Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt

simisimi ,as net nusikopinau jusu vysnaites 4u.gif
ASSENI ,kur jusu groziai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisižiūrėjau nerealių grožių čia wub.gif wub.gif wub.gif
Dabar net gėda savo rodyt...na, bet aš kaip neprofė ir tik 2-as mano tortas toks, tai parodysiu biggrin.gif

user posted image

Ne viskas gavosi taip, kaip norėjosi...bet, nėra ko norėt, praktikos trūksta, t.y. visai jos nėra smile.gif. Pvz bezė dariau šonams, gavosi kaip ir gerai, bet įlašinus dažų (gelinių) - suskystėjo verysad.gif . Negalima beze su geliniais dažyt? Tai va...dariau antrą kartą baltą beze. Irgi gautis gavosi, bet...o gal nesigavo?... Aišku, neturiu ir normalių maišelių su antgaliais, dzibukams daryt...bet pritaikiau antgalį nuo konditerinio švirkšto - bet va bedarant pradėjo kažkaip sunkiai spaustis...Ar gali būti beze per tiršta? g.gif . Dar kita problema - pasidariau jos per mažai...nes neįsivaizdavau, kiek reikia. Tai jau bedarant dzibukus pamačiau, kad neužteks, todėl dzibukai buvo tiesiog sulyginti ir šonai aptepti lygiai...Nes jau nebebuvo nei laiko, nei kantrybės daryt dar kartą. Na...gavosi, kas gavosi. Vaikams patiko ir toks biggrin.gif. Svoris apie 3 kg.
Atsakyti
*saules_zuikutis* labai labai fainuoliai wub.gif
Auksinė pirmas bandymas blink.gif thumbup.gif karuna labai vykusi, labai thumbup.gif
@adrij@ tortas kaip visad tobulas, bet tos pakalnutes ir sio mazytes boruzytes mane pakeri... wub.gif ech vasara, vasara....
k.lapelyte ram-une dzokada grazus tortukai.
*Keila* ir kaip toki valgyt? wub.gif labai grazu wub.gif
kirbe wub.gif

Papildyta:
tinulia84 kaip man grazu taip ispaisyta wub.gif o spalva wub.gif
Divia oiiiiiiiiiiiiiiiiiii kokia barbe, mano sekantis turbut bus barbe dukrytei tai man aktualu blush2.gif grozis, GROZIS! tik kas ant rankos nesuprantu blush2.gif
naitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau buvau pasiilgusi tokiu bajeriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (gaila del zirniuku aisku ax.gif ).
simisimi84 zole thumbup.gif thumbup.gif aisku ir visas tortas liuks ir vysnios. Man zole nesigauna doh.gif

Papildyta:
O cia mano berniuko pirmojo gimtadienio smile.gif
Snikersas 2.8kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 05, 17:03)
Divia oiiiiiiiiiiiiiiiiiii kokia barbe, mano sekantis turbut bus barbe dukrytei tai man aktualu blush2.gif grozis, GROZIS! tik kas ant rankos nesuprantu blush2.gif

Kaip as supratau,tai tikri mergaitiski karoliai ax.gif

O jusu tortukas labai dailus-neperkrautas,sviesus,labai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 05, 17:31)
Kaip as supratau,tai tikri mergaitiski karoliai  ax.gif

ax.gif :-juos uzdejau,kad nepamirsciau nuvezt ju savininkei blush2.gif po to nuemiau ir i ranka istaciau tris ilgas zvakutes..
Aciu,mergaites,uz gerus zodelius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 05 vasario 2012 - 19:49
Kokios nuostabios gėlės, rožės, pakalnutės, fainuoliai meškiai, bateliai melsvučiai wub.gif
Po ilgų atostogų atnešu badmintono krepšiuką, gal pažaidžiam? biggrin.gif
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
aciu uz grazius zodelius smile.gif
konfetti mielas torciukas.
neli gaila nera šypsenėlės su atvėpusiu žandikauliu biggrin.gif dėčiau kelias nu gi kaip TIKRAS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 vasario 2012 - 20:22
neli, fantastika 4u.gif ta musytė kaip tikra blink.gif
Atsakyti
neli ziauriai grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
ramune.v, gaudyk user posted image, ant greicio kito neradau.

Neli,
kazi, gal ne i ta tema pataikei g.gif Super thumbup.gif

As tai kukliau, tik su gelemis smile.gif . Labai norejosi spalvu tokiomis saltomis dienomis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 vasario 2012 - 22:06
Asseni aciu, smile.gif bet ner zodziu kokios geles, grazus floristes darbas user posted imageuser posted imageuser posted image
o kur tortas??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 vasario 2012 - 22:16
Saules zuikuti koks mielas parsiukas, ir su medeliu ir angeliuke toks superinis wub.gif

Auksines pirmas bet labai grazus torciukas su krauna bigsmile.gif

Adrija tai kaip visuomet ir tortai ir pakalnutes wub.gif

Kirbes roziu puoksta pasakiska bigsmile.gif

Kazkurios mergaites puokste labai dar patiko thumbup.gif Keilos berods blush2.gif

Divia barbe labai labai patiko bigsmile.gif wub.gif

Simsimi 84 fainas tortukas su vysnytemis thumbup.gif

Ramune.v kokie grazus batukai ir visas tortukas bigsmile.gif

Neli superinis torciukas, toks tikroviskas, o ta musyte bigsmile.gif wub.gif

Asseni nieko sau kukliau tik su gelytem... cia visa pati tikriausia ir graziausia puokste primenanti vasara siltus orus wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti