QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 02 22, 17:19)
Kur jus matot parasyta diagnoze??? Visu pirma as ne diagnozes rasau, o issakau ka galvoju. Jusu teise kitaip galvot.
O visu antra nei mano mociute nei promociute nebuvo vyro nuosavybe. Todel as nelabai suprantu apie ka jus snekat...
Ewiwa, panasu kad ir mane jau kartu su jumis F i psihushke siuncia
Tik nesuprantu kodel Jus ir tikriausia visi kairiuju aktyvistu bendraminciai taip netuoliaruoja kitu nuomones. Kodel kritikuoja zmones kurie laikosi kriscioniskumo, kazkokiu morales principu ir t.t. O gi todel kad jusu organizacija visai ne uz lygybe ir ne uz zmogaus teises ir ne uz tolerancija. Jus ir jusu bendraminciai uz SAVO TEISYBE, nes pagal jus tik tai ir yra negincitina tiesa
O jus manot kad psichams yra duota teise pasireiksti ypac kaip matina trankvilizatorias...
Jeigu jusu kairiuju sktyvistus aprengti visus i liginines pizamas ir priserti tranvilizatoriu, manau jie irgi nelabai skirsis nuo kitu
Turiu omeny, tai, kokia anksčiau buvo moters padėtis visuomenėje ir kokia ji yra dabar. Moterys neturėjo teisės balsuoti, neturėjo teisės turėti turto, ji buvo priklausoma nuo vyro. Apie tai daugiau galima pasiskaityt čia:
http://lt.wikipedia....Moterų_teisÄs
http://activism.blog...g/moters-teises
Situacija nepasikeitė savaime, už jos pasikeitimą kovojo kairiųjų aktyvistai, iš kurių dabar jūs tyčiojatės. Dėl to aš sakau jums, kad tai atrodo negražiai.
Nėra taip, kad aš netoleruoju kitų nuomonės, ar kad kairiųjų aktyvistai netoleruoja kitų nuomonės. Netoleruoja diskriminacijos, bereikalingo laisvės apribojimo. Dėl tų moralės principų nelabai supratau, negi jums atrodo, kad jūs laikotės moralės principų? Ką aš matau, tai jūs išvadinat "netinkamai" apsirengusius žmones ligoniais ir dar tyčiojatės iš manęs už tai, kad juos ginu. Negi čia moralė, ir dar krikščioniška? Aš ne krikščionė, bet jei būčiau krikščionė, tai pasijausčiau didžiai įžeista, kad su mano religija siejamas toks amoralus elgesys ir dar vadinamas morale, juk krikščionių moralės principas yra "elkis su kitu taip, kaip norėtum, kad būtų elgiamasi su tavim pačiu".
Dėl tų psichinių ligonių, tai turėjau omeny ne tuos, kurie vaistų paveikti. Turiu omeny tuos, kurie eina į dienos stacionarą, gydosi ambulatoriškai, ar lanko reabilitaciją. Taip pat pacientai, kurie ateina šiaip pas gydytojus dėl kitų ligų - kai su jais kalbiesi, kokiom ligom dar serga, ir kai kurie atsako, jog psichinėm - tikrai neatspėsi, kol nepasakys. Tikrai daug labiau atrodo "keistai" visokie menininkai, kairieji, įvairūs laisvi žmonės, negu tikri psichiniai ligoniai.
Papildyta:
QUOTE(Asta2011 @ 2012 02 22, 17:29)
Taip yra skirtumas , lietuvių kalboje kreipiamės ponia ir ponas, jis ir ji, vadrai taip pat skirtingi. Mūsų jutimai mums suteikia galimybę skirti tikriausiai ne šeip sau. Bendraujant net ir interesai skiriasi, moterims vargu ar bus įdomu pokalbis apie mašinų remontą, tačiau mielai pasipliurps apie receptus ar mezginius. Esam skirtingi, kodėl tai taip blogai?
Čia stereotipai - realybėj bebūtinai taip. Pvz mano vyras nieko neišmano apie mašinų remontą ir per tokį pokalbį nuobodžiautų, jau daugiau turėtų ką pasakyt apie receptus
Aš taip pat nelabai ką galėčiau pasakyt nei apie receptus, nei apie mezgimą. Manau, interesų bendrumas priklauso ne nuo lyties, bet nuo konkrečių žmonių, jų charakterio, vertybių. Jeigu taip būtų, kaip jūs sakot, tai vyrai ir moterys gyventų atskiruose pasauliuose, o dabar konkreti moteris turi daugiau apie ką pakalbėt su konkrečiu vyru, o su kita konkrečia moterim pokalbis nesiriša. Tai esam tikrai skirtingi, bet individualiai skirtingi, didelė žmonių įvairovė, o ne tik dviejų rūšių žmonės.