Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(sweetsosweet @ 2012 02 06, 14:40)
jeigu tie dazai apie kuriuos galvoju tai netinka nes jie per skysti  schmoll.gif  as turiu irgi pora buteliuku bet net nzn kur sunaudosiu (man atidave juos teta kuri su dukryte puose sausainius su aisingu ax.gif )

as kol neturejau jokiu tiku tai su jais dazydavau ir mase, ji siek tiek pasikeicia, bet kad labai jau blogai butu tai nebuvo, tik kai pradejau labiau dometis kokiais cia auksarankes dazo, tuomet as ir issigijau.

Beje tortai kaip visuomet nuostabus. asseni krepselis labai man patiko, geles nuostabios, adrijos tortai taip pat nepiekaistingi, labai patiko ir neli rakete, kitu mergyciu niku nepamenu jau, bet darbai tikrai nuostabus visu. thumbup.gif
Atsakyti
Rutcka, o kokias formeles orchidejoms naudoji ax.gif
As kiek esu isbandziusi moldu man taip graziai nesigauna blush2.gif
Atsakyti
ASSENI, jusu geles tobulos wub.gif wub.gif wub.gif As taip laukiu jusu sedevru wub.gif .
Atsakyti
Labukas kepejeles smile.gif
Idedu ir as savo pirmaji blyna smile.gif
2,8 kg Snickersas smile.gif 3 dienas meistravau, bet rezultatu patenkinta smile.gif Tuoj eisim ragauti smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ciulptuka dare,man regis,akvilyte

----
mieli zuikiai puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 06 vasario 2012 - 20:12
QUOTE(Atize @ 2012 02 06, 18:31)
Rutcka, o kokias formeles orchidejoms naudoji  ax.gif
As kiek esu isbandziusi moldu man taip graziai nesigauna  blush2.gif

Be formelių dariau, tiesiog iš kartono išsikirpau formas ir pagal jas pjausčiau iš masės ax.gif Tik viduriukui naudojau formelę iš orchidėjų rinkinio, kažką panašaus į šitą kur vidury mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
a jo,orches labai grazios wub.gif
Atsakyti
coliukelyte labai dailus pirmas tortukas,spalvos man patiko,ir toks lygus,grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 06, 21:22)
coliukelyte labai dailus pirmas tortukas,spalvos man patiko,ir toks lygus,grazus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciukas smile.gif Na kaip pirmam kartui, visaj neblogai pavyko, nors iki jusu man dar daug praktikiuotis reikia smile.gif Tik pacio torto skonio kitokio tikejausi smile.gif
Atsakyti
Laba diena.

Siandien nusprendziau pirma karta padaryt kazka idomesnio su tortu, ir nusprendziau pasirodyti. Prasau labai neteist, cia mano pirmas bandymas, pries tai tortus dekoravau trupiniais arba spalvotais barstaliukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistestul: 06 vasario 2012 - 23:40
Vakar sukurtas mano rožių krepšelis,Rafaelo 2,1 kg Kažin ar reikalingos krepšeliui tos ausys?
user posted image
user posted image
Atsakyti