Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(simbail @ 2012 02 07, 11:17)
O tiek laiko pradirbus prie torto valgant neskauda širdelės?  rolleyes.gif

Tai kad as jo nevalgiau biggrin.gif , o tam kas valge nezinau, bet tikriausiai neskaudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakareli, atnesu savo pirmaji makvyna, kuriuo nelabai esu patenkinta, nes nelabai panasus gavosi smile.gif, snikersas, pastilazas
user posted image
bei tortas darytas reakrecijos ir turizmo studentams, mediumui, tema - pasaulio uzgrobimas wink.gif
snikersas, marshmalow saldainiu mase
user posted image
4u.gif
Atsakyti
koks fainas tas ufonautas bigsmile.gif

ir abu makvynai grazus(nebepamenu kieno ten dar buvo blush2.gif )
Atsakyti
Labuka, turiu klausimeli, gal kuri galesit pagelbet, noriu daryti torta dvieju aukstu, abu aukstus kirbes meduti, sakykit ar atlaikys pirmas aukstas antraji, o gal vistik geriau paprasta medaus daryti g.gif
Atsakyti
Darysiu jogurtini su Rafaelo lakstais,sakykit,ar reikia juos sulaistyt,jei taip,tai kuo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 02 09, 10:10)
Labuka, turiu klausimeli, gal kuri galesit pagelbet, noriu daryti torta dvieju aukstu, abu aukstus kirbes meduti, sakykit ar atlaikys pirmas aukstas antraji, o gal vistik geriau paprasta medaus daryti  g.gif

atlaikys 4u.gif kazkada dariau kirbes pirma auksta o paprasta antra auksta.. tai nedėjau jokių sutvirtinimų schmoll.gif

tortai jūsų visų tai į neviltį varo wub.gif wub.gif wub.gif

kazkas dėl čiulptuko klausė, tai taip, aš darius, bet kakzaip man pačiai nelabai jis....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 09, 11:37)
atlaikys  4u.gif kazkada dariau kirbes pirma auksta o paprasta antra auksta.. tai nedėjau jokių sutvirtinimų  schmoll.gif
tortai jūsų visų tai į neviltį varo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kazkas dėl čiulptuko klausė, tai taip, aš darius, bet kakzaip man pačiai nelabai jis....

Aciu uz atsakyma, lekiu kepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 09, 10:37)

Gal galit nuotrauką parodyt?
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 09, 11:11)
Gal galit nuotrauką parodyt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 08, 23:32)
Tai kad as jo nevalgiau  biggrin.gif , o tam kas valge nezinau, bet tikriausiai neskaudejo  mirksiukas.gif

Kas nekepa tortų tai turbūt nelabai žino kiek darbelio įdėta ax.gif Kaži kaip būtų jei žinotų, kad jūs parą prie to torto praleidot smile.gif

Aš dar nesu dariusi gėlių tortams, kažkaip neprisiruošiu, atrodo labai daug darbo smile.gif Nors ir prie figūrėlių tenka pasėdėti,bet manau, kad kažkodėl greičiau jos nusilipdo. O gėlių juk kiekvieną lapeliuką reikia padaryti, išploninti, išgražinti... doh.gif

Labai gražūs tortai šioje temoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 09, 11:29)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos,please,tai ar reikia sulaistyt kuom nors? blush2.gif
Atsakyti