Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 12:20)
O mase keliu su ilgu mediniu kocelu, ir tada nieks neplysta thumbup.gif

Tai gal pas mane problema,kad ilgo medinio kocelo neturiu lotuliukas.gif reiks gimtadieniui dovanu uzsiprasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 08, 07:52)
Saules zuikuti labai daili statinaite  bigsmile.gif  thumbup.gif

Drakonas toks galingas  thumbup.gif  ir barbe puiki  bigsmile.gif

O stai mano naktinukai

McQueen'as tortas triufelis, dengta pastilazu 2,1 kg na ir pavargau..

makvynas superinis, dar nebuvau macius tokio panasaus. Vaikas net atejo pasiziureti. saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 08, 13:15)
Man dazo burnas, kai dazau ant virsaus.. jei iminkyti dazai, nedazo..
Papildyta:
Su 500 g reikia laaaabai plonai iskociot, kad lygiai sonai pasidengtu... apie 30 cm tai man butu tik pasvajot su tokiu kiekiu.

hmz, o tai jūs masę sveriat? aš nesveriu, jei pasidarau iš visos normos pastilažo, tai ten vien pudros gi 500 gr, masės daugiau gaunasi... krakmolas, vanduo, medus, aliejus... iš tos pagrindinės normos apdengiu du tortukus 20 cm....
Atsakyti
gal kas man padeti gali, nors nelabai i tema, bet nezinau kur kreiptis.
neturiu kepimo milteliu tik sodos, tai gal zinote kiek 1saukstelis sodos atstoja kepimo milteliu sauksteliu?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 13:20)
Ir niekad nesuku sau galvos ko aptepti torta pries mase, skanu neskanu, nes jos ten labai mazai, tai as tik sviesta su pudra 1*1 gramais, ir greita ir pigu thumbup.gif

100g sviesto ir 100g pudros, teisingai supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 02 08, 14:43)
100g sviesto ir 100g pudros, teisingai supratau? blush2.gif

taisyngai ax.gif
jej 200gr. sviesto tai pudros 200gr.

tortuka isliginu su sviestuku panasiai kaip cia http://www.youtube.c...h?v=1PbOkVa_-38
o mase pakeliu su kocelu kaip cia parodyta
http://www.youtube.c...feature=related

taip galima isliginti mase ant torto, jej neturit su ko http://www.youtube.c...feature=related

o cia labai idomi spalvota mase http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 vasario 2012 - 14:51
Sveikos mergaites. Ziuriu ir net kartais negaliu patikieti, kad tai tortas. Labai grazus jusu tortai. Bandysiu ir as savo dukrytes 2 gimtadieniui grazu torta padaryti ax.gif Kepu tai as senai, bet su puosyba tai man sudetingiau sekasi. Kazkur jau skaiciau, bet dabar negaliu rasti, kokiu antgaliu galima padaryti zolyte, arba tarkim liutui plaukus ilgesnius? Zadu pirkti antgalius, nesinori apsirikti. Labai lauksiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 14:48)

O gal žinot kur tokios plėvelės gaut ? Man labai patiko pats masės kočiojimo/uždėjimo ant torto būdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 08, 15:22)
O gal žinot kur tokios plėvelės gaut ? Man labai patiko pats masės kočiojimo/uždėjimo ant torto būdas  thumbup.gif

Maciau pirkti JYSKE, parduodama metrais
Papildyta:
bet idomu , ar patogu su ja kocioti? ir kokia mase tinka unsure.gif
Atsakyti
Ne į temą,bet Erikiuxxx turi prasivalyti pašto dėžutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 15:47)
Maciau pirkti JYSKE, parduodama metrais
Papildyta:
bet idomu , ar patogu su ja kocioti? ir kokia mase tinka unsure.gif

Ačiū-bandysim pasižiūrėt.Mano dukra pastiliažą gėlytėm su maistine plėvele kočioja,tai jai sakė taip patogiau.Tai visai nieko pabandyt būtų ir torto uždengimą,nes jis mum plyšta ir plyšta doh.gif O su kočėlu sulipo doh.gif ai,žodžiu,mums dar mokintis ir mokintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 02 08, 11:58)
dar norejau paklausti sviestinio kremo recepta aptepimui? 4u.gif

va cia 2 zinute: http://www.supermama...howtopic=402812

QUOTE(astull @ 2012 02 08, 12:41)
Dar apie dazus: jie ir turi burnas dazyti kai valgai ta mase? nes jei kokia tamsesne spalva, tai burna kaip pas buduli atrodo  doh.gif

lotuliukas.gif va del ko ryskiu tortu nemyliu ir "ant virasus" dazyti nepatinka lotuliukas.gif kai isiminko man biskiuka dazo vistiek (aisku ne taip, bet...) todel darau pastelinius, bet gal cia asnemoku dar g.gif
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 08, 12:52)
Nu zinokit bandziau pora karta daryti apdengima is 500gr mases ,nu ir mazai net 25cm tortui,nes dar sonai tarkim po 8cm,tai niekaip negana.Ar cia tik virsu turit minti ,nors tai ir kvaila? unsure.gif

man 26 plonai iskociota ir dar lieka ne visai biskiukas smile.gif , bet mano dengimo pastilazas laabai minkstas buna-gal del to blush2.gif
sugarbabe, rasaina drakonas thumbup.gif
smailyttte OHO nu cia man misija neimanoma... ech smile.gif
maka nu tas pirmas koks niam niam...
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 14:02)
Ismeciau gal 5kg. mases per ta laika,   doh.gif

pas mane panasu, ir dabar keli gabaliukai dar yra doh.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 14:20)
Zinoma kas daro pardavimui, tai kitas reikalas
kai uzsakinejau tortukus, tai ten to sviesto doh.gif  ir mase beveik 1cm storio buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa, man del sviestinio irgi galva neskauda, jo pas mane beveik nesijaucia.

o as iskocioju ant tw padeklo ir po to apversta ant torto-labai greita ir liuks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 vasario 2012 - 16:33