Neli super tortas, o "bobute", bent jau pas mus taip vadinamas, tai kaip tikra
ramune.v mieli sporbatukai
Asseni geles tai tobulos idomu kiek laiko uztrunka padaryt visas sias siam tortui?
Asseni, tavo krepšelis nuostabus taip žadą ir atima tos gėlės
Nevute, o laiko tai oi kiek reikia, ir kantrybės, ir sugebėjimų nerealių
Nevute, o laiko tai oi kiek reikia, ir kantrybės, ir sugebėjimų nerealių
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 05, 18:10)
jetau, kiba laukiesi.. tokią gražią piorpl suknutę apsivilkai, dar ranka tokioj vietoj..
QUOTE(neli @ 2012 02 05, 22:11)
Po ilgų atostogų atnešu badmintono krepšiuką, gal pažaidžiam?
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.
net nekopinu ne mano nosiai
sveikos, pasiziurejau nuostabiu tortuku, ateinu ir as su vienu draugei ilekusiai laimes ieskot i Skandinavija
ir dar vienas nekuklus, nekukliai moteriskei nuo draugiu
ir dar vienas nekuklus, nekukliai moteriskei nuo draugiu
julioske tas nekuklutis tai gerulis kad dar nuotrauka ryskesne butu tai visai geraibutu
O cia kadangi nelabai turejau laiko nusprendziau kad greiciausiabus tortus aplieti sokoladu.. deja.. taip pavargau su juo it toli grazu nesigavo kaip norejau uzpylus sokolada kuri pravesinau bet matomai jis per siltas buvo tai vietomis pradejo ssviestinis aptepimas lyditis, siaip negraziai man ir nelygiai pasidenge, tetis mano sedejo kartu virtuveje tai juokesi kad man reikia yrankio kur sienas pakliuoja tepiau tepiau ta sokolada, kaip apstingo siektiek isvis nepatiko vaisdaz nelygu negrazsu, tai tada kaitinau peili ir lyginau, na issilygino kazkiek, bet norejau visai kito vaizdelio.. realiai tai jis atrode manau geriau nei foto, tikroveje jis atrode lygesnis.. Na bet svarbiausia mano tetai ji labai patiko
Gal kuri galetu pasidalinti patirtimi kaip graziai lygiai torta aplieti? Va cia tortukas pirmas aukstas juodasis miskas, antrasis kurmio kalnelis tik suteptas kaip tortas, lieto sokoladu o taskiukai ir skaicius aisingas
O cia kadangi nelabai turejau laiko nusprendziau kad greiciausiabus tortus aplieti sokoladu.. deja.. taip pavargau su juo it toli grazu nesigavo kaip norejau uzpylus sokolada kuri pravesinau bet matomai jis per siltas buvo tai vietomis pradejo ssviestinis aptepimas lyditis, siaip negraziai man ir nelygiai pasidenge, tetis mano sedejo kartu virtuveje tai juokesi kad man reikia yrankio kur sienas pakliuoja tepiau tepiau ta sokolada, kaip apstingo siektiek isvis nepatiko vaisdaz nelygu negrazsu, tai tada kaitinau peili ir lyginau, na issilygino kazkiek, bet norejau visai kito vaizdelio.. realiai tai jis atrode manau geriau nei foto, tikroveje jis atrode lygesnis.. Na bet svarbiausia mano tetai ji labai patiko
Gal kuri galetu pasidalinti patirtimi kaip graziai lygiai torta aplieti? Va cia tortukas pirmas aukstas juodasis miskas, antrasis kurmio kalnelis tik suteptas kaip tortas, lieto sokoladu o taskiukai ir skaicius aisingas
Aciu, merginos. Tik iki tobulumo dar toli. Is tikro nezinau kaip padaryt tokiom orchidejom viduriuka teisingai. Gal kas galetu paprotint?
