Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(astull @ 2012 02 08, 09:08)
Norejau paklaust kaip isgaut tokia sodria ir blizgancia spalva? Ar kazkuo tepti jau ant pacios mases?
Aciu  4u.gif

Pamaisyk raudona spalva su degtinele ir tapsnok su kempinele ant jau padarytos mases-gausis ryski raudona ir lygi be druziu kaip tepant teptuku(tik as mase vis tik daziau truputi,kad nebut visai balta-geriau dengesi spalva)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 08 vasario 2012 - 10:47
dar norejau paklausti sviestinio kremo recepta aptepimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 08, 10:58)
Saulės zuikuti,statinaitei su kokiais dažais,spalva išgauni rudą spalvą

americolor geliniais.sokoladine atrodo ten spalva.
Atsakyti
Dar apie dazus: jie ir turi burnas dazyti kai valgai ta mase? nes jei kokia tamsesne spalva, tai burna kaip pas buduli atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 08, 08:49)

Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą .[/color]

Nu zinokit bandziau pora karta daryti apdengima is 500gr mases ,nu ir mazai net 25cm tortui,nes dar sonai tarkim po 8cm,tai niekaip negana.Ar cia tik virsu turit minti ,nors tai ir kvaila? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 08, 11:52)
Nu zinokit bandziau pora karta daryti apdengima is 500gr mases ,nu ir mazai net 25cm tortui,nes dar sonai tarkim po 8cm,tai niekaip negana.Ar cia tik virsu turit minti ,nors tai ir kvaila? unsure.gif

Čia aš taip išsisaugojus su šiuo komentaru,taip ir čia įdėjau blush2.gif Man 24cm užtenka ir labai nedaug atlieka-nu gal kokiai rožytei,nu gal dviem...Bet gal mes dar praktikos su dukra mažai turim ir nesigauna plonai kočiot g.gif
Atsakyti
paskutiniai bandymai grizti prie normalaus torto (kaip sako mano mama, nes jai nepatinka saldainiu mase dengti tortai smile.gif)
medutis
user posted image

maskarpones
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astull @ 2012 02 08, 11:41)
Dar apie dazus: jie ir turi burnas dazyti kai valgai ta mase? nes jei kokia tamsesne spalva, tai burna kaip pas buduli atrodo  doh.gif

Man dazo burnas, kai dazau ant virsaus.. jei iminkyti dazai, nedazo..
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 08, 11:52)

Su 500 g reikia laaaabai plonai iskociot, kad lygiai sonai pasidengtu... apie 30 cm tai man butu tik pasvajot su tokiu kiekiu.
Atsakyti
sugarbabe drakonas superinis thumbup.gif
rasaina barbe thumbup.gif
smailyttte macquenas labai dailutis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 08 vasario 2012 - 12:51
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 08, 08:52)

WOW kokia tikroviska masyna bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

=================

As is normos pastilazo, padengiu 2 tortukus 20cm, 8-9cm aukscio ax.gif

jej darau viena tortuka , tai puse mases beveik lieka doh.gif

Ismeciau gal 5kg. mases per ta laika, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 08, 11:15)
Man dazo burnas, kai dazau ant virsaus.. jei iminkyti dazai, nedazo..
Papildyta:
Su 500 g reikia laaaabai plonai iskociot, kad lygiai sonai pasidengtu... apie 30 cm tai man butu tik pasvajot su tokiu kiekiu.

Tai ir as atrodo plonai iskocioju,bet neimanoma pakelt viso nesuplesant doh.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 12:02)
WOW kokia tikroviska masyna bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

=================
As is normos pastilazo, padengiu 2 tortukus 20cm, 8-9cm aukscio ax.gif

jej darau viena tortuka , tai puse mases beveik lieka doh.gif

Ismeciau gal 5kg. mases per ta laika,  doh.gif

Nu zinok nepatikesiu tongue.gif as ir ant pirktines mases maciau raso,kad 500gr uztenka 20cm tortui padengti rolleyes.gif
O kodel kita karta nenaudoji tos mases,jei daug lieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 08, 13:07)
Tai ir as atrodo plonai iskocioju,bet neimanoma pakelt viso nesuplesant  doh.gif

Nu zinok nepatikesiu  tongue.gif as ir ant pirktines mases maciau raso,kad 500gr uztenka 20cm tortui padengti rolleyes.gif
O kodel kita karta nenaudoji tos mases,jei daug lieka? g.gif

Tai kad as retai darau tortus, ner kam panauduoti ax.gif
O mase keliu su ilgu mediniu kocelu, ir tada nieks neplysta thumbup.gif
va cia pvz. kokio storumo pas mane iseina biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Ir niekad nesuku sau galvos ko aptepti torta pries mase, skanu neskanu, nes jos ten labai mazai, tai as tik sviesta su pudra 1*1 gramais, ir greita ir pigu thumbup.gif

Zinoma kas daro pardavimui, tai kitas reikalas
kai uzsakinejau tortukus, tai ten to sviesto doh.gif ir mase beveik 1cm storio buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 vasario 2012 - 13:21