Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

Neli super tortas, o "bobute", bent jau pas mus taip vadinamas, tai kaip tikra biggrin.gif thumbup.gif

ramune.v mieli sporbatukai wub.gif

Asseni geles tai tobulos wub.gif idomu kiek laiko uztrunka padaryt visas sias siam tortui? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Asseni, tavo krepšelis nuostabus wub.gif taip žadą ir atima tos gėlės bigsmile.gif
Nevute, o laiko tai oi kiek reikia, ir kantrybės, ir sugebėjimų nerealių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 05, 18:10)

jetau, kiba laukiesi.. tokią gražią piorpl suknutę apsivilkai, dar ranka tokioj vietoj.. blush2.gif

QUOTE(neli @ 2012 02 05, 22:11)
Po  ilgų atostogų atnešu badmintono krepšiuką, gal pažaidžiam? biggrin.gif
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.

net nekopinu laugh.gif ne mano nosiai laugh.gif
Atsakyti
sveikos, pasiziurejau nuostabiu tortuku, ateinu ir as su vienu draugei ilekusiai laimes ieskot i Skandinavija
user posted image

ir dar vienas nekuklus, nekukliai moteriskei nuo draugiu
user posted image
Atsakyti
julioske tas nekuklutis tai gerulis thumbup.gif kad dar nuotrauka ryskesne butu tai visai geraibutu smile.gif

O cia kadangi nelabai turejau laiko nusprendziau kad greiciausiabus tortus aplieti sokoladu.. deja.. taip pavargau su juo it toli grazu nesigavo kaip norejau verysad.gif uzpylus sokolada kuri pravesinau bet matomai jis per siltas buvo tai vietomis pradejo ssviestinis aptepimas lyditis, siaip negraziai man ir nelygiai pasidenge, tetis mano sedejo kartu virtuveje tai juokesi kad man reikia yrankio kur sienas pakliuoja biggrin.gif tepiau tepiau ta sokolada, kaip apstingo siektiek isvis nepatiko vaisdaz nelygu negrazsu, tai tada kaitinau peili ir lyginau, na issilygino kazkiek, bet norejau visai kito vaizdelio.. realiai tai jis atrode manau geriau nei foto, tikroveje jis atrode lygesnis.. Na bet svarbiausia mano tetai ji labai patiko blush2.gif
Gal kuri galetu pasidalinti patirtimi kaip graziai lygiai torta aplieti? Va cia tortukas pirmas aukstas juodasis miskas, antrasis kurmio kalnelis tik suteptas kaip tortas, lieto sokoladu o taskiukai ir skaicius aisingas

user posted image
Atsakyti
Aciu, merginos. Tik iki tobulumo dar toli. Is tikro nezinau kaip padaryt tokiom orchidejom viduriuka teisingai. Gal kas galetu paprotint?
O su gelem prasidejau 3 vakarus

julioske blink.gif ogo, kokie berniukai pas tave lotuliukas.gif

smailyttte, man tai labai grazu, aplieta labai tvarkingai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, cia keletas mano naminiu pabandymu:

cia tipo lydekaitė žvejui... blush2.gif na toks nei šioks, nei toks, o jau su užrašais tai visai susimoviau doh.gif (viskas is ganaso - juodo ir balto)
user posted image

sitas man paciai labai patinka (nevykusiu ganasu virsus apteptas, sonuose grietinele, paisyta ir "gelyte" aisingo)

user posted image

norėjau patarimo - kiek esu bandziusi, man niekuomet nesigauna geras ganasas, nors visuomet darau kaip virsutineje temoje parasyta (1:1, saldytuve per nakti, isplakti), bet jis visuometnegrazus, kazkoks su kruopelemis, plakant gabalais susoka, o ne kremas gaunasi... gal sokoladas blogas?
Atsakyti
Sveiki

Po ilgu nerodymu ikelsiu ir as kelis savo paskutiniuosius darbus

Auksinems vestuvems skirtas tortas. Pirmas aukstas sokoladinis medaus, antras kriausinis karamelinis, pastilazas

user posted image

Vyro 40-meciui sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, sokoladine saldainiu mase, pastilazas

user posted image

30-meciui skirtas tortas. Sokoladinis medaus, rafaelo, pastilazas

user posted image

keli vaikiski..........

Liutukas Sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, slapia beze, pastilazas

user posted image

Drugeliai sokoladinis su vysniom ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, pastilazas

user posted image
Atsakyti
Asseni, kiek laiko jūs gaminate tokį tortuką? bigsmile.gif Nerealus wub.gif

Man iškilo klausimas - kiek toks tortukas galėtų kainuoti? Juk čia darbo nežmoniškai daug įdėta.
Atsakyti
INGERELE -Super tortai bigsmile.gif

Ir BERNIUKAI labai patikobei isvykstanciai draugei thumbup.gif (nepamenu niko) 4u.gif
Atsakyti
Asseni,o jūs patį krepšelį pynėt tiesiai ant torto?
Atsakyti
Ingerele, senokai matyta 4u.gif , grazus tortai

simbail, geles dariau 3 vakarus, kazkur nuo 6-7 vakaro iki kokios pirmos,, na grubiai sudejus para laiko gelem

Dianaaa1215, jo krepseli dariau tiesiai ant torto, bet su krepseliu cia greitai
Atsakyti