Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2012 02 04, 22:01)
Na, man nėr geriau kaip plėvelė. Tik, kartojuosi, pirkit juodą, Tokią, kaip agroplėvelė, tik juodą. Man Senukuose buvo įsiūlę dvispalvę plastmasinę - visiškai nepatiko  schmoll.gif  O ta juoda džiaugiuosi iki šiol.

O kiek metų pas Jus ta plėvelė ant braškių jau yra?
Aš kai susodinau po plėvele, tai tais metais taip pat atsidžiaugt negalėjau, sekančiais irgi dar pusiau su bėda buvo, o pernai antroj vasaros pusėj kad pradėjo žolės braškių keruose augt doh.gif košmaras kažkoks, išravėt neina, palikt nesinori... Galvoju pavasarį turbūt imsiu lauk tą plėvelę ir geriau mulčiuosiu. Visai naikint tą lysvę dar lyg ir ankstoka, galėtų dar kokius metus du pabūt g.gif
Atsakyti
merginos,o kaip plėvelei jas sodinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 04, 23:51)
merginos,o kaip plėvelei jas sodinti  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Jei prakalbot apie braskes tai ir as turiu klausimeli wink.gif

pasidareme, mes ploteli, kur braskes auginsim, tik nezinau ka su juo daryt iki rugpjucio kai jas reiks sodint, gi apzels, o ten atskirai traktoriukas neivaziuos, o ir rankom sunku idirbt, nes plotelis nemenkas g.gif ar galiu ir pavasari pasodint tegul auga sau unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(verkne @ 2012 02 04, 21:51)
O kiek metų pas Jus ta plėvelė ant braškių jau yra?

keturis smile.gif Išlenda ir pas mane prie pačių braškių žolė, bet man vistik žymiai lengviau išrauti jas nei ravėti visą tą plotą. O pats didžiausias gerumas, kad ūsai neįsišaknyja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninkasi @ 2012 02 05, 08:20)

ar galiu ir pavasari pasodint tegul auga sau  unsure.gif ?

žinoma. Jei turėsit sodinukų, sodinkit.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 03, 22:43)
... Man nepatiko arba mano agurkai buvo alpinizmo nemėgėjai. Vis reikėdavo kas kelias dienas pamokinti kur lipti. Nenoriu tokių žaidimų.

QUOTE(klevo sula @ 2012 02 04, 16:40)
Pas mus dauguma sodininkų riša aukštyn agurkus....

Bandziau ir as tinkla - nepasiteisino. Bet kokiu atveju (tinklas ar atramos su virvem, saulegrazos ar kukuruzai...) agurkai patys nelipa, juos reikia apsukt - zaidimas "juodas". Skinti - puse velnio, bet rudeni nurovus kai reikia stiebus is to tinklo istampyt - doh.gif doh.gif doh.gif misija neimanoma, nusivyliau ir daugiau taip neauginu. Gal turint daug laiko ir turint noro pedantiskai terliotis ir verta, bet ...
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 05, 00:07)

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 02 05, 09:53)
Bandziau ir as tinkla - nepasiteisino. Bet kokiu atveju (tinklas ar atramos su virvem, saulegrazos ar kukuruzai...) agurkai patys nelipa, juos reikia apsukt - zaidimas "juodas". Skinti - puse velnio, bet rudeni nurovus kai reikia stiebus is to tinklo istampyt -  doh.gif  doh.gif  doh.gif misija neimanoma, nusivyliau ir daugiau taip neauginu. Gal turint daug laiko ir turint noro pedantiskai terliotis ir verta, bet ...

Jei teisingai supratau, labiausiai verta tiems, kas turi mažai vietos, o esamam plote nori užauginti kuo daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 05 vasario 2012 - 12:02
QUOTE(Ninkasi @ 2012 02 05, 08:20)

pasidareme, mes ploteli, kur braskes auginsim, tik nezinau ka su juo daryt iki rugpjucio kai jas reiks sodint, gi apzels, o ten atskirai traktoriukas neivaziuos, o ir rankom sunku idirbt, nes plotelis nemenkas  g.gif  ar galiu ir pavasari pasodint tegul auga sau  unsure.gif ?

As naujas veisles visada pacasari sodinu - apsiperku pas braskininkus daigu ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 05, 14:02)
Jei teisingai supratau, labiausiai verta tiems, kas turi mažai vietos, o esamam plote nori užauginti kuo daugiau?

Taip ir tiems, kurie augina tik keletą agurkų daigų rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes:)

nezinau ar i tema, bet labai noriu pasiklausti jusu - ar esate konservavusios zirnelius? mat situacija tokia kad va vyras uzsiprase kad daugiau pasodinciau ir uzkonservuociau, g.gif as tai nieko pries, bet va reik numatyt darze kur ir kiek sodint tada - kokias rusis, ir pan. O labiausiai rupimas klausimas - ar pavyks uzkonservuoti? ar jums pavyksta(jei taip - tai gal ir receptuku is karto pasidalintumete blush2.gif )
na zinociau pirkti man tu zirniu daugiau ar visgi ne... g.gif
dekoju:) mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš žirnius šaldau. O kai reikia, išimu iš šaldiklio ir paverdu su druska ir šaukšteliu cukraus. Gaunasi visiškai kaip konservuoti.
Atsakyti