O su gelem prasidejau 3 vakarus
julioske ogo, kokie berniukai pas tave
smailyttte, man tai labai grazu, aplieta labai tvarkingai.
O su gelem prasidejau 3 vakarus
julioske ogo, kokie berniukai pas tave
smailyttte, man tai labai grazu, aplieta labai tvarkingai.
Sveikos, cia keletas mano naminiu pabandymu:
cia tipo lydekaitė žvejui... na toks nei šioks, nei toks, o jau su užrašais tai visai susimoviau (viskas is ganaso - juodo ir balto)
sitas man paciai labai patinka (nevykusiu ganasu virsus apteptas, sonuose grietinele, paisyta ir "gelyte" aisingo)
norėjau patarimo - kiek esu bandziusi, man niekuomet nesigauna geras ganasas, nors visuomet darau kaip virsutineje temoje parasyta (1:1, saldytuve per nakti, isplakti), bet jis visuometnegrazus, kazkoks su kruopelemis, plakant gabalais susoka, o ne kremas gaunasi... gal sokoladas blogas?
cia tipo lydekaitė žvejui... na toks nei šioks, nei toks, o jau su užrašais tai visai susimoviau (viskas is ganaso - juodo ir balto)
sitas man paciai labai patinka (nevykusiu ganasu virsus apteptas, sonuose grietinele, paisyta ir "gelyte" aisingo)
norėjau patarimo - kiek esu bandziusi, man niekuomet nesigauna geras ganasas, nors visuomet darau kaip virsutineje temoje parasyta (1:1, saldytuve per nakti, isplakti), bet jis visuometnegrazus, kazkoks su kruopelemis, plakant gabalais susoka, o ne kremas gaunasi... gal sokoladas blogas?
Sveiki
Po ilgu nerodymu ikelsiu ir as kelis savo paskutiniuosius darbus
Auksinems vestuvems skirtas tortas. Pirmas aukstas sokoladinis medaus, antras kriausinis karamelinis, pastilazas
Vyro 40-meciui sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, sokoladine saldainiu mase, pastilazas
30-meciui skirtas tortas. Sokoladinis medaus, rafaelo, pastilazas
keli vaikiski..........
Liutukas Sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, slapia beze, pastilazas
Drugeliai sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, pastilazas
Po ilgu nerodymu ikelsiu ir as kelis savo paskutiniuosius darbus
Auksinems vestuvems skirtas tortas. Pirmas aukstas sokoladinis medaus, antras kriausinis karamelinis, pastilazas
Vyro 40-meciui sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, sokoladine saldainiu mase, pastilazas
30-meciui skirtas tortas. Sokoladinis medaus, rafaelo, pastilazas
keli vaikiski..........
Liutukas Sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, slapia beze, pastilazas
Drugeliai sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, pastilazas
Asseni, kiek laiko jūs gaminate tokį tortuką? Nerealus
Man iškilo klausimas - kiek toks tortukas galėtų kainuoti? Juk čia darbo nežmoniškai daug įdėta.
Man iškilo klausimas - kiek toks tortukas galėtų kainuoti? Juk čia darbo nežmoniškai daug įdėta.
INGERELE -Super tortai
Ir BERNIUKAI labai patikobei isvykstanciai draugei (nepamenu niko)
Ir BERNIUKAI labai patikobei isvykstanciai draugei (nepamenu niko)
Asseni,o jūs patį krepšelį pynėt tiesiai ant torto?
Ingerele, senokai matyta , grazus tortai
simbail, geles dariau 3 vakarus, kazkur nuo 6-7 vakaro iki kokios pirmos,, na grubiai sudejus para laiko gelem
Dianaaa1215, jo krepseli dariau tiesiai ant torto, bet su krepseliu cia greitai
simbail, geles dariau 3 vakarus, kazkur nuo 6-7 vakaro iki kokios pirmos,, na grubiai sudejus para laiko gelem
Dianaaa1215, jo krepseli dariau tiesiai ant torto, bet su krepseliu cia greitai