simisimi ,as net nusikopinau jusu vysnaites
ASSENI ,kur jusu groziai?
Sveikos,
prisižiūrėjau nerealių grožių čia
Dabar net gėda savo rodyt...na, bet aš kaip neprofė ir tik 2-as mano tortas toks, tai parodysiu
Ne viskas gavosi taip, kaip norėjosi...bet, nėra ko norėt, praktikos trūksta, t.y. visai jos nėra . Pvz bezė dariau šonams, gavosi kaip ir gerai, bet įlašinus dažų (gelinių) - suskystėjo . Negalima beze su geliniais dažyt? Tai va...dariau antrą kartą baltą beze. Irgi gautis gavosi, bet...o gal nesigavo?... Aišku, neturiu ir normalių maišelių su antgaliais, dzibukams daryt...bet pritaikiau antgalį nuo konditerinio švirkšto - bet va bedarant pradėjo kažkaip sunkiai spaustis...Ar gali būti beze per tiršta? . Dar kita problema - pasidariau jos per mažai...nes neįsivaizdavau, kiek reikia. Tai jau bedarant dzibukus pamačiau, kad neužteks, todėl dzibukai buvo tiesiog sulyginti ir šonai aptepti lygiai...Nes jau nebebuvo nei laiko, nei kantrybės daryt dar kartą. Na...gavosi, kas gavosi. Vaikams patiko ir toks . Svoris apie 3 kg.
prisižiūrėjau nerealių grožių čia
Dabar net gėda savo rodyt...na, bet aš kaip neprofė ir tik 2-as mano tortas toks, tai parodysiu
Ne viskas gavosi taip, kaip norėjosi...bet, nėra ko norėt, praktikos trūksta, t.y. visai jos nėra . Pvz bezė dariau šonams, gavosi kaip ir gerai, bet įlašinus dažų (gelinių) - suskystėjo . Negalima beze su geliniais dažyt? Tai va...dariau antrą kartą baltą beze. Irgi gautis gavosi, bet...o gal nesigavo?... Aišku, neturiu ir normalių maišelių su antgaliais, dzibukams daryt...bet pritaikiau antgalį nuo konditerinio švirkšto - bet va bedarant pradėjo kažkaip sunkiai spaustis...Ar gali būti beze per tiršta? . Dar kita problema - pasidariau jos per mažai...nes neįsivaizdavau, kiek reikia. Tai jau bedarant dzibukus pamačiau, kad neužteks, todėl dzibukai buvo tiesiog sulyginti ir šonai aptepti lygiai...Nes jau nebebuvo nei laiko, nei kantrybės daryt dar kartą. Na...gavosi, kas gavosi. Vaikams patiko ir toks . Svoris apie 3 kg.
*saules_zuikutis* labai labai fainuoliai
Auksinė pirmas bandymas karuna labai vykusi, labai
@adrij@ tortas kaip visad tobulas, bet tos pakalnutes ir sio mazytes boruzytes mane pakeri... ech vasara, vasara....
k.lapelyte ram-une dzokada grazus tortukai.
*Keila* ir kaip toki valgyt? labai grazu
kirbe
Papildyta:
tinulia84 kaip man grazu taip ispaisyta o spalva
Divia oiiiiiiiiiiiiiiiiiii kokia barbe, mano sekantis turbut bus barbe dukrytei tai man aktualu grozis, GROZIS! tik kas ant rankos nesuprantu
naitas jau buvau pasiilgusi tokiu bajeriu (gaila del zirniuku aisku ).
simisimi84 zole aisku ir visas tortas liuks ir vysnios. Man zole nesigauna
Papildyta:
O cia mano berniuko pirmojo gimtadienio
Snikersas 2.8kg
Auksinė pirmas bandymas karuna labai vykusi, labai
@adrij@ tortas kaip visad tobulas, bet tos pakalnutes ir sio mazytes boruzytes mane pakeri... ech vasara, vasara....
k.lapelyte ram-une dzokada grazus tortukai.
*Keila* ir kaip toki valgyt? labai grazu
kirbe
Papildyta:
tinulia84 kaip man grazu taip ispaisyta o spalva
Divia oiiiiiiiiiiiiiiiiiii kokia barbe, mano sekantis turbut bus barbe dukrytei tai man aktualu grozis, GROZIS! tik kas ant rankos nesuprantu
naitas jau buvau pasiilgusi tokiu bajeriu (gaila del zirniuku aisku ).
simisimi84 zole aisku ir visas tortas liuks ir vysnios. Man zole nesigauna
Papildyta:
O cia mano berniuko pirmojo gimtadienio
Snikersas 2.8kg
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 05, 17:03)
Kaip as supratau,tai tikri mergaitiski karoliai
O jusu tortukas labai dailus-neperkrautas,sviesus,labai liux
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 05, 17:31)
Kaip as supratau,tai tikri mergaitiski karoliai
:-juos uzdejau,kad nepamirsciau nuvezt ju savininkei po to nuemiau ir i ranka istaciau tris ilgas zvakutes..
Aciu,mergaites,uz gerus zodelius..
Kokios nuostabios gėlės, rožės, pakalnutės, fainuoliai meškiai, bateliai melsvučiai
Po ilgų atostogų atnešu badmintono krepšiuką, gal pažaidžiam?
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.
Po ilgų atostogų atnešu badmintono krepšiuką, gal pažaidžiam?
Trapios tešlos tortas su džiovintais vaisiais, pastilažas.
aciu uz grazius zodelius
konfetti mielas torciukas.
neli gaila nera šypsenėlės su atvėpusiu žandikauliu dėčiau kelias nu gi kaip TIKRAS!!!
konfetti mielas torciukas.
neli gaila nera šypsenėlės su atvėpusiu žandikauliu dėčiau kelias nu gi kaip TIKRAS!!!
neli, fantastika ta musytė kaip tikra
neli ziauriai grazus tortas
Saules zuikuti koks mielas parsiukas, ir su medeliu ir angeliuke toks superinis
Auksines pirmas bet labai grazus torciukas su krauna
Adrija tai kaip visuomet ir tortai ir pakalnutes
Kirbes roziu puoksta pasakiska
Kazkurios mergaites puokste labai dar patiko Keilos berods
Divia barbe labai labai patiko
Simsimi 84 fainas tortukas su vysnytemis
Ramune.v kokie grazus batukai ir visas tortukas
Neli superinis torciukas, toks tikroviskas, o ta musyte
Asseni nieko sau kukliau tik su gelytem... cia visa pati tikriausia ir graziausia puokste primenanti vasara siltus orus
Auksines pirmas bet labai grazus torciukas su krauna
Adrija tai kaip visuomet ir tortai ir pakalnutes
Kirbes roziu puoksta pasakiska
Kazkurios mergaites puokste labai dar patiko Keilos berods
Divia barbe labai labai patiko
Simsimi 84 fainas tortukas su vysnytemis
Ramune.v kokie grazus batukai ir visas tortukas
Neli superinis torciukas, toks tikroviskas, o ta musyte
Asseni nieko sau kukliau tik su gelytem... cia visa pati tikriausia ir graziausia puokste primenanti vasara siltus orus