[quote=Rūta Mėta,2012 02 18, 19:35]
Naujienos jau čia Taigi, praleidau labai malonų vakarą su šiuo žmogum, sužinojau daug įdomių dalykų apie ilgą ir sveiką gyvenimą bei kitokių augalų auginimo subtilybių Nuostabus žmogus. Sėklytes turiu. Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai Tai yra už pažadą, kad visos, kurios užsiauginsite šiuos arbūzus, atrinksite pačius geriausius vaisius (didžiausius ir ploniausia odele) ir jų sėklytėmis pasidalinsite su kitais
gal ir man dar teks kokios3-4 seklos ,gal dar tilpsiu
QUOTE(siamese20 @ 2012 02 18, 20:51)
Gal galima būtų 4 - 5 sėklytes, jei dar nerezervuotos
labai prasau,jeigu dar liko ir man likusias visas,aciu
Rūta Mėta
jusu az pilna
jusu az pilna
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 19:35)
Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai
Lauknešėliai sudėti:
Ether
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve
Lauknešėliai sudėti:
Ether
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve
Nuostabu
Atsiųsiu rytoj vyrą, šiukštu neatiduokite mano lobio kitai
Dėkui Jums labai labai
Suvalkietėms pareklamuosiu. Palauk minutėlę
QUOTE(diasaja @ 2012 02 18, 20:15)
Suvalkietėms pareklamuosiu. Palauk minutėlę
kad jau ir zemaitukes maloniai issidalintu laukiam Rutos verdikto
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 20:35)
Naujienos jau čia Taigi, praleidau labai malonų vakarą su šiuo žmogum, sužinojau daug įdomių dalykų apie ilgą ir sveiką gyvenimą bei kitokių augalų auginimo subtilybių Nuostabus žmogus. Sėklytes turiu. Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai Tai yra už pažadą, kad visos, kurios užsiauginsite šiuos arbūzus, atrinksite pačius geriausius vaisius (didžiausius ir ploniausia odele) ir jų sėklytėmis pasidalinsite su kitais Šie arbūzai ypatingi silicio kiekiu, kuris valo nuodingąsias medžiagas iš organizmo...
Lauknešėliai sudėti:
Diasaja
Satanele
Božena83
Toskana
Jurginėlis
Ether
Neris
Algytė
Wis
Vilka11
j.ole
Užsklanda
Sambuka
IngridaB
Amarrile
Meduliukas
Irid
Vasarema
Saulyte525
Saulyte8
Inga:)
Jolituxxx
Jediara
AisteZ
Liko dar 20 vnt. Gal iš sodybiečių temos kas norės, paplatinkit, nes man sarmata kad nebeužsuku
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve Visos kaunietės - lygiuokit į eilę
O kitos surašykit kur siųsti, tik pakentėkit kol paštą prasivalysiu, bo kažkaip per vakar užsikimšo Tiesa, vilnietėms norėčiau padaryt vieną siuntinuką, tai išsirinkit kuriai išsiųst ir kur.
P.S. visą auginimo instrukciją parašysiu kitų sykį.
Lauknešėliai sudėti:
Diasaja
Satanele
Božena83
Toskana
Jurginėlis
Ether
Neris
Algytė
Wis
Vilka11
j.ole
Užsklanda
Sambuka
IngridaB
Amarrile
Meduliukas
Irid
Vasarema
Saulyte525
Saulyte8
Inga:)
Jolituxxx
Jediara
AisteZ
Liko dar 20 vnt. Gal iš sodybiečių temos kas norės, paplatinkit, nes man sarmata kad nebeužsuku
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve Visos kaunietės - lygiuokit į eilę
O kitos surašykit kur siųsti, tik pakentėkit kol paštą prasivalysiu, bo kažkaip per vakar užsikimšo Tiesa, vilnietėms norėčiau padaryt vieną siuntinuką, tai išsirinkit kuriai išsiųst ir kur.
P.S. visą auginimo instrukciją parašysiu kitų sykį.
Na va prašiau prašiau kelis kartus, bet manęs neįtraukėt
Naujienos jau čia
Jolituxxx
Jolituxxx
Geros naujienos
Ruta Meta, aciu labai uz dideli darba :-)
Visas vilnieciu seklytes galite atsiusti man, jei merginos nieko pries. Galeciau visoms padalinti ir issiusti, o kas nori, gales pasiimti asmeniskai (mano lokacijos vieta dienos metu Zverynas, vakare Balsiai). Jei visos sutinka, tai parasysiu Rutai Metai savo adresa.
Visas vilnieciu seklytes galite atsiusti man, jei merginos nieko pries. Galeciau visoms padalinti ir issiusti, o kas nori, gales pasiimti asmeniskai (mano lokacijos vieta dienos metu Zverynas, vakare Balsiai). Jei visos sutinka, tai parasysiu Rutai Metai savo adresa.
Ruta Meta, dideliausias dėkui už rūpestėlį.
Vilnius, šalia Kalvarijų turgaus
Vilnius, šalia Kalvarijų turgaus
Nu ką pavėlavau ant sėklų dalybų,teks kitų metų laukt,kol prinoks kitų ir bus sėklų