Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

visos dalinas ir man zemaitukei upas pakilo...kaip Zemaitija be tokiu demesio vertu seklu,jei tikrai dar yra kokia likusi sekla noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 18 vasario 2012 - 21:02
tai ir aš norėčiau, sekiau temą ir vakar su visom užsiprašiau bent 5 sėklyčių, bet manęs į sąrašiuką laimingųjų neįtraukė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 18 vasario 2012 - 20:59
Nesupykit, bet man atrodo, kad gobšumas valdo daugumą...paprastai arbūzinių sėklos labai daigios, tai kiek gi žemės reikia turėt, kad pasisodint vien arbūzų 10 augaliukų... o tokių rimtesnius žemės plotus turinčių čia kiek žinau tik kelios... na nebent dar su kuo dalinsitės... na nepykit - tai tik pastebėjimas ax.gif

Kolkas nepasiduodu šiai psichozei, o kai užsiauginsit ir parodysit savo derlių, kai įsitikinsiu, kad ir sode dalima užsiauginti - gal ir aš užsinorėsiu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Vilnietes, kurios uzsisaket arbuzu seklu. Parasykit man i AZ. Ruta Meta atsius viena pakeli i Vilniu, o mes cia vietoje pasidalinsim seklytes. Todel reikia surinkti sarasa darzininkiu, kurios randasi Vilniuje :-).
Atsakyti
[quote=edinka,2012 02 18, 22:02]
Nesupykit, bet man atrodo, kad gobšumas valdo daugumą...paprastai arbūzinių sėklos labai daigios, tai kiek gi žemės reikia turėt, kad pasisodint vien arbūzų 10 augaliukų... o tokių rimtesnius žemės plotus turinčių čia kiek žinau tik kelios... na nebent dar su kuo dalinsitės... na nepykit - tai tik pastebėjimas ax.gif

Lietuviškas charakterio bruožas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 02 18, 21:02)
Nesupykit, bet man atrodo, kad gobšumas valdo daugumą...paprastai arbūzinių sėklos labai daigios, tai kiek gi žemės reikia turėt, kad pasisodint vien arbūzų 10 augaliukų... o tokių rimtesnius žemės plotus turinčių čia kiek žinau tik kelios... na nebent dar su kuo dalinsitės... na nepykit - tai tik pastebėjimas  ax.gif

Kolkas nepasiduodu šiai psichozei, o kai užsiauginsit ir parodysit savo derlių, kai įsitikinsiu, kad ir sode dalima užsiauginti - gal ir aš užsinorėsiu  mirksiukas.gif  ax.gif

10 sėklų man nereikia,būtų užtekę it kokių trijų,bet juk galiu palaukt ir kitų metų,nieko neatsitiks
Esu bandžius auginti iš pirktų sėklų bet nepasisekė ir tiek
Atsakyti
Mergaitės, tylos blink.gif Turiu susivokti kas čia vyksta. Pavilonyte neįtraukiau kažkaip per tą spūstį blush2.gif Pardon ir įrašau. Ir žemaitukių nenuskriausiu. Ir vyrą kažkurios priimsiu, tikrai, jei neprastas lotuliukas.gif Jei rimtai, tai likusias padalinu va dabar užsiprašiusioms ir psio. Daugiau- NĖRA.
Atsakyti
Labai ačiū, tikrai spūstis kaip tarybinėse eilėse, aš jums pervesčiau už siuntimą, nes Rokiškiečių matyt daugiau nėra, kitaip atsiimt negalėčiau, parašysiu jums į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 21:16)
Mergaitės, tylos  blink.gif  Turiu susivokti kas čia vyksta. Pavilonyte neįtraukiau kažkaip per tą spūstį blush2.gif  Pardon ir įrašau. Ir žemaitukių nenuskriausiu. Ir vyrą kažkurios priimsiu, tikrai, jei neprastas lotuliukas.gif Jei rimtai, tai likusias padalinu va dabar užsiprašiusioms ir psio. Daugiau- NĖRA.

Atlikote dideli darba! thumbup.gif Aciu 4u.gif Tikrai mes cia visos taip supuolem... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 21:16)
Mergaitės, tylos  blink.gif  Turiu susivokti kas čia vyksta. Pavilonyte neįtraukiau kažkaip per tą spūstį blush2.gif  Pardon ir įrašau. Ir žemaitukių nenuskriausiu. Ir vyrą kažkurios priimsiu, tikrai, jei neprastas lotuliukas.gif Jei rimtai, tai likusias padalinu va dabar užsiprašiusioms ir psio. Daugiau- NĖRA.

Aš anūkes Tau atsiųsiu. Sėklų pasiimti,ne su visu.Jei jau dovana tos seklytes,tai gali pamažint man jų ir kitoms padovanoti.Per pusę ,tai anukai nelabai sutiks biggrin.gif
Ir Ačiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 18 vasario 2012 - 21:34
Taip, tikrai didžiulis darbas, o dar kol sėklos bus išdalintos. O ponas Konstantinas Nedzveckas, tai žmogus kokių reta, ilgų Jam gyvenimo metų ir geros sveikatos, taip draugiškai dalinasi sėklomis, kitas verslą bandytų prasukt, o jis nori, kad jo sukurta veislė kuo daugiau žmonių pasiektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 18, 21:33)
Taip, tikrai didžiulis darbas, o dar kol sėklos bus išdalintos. O ponas Konstantinas Nedzveckas, tai žmogus kokių reta, ilgų Jam gyvenimo metų ir geros sveikatos, taip draugiškai dalinasi sėklomis, kitas verslą bandytų prasukt, o jis nori, kad jo sukurta veislė kuo daugiau žmonių pasiektų  4u.gif

O mes kitos palaukim,juk kiek metų dirbo ir kūrė tą veislę,kas čia tie metai
Atsakyti