Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Sveikos, tortu burtininkes smile.gif
jau kuri laika uzeinu cia ir ziuriu i Jusu padarytus stebuklus. As tik mokausi puost tortus, bet noriu parodyt Jusu vertinimui kelis mano torciukus blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 09 vasario 2012 - 21:19
Tvarkingi torciukai NI-KO,saunuole. O man gal galit padet? Kaip jus isimat raideles is formeliu raidems? Ir krakmolu formele pabarstau,vistiek sunkiai issiima. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 09, 21:15)

Tokie paprastuciai ir tvarkingi tortukai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(leila10 @ 2012 02 09, 21:44)
Tvarkingi torciukai NI-KO,saunuole. O man gal galit padet?  Kaip jus isimat raideles is formeliu raidems? Ir krakmolu formele pabarstau,vistiek sunkiai issiima.  blush2.gif

gabaliuka pastilaza iskociokite ir leiskite jam apdziuti, ir tik tada spauskite su formele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 02 09, 20:58)
gal kas skubiai patars ka daryti  blink.gif idejau gretinele pasaldyti i kamera ir truputi susalo. Noriu siandien sutepti torta. Ar galiu dabar plakti, ar laukti kol ledai istirps ???? Gelbekit

Aš plaku tokią "apledėjusią", nieko dėl to nenutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 02 09, 23:40)
Aš plaku tokią "apledėjusią", nieko dėl to nenutinka  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Suplakiau ir as, viskas pavyko smile.gif O su kuo jus isspaudziat tas mazas gelytes g.gif , tokias kaip ant paskutinio NI-KO torto
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 02 10, 08:56)
Aciu  4u.gif Suplakiau ir as, viskas pavyko  smile.gif O su kuo jus isspaudziat tas mazas gelytes  g.gif , tokias kaip ant paskutinio NI-KO torto

Su formele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 10, 10:09)
Su formele smile.gif

smile.gif o galit gal kas parodyti kaip jos atrodo smile.gif o kazi ka galeciau panaudoti dar g.gif Gal ka is vaiko zaisliuku bigsmile.gif
Atsakyti
Manau tokiomis:
user posted image

Zinoma galima rast ivairiu formyciu ir tarp vaiku zaislu smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo,jei kas galite patarkite. Pasidariau pastiliaza lipdymui,issikociojau plonai,issispaudziau geles lapelius,lapeli dejau ant paralono ir su irankiu braukiau aplink ziedo krasta.Kad butu banguotas ziedelis.Bet pradejo truputi iplysti ar itrukti mase bebanguojant ta ziedeli. Kazin ko truksta maseje?Siaip mase labai gera gavosi ir lipdyti galima kazka ir gelytes daryti tik vat darant si procesa lyg truksta tasumo,gal g.gif
Nezinau ar aiskiai parasiau jei kas supratot,lauksiu patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 02 10, 10:21)
Merginos reikia patarimo,jei kas galite patarkite. Pasidariau pastiliaza lipdymui,issikociojau plonai,issispaudziau geles lapelius,lapeli dejau ant paralono ir su irankiu braukiau aplink ziedo krasta.Kad butu banguotas ziedelis.Bet pradejo truputi iplysti ar itrukti mase bebanguojant ta ziedeli. Kazin ko truksta maseje?Siaip mase labai gera gavosi ir lipdyti galima kazka ir gelytes daryti tik vat darant si procesa lyg truksta tasumo,gal  g.gif
Nezinau ar aiskiai parasiau jei kas supratot,lauksiu patarimo  4u.gif

Per daug pudros... arba per mazai zelatinos...
Atsakyti
QUOTE(Wilina @ 2012 02 09, 20:37)
Aciu, bandziau as ir maziau deti pudros ir vandenio daugiau po to meginau zele daugiau deti, bet vistiek ji nebuna elastinga verysad.gif . taip pat zinau kad reikia maiseli dregnam laikyti, ta dirbama dregnu merliuku pridengti, jau visaip bandziau ir vis nesekmingai, todel nesuprantu ka ne taip nutaisau verysad.gif

na man ji niekad nebūna tokia elastinga kaip mmg,gal tiesiog ji tokia turi būti tada g.gif man gaunasi tokia kietoka - kaip guminė, bet dirbti galima su ja smile.gif darau ją kai reikia tik kelių detalių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 10, 10:32)
Per daug pudros... arba per mazai zelatinos...

Siaip viska sveriaus nei trupinelio daugiau neidejau. Turbut jau nelabai dadesiu zelatinos g.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti