Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 05, 19:03)

Pradeti nuo apacios ir kylant i virsu biggrin.gif . Aciu lb. o jusu kedukai superiniai

QUOTE(neli @ 2012 02 05, 21:11)

neli - tobula

QUOTE(smailyttte @ 2012 02 05, 23:42)

Kazkurios mergaites puokste labai dar patiko thumbup.gif  Keilos berods  blush2.gif

Aha, mano biggrin.gif

Asseni - akims atgaiva tokius grozius matyti wub.gif

Adrija - tai norit pasakyti, kad ir anie bus prisproge kaip erkes blink.gif tai tada kaput machen doh.gif A tai kur pirktis tadu g.gif
Atsakyti
na merginos duodat grožybių.....
asseni,neli,ingerėle,fantastiški tortai....
smailytte,bent jau foto tortas atrodo nepriekaištingai...... thumbup.gif
Atsakyti
O man nerodo Asseni geliuuuuu!!!!! g.gif Toje kletkeleje "user posted image".
Papildyta:
Ingerele,o tas tortas dviaukstis auksinems vestuvems kokiomis juostelemis apjuostas?Tomis,kur dovanas surisame?Ir kaip sujungima juosteles formuojate?Aciu is anksto.
Atsakyti
neli kaip graziai sugalvota thumbup.gif
Asseni kokios geles blink.gif ..o va orhidejos bus tikriausiai nuskintos lotuliukas.gif
julioske tas nekuklus.....kietas lotuliukas.gif
ingerele padirbejiai is peties, labai grazu wub.gif

na ir mano viena,paprastuti
mamos ir sunaus gimtadieniui, abu megsta kilnoti giras
su sokolado gabaliukais, mmg. purksta perlu
user posted image
Atsakyti
Sveikos, stebuklų kūrėjos biggrin.gif

Kadangi pastaruoju metu teko kreiptis į Jus pagalbos, nes buvo keletas progų kepti tortus, tai tenka pasirodyti ir ką nuveikiau ax.gif Iš karto atsiprašau už nuotraukų kokybę 4u.gif blush2.gif Ir labai nepeikt, nes puošyboje esu dar visai žalia (čia tikriausiai mano 7-9 tortai) ax.gif

Vyro brolienei darytas tortas (ji dievina orchidėjas)- Snickers, turbūt kokie 3 kg, dengta šokoladine saldainių mase, orchidėjos iš pirktinės gėlių masės:

user posted image

Geriausiai draugei tortas jubiliejaus proga- Juodasis miškas, tikriausiai apie 4 kg, dengta saldainių mase, maišyta su pastilažu, pirktine juoda mase, batelis- cukrinės gėlių masės (padas) ir pirktinės gėlių masės:

user posted image

Ir paskutinis- draugės tėčiui, mylinčiam bites- medutis, 2 kg, dengta šokoladine saldainių mase, bitutės- iš pastilažo ir pirktinės gėlių masės (galutiniame variante dar buvo 7 "skraidančios" bitutės ant vielučių):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 06 vasario 2012 - 13:12
Aciu merginos uz grazius atsiliepimus 4u.gif

Rutcka labai daili orchideja, batelis nerealiai patiko thumbup.gif
Ingerele auksiniu vestuviu ir su drugeliais mane labiausiai suzavejo thumbup.gif

Atsakyti
Aciu mergaites

Auksiniu vestuviu tortas, tai apjuostas jo pirktine jusotele tokia plona. O sujungima as tiesiog mazu gabaleliu lipnios juostos suklijuoju. beveik nieko nesimato 4u.gif

Rutcka mane suzavejo tavo orchidejos, as tokiu nemoku daryt, arba pas man formele ne tokia. sakiau reiks zieda nusiskint ir vedziot ziedlapius pagal ji smile.gif
Ir dar labai grazus batelio bantas. Superinis irig nemoku graziu daryt, todel jau kai reik daryt tai stengiuosi issisukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 06 vasario 2012 - 13:52
Man labai aktualu,o koks batelio kulnas? Ir kaip jis padarytas, kaupiuosi bateliui ax.gif
Atsakyti
Ačiū už mano lepioškų pastebėjimą 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 06, 13:46)
Man labai aktualu,o koks batelio kulnas? Ir kaip jis padarytas, kaupiuosi bateliui ax.gif

Bent jau aš dariau kulną iš cukrinės gėlių masės (cipciuko receptą) 4u.gif O dariau paprastai, rankom- imi ir kočioji, lipdai tsakant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2012 02 06, 13:45)

Rutcka mane suzavejo tavo orchidejos, as tokiu nemoku daryt, arba pas man formele ne tokia. sakiau reiks zieda nusiskint ir vedziot ziedlapius pagal ji smile.gif

Orchidėjas dariau pagal iš kartono išsipjautą šabloną, tik vidurinę detalę spaudžiau su formele 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na kaip man išmokti tokias gėles lipdyti, aš čia apie visas, kadangi nemoku jokių unsure.gif Kairios rankos pas mane doh.gif Šaunuolės 4u.gif
Na o kadangi gelių daryti nemoku tai puošiu kaip moku cool.gif

11 metu berniuko gimtadieniui "Turtingas kavos". Su visu papuošimu apie 4,5 kg
user posted image
Ačiu Cipciukui už idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
o aš pasikartosiu su klausimu: kokiais dažais geriausia dažyti beze? Turiu silver spoon skystus dažus, skirtus aisingui...bet jų įlašinus, man bezė suskystėjo g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

tortai visu nerealus, Asseni gelytes pasakiskos wub.gif ,
pasta222 kokios spalva kokia grazi isgauta, svelni to tortuko violetinio, o gelytes..
orchideja tortukas nuostabus wub.gif , saunuoles jus paneles wub.gif
Atsakyti