Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 07, 11:54)
i maiseli ir i saldytuva

QUOTE(leila10 @ 2012 02 07, 12:15)
Na as tai nededu i saldytuva, padedu sausai uzdengus. Nieko jiems nenutinka net ir kelias dienas stovint.

Dekoju,gal vis delto idesiu,kol dar vietos yra saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as atejau su klausimu 4u.gif ar tinka marshmallow masei skysti maistiniai dazai? g.gif gal nieko nenutiks, jei truputi ipilsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukelyte @ 2012 02 06, 20:13)
Labukas kepejeles smile.gif
Idedu ir as savo pirmaji blyna smile.gif
2,8 kg Snickersas smile.gif 3 dienas meistravau, bet rezultatu patenkinta smile.gif Tuoj eisim ragauti smile.gif

Šaunus torčiukas, o jei tai dar ir pirmas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 07 vasario 2012 - 16:04
As ir naudoju skystus dazus siai masei,labai graziai nusidazo. As pilu pries dedant cukraus pudra.
Atsakyti
WOW kiek daug tortuku sioje temoje uzderejo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
visu nevardynsiu, nes jau ir neatsimenu blush2.gif

Tik kelis isidemejau :

Coliukelyte PIRMAS bigsmile.gif super grazus ir spalvos ir figureles thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Asseni kasikelis labai labai patiko wub.gif

tinulia84 Labai labai patiko ir spalva ir pats tortukas wub.gif wub.gif wub.gif

Kirbes puokste Diwia lelyte neli SUPER SUPER wub.gif wub.gif wub.gif
DAr ne pamenu kieno, su berniukais super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 vasario 2012 - 16:10
QUOTE(leila10 @ 2012 02 07, 16:04)
As ir naudoju skystus dazus siai masei,labai graziai nusidazo. As pilu pries dedant cukraus pudra.

labai aciu, o as jau sunerimau, kad gali paskui mase "rasoti" blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif greit kepsiu antraji grozi, seses gimtadienis kita savaite. Ir noriu patarimo. Kuo dar galima palygint torta pries dedant pastiliaza? Si kart dariau kondensuota piena su sviestu, bet labai tas sviestas jauciasi, neskanu..
Atsakyti
as aptepu visada su sarlot kremu(+trupinukai)
---------
eiline statinaite .varskinis su persikais 2100gr.pastilazas,sl beze
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras kepėjelės
Mano pirmas tortas savo gimtadieniui - apelsinų suflė tortas, cipsiuko pastiliažas dengimui, ir aisingas
Kreivas, baisuokliukas
user posted image

Pastiliažas gavosi puikiai, dengėsi irgi neblogai. Bet va išlygint sviestinį kremą po mase doh.gif - kokių tik metodų negalvojau. Aisingą padariau per tirštą, o ir angalių neturiu - tai spaudžiau per maišelį... Na, gavosi kas gavosi... Bet uztat dovanų užsiprašiau antgalių kremui ir įrankių masei ax.gif Mokinsiuos.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 07 vasario 2012 - 20:19
user posted image

Sveiko mergaites ,Jua kuri laika stebiu Jusu darbelius ir mokausi. Stai mano pirmoji Barbe:) Gal nelabai kokia bet man iki jusu dar labai toli:)
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 07, 18:40)

eiline statinaite .varskinis su persikais 2100gr.pastilazas,sl beze

labai faina, man patiko, nes as kai dariau kazkada tai nei statine nei bokalas. truputi per dideli skersmeni padariau ir gavos zemokas.
tavoji tikrai nuostabi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaina @ 2012 02 07, 20:07)
user posted image                                                           

Sveiko mergaites ,Jua kuri laika stebiu Jusu darbelius ir mokausi. Stai mano pirmoji Barbe:) Gal nelabai kokia  bet man iki jusu dar labai toli:)

Kasko nemoku gal nuotrakos ikelt:((
Atsakyti