norejau ideti foto kaip atrodo tvorele agurkams, bet nesugebejau. bet va apacioj nuorodoj -trys postai nuo apacios mazdaug- kur idetos foto tai desinej pusej matosi
mano uoshvis taip risha kasmet. (tiesiog ikala kokius 5 stulpelius i viena linija, ir horizontaliai perrisha kokiom 5-6 virvelem); bandziau ir as, bet man ir siaip ant zemes pasklide netrukdo...
http://www.rojaussod...i...84&start=12
Papildyta:
gavosi
foto tai ne mano ir cia is abieju pusiu tvorele deta siaip pas visus ka maciau tai tvorele daro is vienos puses....
QUOTE(IngridaB @ 2012 02 03, 20:24)
Kaip raudonėlį,mėtas,juozažolę galima derinti su kokiomis daržovėmis?Nes jie gi daugiamečiai.Pvz.pas mane tokios vaistažolės auga visai atskirai.O daržas kasmet apariamas.
Nu va aš irgi taip galvoju, senelių sodyboj irgi atskiras daržiukas prieskoniams-vaistažolėms, namie irgi žadu taip daryt.
O augalų lentelę pažiūrėjau, tai žiūriu rašo, kad agurkai gali lipt saulėgražų stiebais. Aš buvau sumanius taip daryt, bet galvoju ar neišvartys vėjas tų saulėgražų su visais agurkais? Gal kas taip auginot jau?
QUOTE(IngridaB @ 2012 02 03, 18:24)
Kaip raudonėlį,mėtas,juozažolę galima derinti su kokiomis daržovėmis?Nes jie gi daugiamečiai.Pvz.pas mane tokios vaistažolės auga visai atskirai.O daržas kasmet apariamas.
nevisi aria. Net ir perkasinėt rudenį/pavasarį nebereikia. Todėl daugiamečiai auga, kur augę.
QUOTE(ekanap @ 2012 02 03, 20:11)
O augalų lentelę pažiūrėjau, tai žiūriu rašo, kad agurkai gali lipt saulėgražų stiebais. Aš buvau sumanius taip daryt, bet galvoju ar neišvartys vėjas tų saulėgražų su visais agurkais? Gal kas taip auginot jau?
Išvartys saulėgrąžas vėjas, turi rišt jas stipriai
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 03, 20:15)
nevisi aria. Net ir perkasinėt rudenį/pavasarį nebereikia. Todėl daugiamečiai auga, kur augę.
Tai čia ir tinka tik mažiems daržiukams prie namų.Dideliems daržams belieka derinti tik daržoves.
Šarūne
QUOTE(Asese @ 2012 02 03, 21:17)
Išvartys saulėgrąžas vėjas, turi rišt jas stipriai
Nu va taip ir galvojau... Reiks ieškot kokių "baslių" netrumpų
O ko tie agurkai negali šiaužiot žeme? kam tom sulegražom duoti traukti dregme ir maisto mediagas? Pilnai visoms tu agurkų priauga ir dar lieka .Del pakelimo galima ginčytis,bet aš linkus padaryti geriau tą,kas butina-paklostyt agropevele,pvz..kol paaugs.. Noredama paanstinti derlių,jei nera šiltnamio su derančiais agurkeliais,į svečius kur nuejusi nugnybiu atžalų viršuneles,priversdama ne augti,o vaikuotis
Papildyta:
Anksti pasek,ne tankiai....Kažka ne taip darai,nes kaip ir visos derlingos
Papildyta:
QUOTE(elektronlituokle @ 2012 02 03, 18:27)
Sveikos,
gal aš ne į tema čia rašau , bet man labai opus klausimas yra su morkomis. Niekaip neatrandu rūšies, kuri gerai derėtu. O gal reikia specialios jom priežiūros, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi morkų auginime ir patarti kokias rūšis sėti.
gal aš ne į tema čia rašau , bet man labai opus klausimas yra su morkomis. Niekaip neatrandu rūšies, kuri gerai derėtu. O gal reikia specialios jom priežiūros, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi morkų auginime ir patarti kokias rūšis sėti.
QUOTE(amarrile @ 2012 02 03, 23:28)
O ko tie agurkai negali šiaužiot žeme? kam tom sulegražom duoti traukti dregme ir maisto mediagas? Pilnai visoms tu agurkų priauga ir dar lieka .Del pakelimo galima ginčytis,bet aš linkus padaryti geriau tą,kas butina-paklostyt agropevele,pvz..kol paaugs.. Noredama paanstinti derlių,jei nera šiltnamio su derančiais agurkeliais,į svečius kur nuejusi nugnybiu atžalų viršuneles,priversdama ne augti,o vaikuotis
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, reikės kažka šiemet mątyt dėl morkų tų
QUOTE(elektronlituokle @ 2012 02 03, 19:27)
Sveikos,
Morkos nemegsta rūgščios žemės. O iš veislių tai man labai patinka Narbone, Natali, nors pernai tai didžiausios buvo Champions.
O dėl varpučio darže yra du keliai - kasant ir ravint surinkti visus šakniastiebius, nes varputis plinta šakniastiebiais ir kuo labiau susmulkinsite kasant, tuo daugiau plis. Arba galima purkšti - bet nebūtinas Rondapas, yta specialus prepraratas tik prieš varputi. Taip pat yra ir specialūs preparatai ir nuo plačialapių piktžolų - mums labai padėjo kai pasejus pievutę pridygo pienių, trikertes žvadinės.
QUOTE(Casual @ 2012 02 03, 19:09)
norejau ideti foto kaip atrodo tvorele agurkams,
aš bandžiau vienais metais. Man nepatiko arba mano agurkai buvo alpinizmo nemėgėjai. Vis reikėdavo kas kelias dienas pamokinti kur lipti. Nenoriu tokių žaidimų.