Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 09, 11:15)
Darysiu jogurtini su Rafaelo lakstais,sakykit,ar reikia juos sulaistyt,jei taip,tai kuo? blush2.gif

jogurtinis,i kuri ieis zele,taip? sulaistyti ,nes jogurtas-zele greitai sustings,o biskvitai liks sausi. sulieti galima betkuo.elementariausias:vanduo+cukrus+rugstele.viskas pagal skoni
Atsakyti
sveikos,
patarkit del dazu AmeriColor, reik babiskos rozines biggrin.gif ir apelsinines ir violetines. Del apelsinines abejoju-reiks ne daug, o kadangi kepu tik sau tai sakau gal gausiu sumaisius. O va kuria rozine ir violetine imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 09, 12:28)
jogurtinis,i kuri ieis zele,taip? sulaistyti ,nes jogurtas-zele greitai sustings,o biskvitai liks  sausi. sulieti galima betkuo.elementariausias:vanduo+cukrus+rugstele.viskas pagal skoni

Aciu Jums labai! Taip desis zelatina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 09, 15:06)
sveikos,
patarkit del dazu AmeriColor, reik babiskos rozines  biggrin.gif ir apelsinines ir violetines. Del apelsinines abejoju-reiks ne daug, o kadangi kepu tik sau tai sakau gal gausiu sumaisius. O va kuria rozine ir violetine imti? g.gif

Man labai grazi rozine is americolor deep pink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 09, 15:16)
Man labai grazi rozine is americolor deep pink smile.gif

aciu
Atsakyti
Visos tortus kepa,ne viena neraso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 09, 19:01)
Visos tortus kepa,ne viena neraso  lotuliukas.gif

As nenaudoju situ dazu, tad negaliu nieko pasakyt apie tai g.gif ir nekepu tortu nes vaikai serga verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, reikai patarimo, bandau koki 5 karta ir vis nesigauna gelyciu mase, darau pagal toki recepta: Geliu masei pasigaminti reikes 350g cukraus pudros Dan Sukker ,nes ji tam labai tinka ,vienas didelis saukstas sviesios zelatinos ir 3 valgomi saukstai vndens.Zelatina isbrinkinti ,pakaitinus istirpinti ir srovele supilti ipudra .Uzminkykite mase tokia kaip plastilinas . Jei neklystu tai cia is cipciuko receptu jis... viska atrodo tiksliai susisveriu, ale vistiek man ji kazkokia kieta gaunasi, neelastinga, visai nesiduoda kaip nors ta geles lapeli atriesti ar palenkti...
gal galit patarti ka as ne taip daru?
Atsakyti
QUOTE(Wilina @ 2012 02 09, 18:26)
Sveikos, reikai patarimo, bandau koki 5 karta ir vis nesigauna gelyciu mase, darau pagal toki recepta: Geliu masei pasigaminti reikes 350g cukraus pudros Dan Sukker ,nes ji tam labai tinka ,vienas didelis saukstas sviesios zelatinos ir 3 valgomi saukstai vndens.Zelatina isbrinkinti ,pakaitinus istirpinti ir srovele supilti ipudra .Uzminkykite mase tokia kaip plastilinas . Jei neklystu tai cia is cipciuko receptu jis... viska atrodo tiksliai susisveriu, ale vistiek man ji kazkokia kieta gaunasi, neelastinga, visai nesiduoda kaip nors ta geles lapeli atriesti ar palenkti... 
gal galit patarti ka as ne taip daru?

pilkit į mažesnį kiekį cukraus pudros ir beminkant matysit kiek tiksliai jos reikia 4u.gif o likutį kurio nenaudojat būtinai drėgnam maišelį laikyti,bent man taip su ja dirbasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 09, 19:01)
Visos tortus kepa,ne viena neraso  lotuliukas.gif

aga, tikrai-patarimo ner (tiksliau vienas) lotuliukas.gif tuoj kaip uzmetys tortais, pasimes mano klausimas doh.gif lotuliukas.gif gerai kad negreit reik rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(MergickaN @ 2012 02 09, 19:04)
As nenaudoju situ dazu, tad negaliu nieko pasakyt apie tai  g.gif ir nekepu tortu nes vaikai serga verysad.gif

uzuojauta, greiciau sveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 02 09, 19:39)
pilkit į mažesnį kiekį cukraus pudros ir beminkant matysit kiek tiksliai jos reikia  4u.gif  o likutį kurio nenaudojat būtinai drėgnam maišelį laikyti,bent man taip su ja dirbasi  4u.gif

Aciu, bandziau as ir maziau deti pudros ir vandenio daugiau po to meginau zele daugiau deti, bet vistiek ji nebuna elastinga verysad.gif . taip pat zinau kad reikia maiseli dregnam laikyti, ta dirbama dregnu merliuku pridengti, jau visaip bandziau ir vis nesekmingai, todel nesuprantu ka ne taip nutaisau verysad.gif
Atsakyti
gal kas skubiai patars ka daryti blink.gif idejau gretinele pasaldyti i kamera ir truputi susalo. Noriu siandien sutepti torta. Ar galiu dabar plakti, ar laukti kol ledai istirps ???? Gelbekit
Atsakyti