietiška nuomonė
QUOTE(likta @ 2012 02 10, 14:07)
Ne, pinigėlių aš nemėtysiu priemonėms, bent jau kol kas labiau domino spalvytės
QUOTE(zuika+ @ 2012 02 10, 16:25)
Ačiū mergaitės Internetinių parduotuvių ir aš radau tik tikėjausi, kad bent 1 specializuota parduotuvė (ne internetinė) Vilniuj yra. Labai norisi pačiupinėti gyvai
Vilniuje Sicilis
man tai viska rodo