Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 07, 09:15)
Vakar sukurtas mano rožių krepšelis,Rafaelo 2,1 kg Kažin ar reikalingos krepšeliui tos ausys?

man grazesnis variantas be ausu.
grazios geles,tik mazoka ju cia ,noretusi kiek daugiau,kad dugnas nesisviestu
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 07, 09:37)
man grazesnis variantas be ausu.
grazios geles,tik mazoka ju cia ,noretusi kiek daugiau,kad dugnas nesisviestu

Su viskuo sutinku smile.gif
Atsakyti
Ausis nuimsiu,gėlių dadėsiu.Ačiū ax.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Siandien kepsiu meducio lakstus,o tepsiu tik ketvirtadieni,tai kur patarsit juos laikyt? rolleyes.gif
Atsakyti
kaip jūs taip gražiai krepšelį nupinat. Man taip sunkiai buvo pint, pyniau tiesiai ant torto, tai tarpai matėsi, švietėsi pats tortas, nenorėjo kibt prie pačio torto, žodžiu...suvargau. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 07, 08:15)
Vakar sukurtas mano rožių krepšelis,Rafaelo 2,1 kg Kažin ar reikalingos krepšeliui tos ausys?

Oi kaip man gražu tie krepšeliai wub.gif Kažkada gal ir mums su dukra eilė ateis iki jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 07, 08:15)

Ausys ausims nelygu smile.gif , man be tokių ausų geriau , o va jei jos būtų papintos , ar bent suktos iš dviejų juostų , kas kita 4u.gif .

Laba visoms , daug gražių tortukų mačiai wub.gif , šaunuolės thumbup.gif .
Atsakyti
As kaip visad prie puoduko apziuriu visus grozius - SAUNUOLES thumbup.gif
Man jau kaip ritualas po rytiniu vaiku pestyniu-atokvepio minutele. Va mastau kaip visos patobulejo nuo tada kai pradejau dometis ir skaitineti sia tema. O pradejau visai nesenai, tiksliau susirgau sia liga kaip ir jus mielosios, dar nera nei metu (ir tortai tik keli dar daryti), va iki tol nebuvau nei vieno torto nei kepus nei puosus biggrin.gif (na nebent koki paprasta tinini ax.gif ). Aciu jum visom, imkit po baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 vasario 2012 - 11:16
as cia gal ne i tema ,bet nezinau kur parasyti blush2.gif ,ar yra kepanciu mamyciu tortus moletu ar utenos kraste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 06, 13:14)

simbail, geles dariau 3 vakarus, kazkur nuo 6-7 vakaro iki kokios pirmos,, na grubiai sudejus para laiko gelem

O tiek laiko pradirbus prie torto valgant neskauda širdelės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 07, 11:40)
Labas rytas!

Siandien kepsiu meducio lakstus,o tepsiu tik ketvirtadieni,tai kur patarsit juos laikyt? rolleyes.gif

i maiseli ir i saldytuva
Atsakyti
Na as tai nededu i saldytuva, padedu sausai uzdengus. Nieko jiems nenutinka net ir kelias dienas stovint.
Atsakyti