Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

[quote=Rūta Mėta,2012 02 18, 19:35]
Naujienos jau čia ok.gif Taigi, praleidau labai malonų vakarą su šiuo žmogum, sužinojau daug įdomių dalykų apie ilgą ir sveiką gyvenimą bei kitokių augalų auginimo subtilybių thumbup.gif Nuostabus žmogus. Sėklytes turiu. Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai wub.gif Tai yra už pažadą, kad visos, kurios užsiauginsite šiuos arbūzus, atrinksite pačius geriausius vaisius (didžiausius ir ploniausia odele) ir jų sėklytėmis pasidalinsite su kitais

gal ir man dar teks kokios3-4 seklos ,gal dar tilpsiu

Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 02 18, 20:51)
Gal galima būtų 4 - 5 sėklytes, jei dar nerezervuotos  ax.gif

labai prasau,jeigu dar liko ir man 4u.gif likusias visas,aciu
Atsakyti
Rūta Mėta

jusu az pilna
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 19:35)
Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai wub.gif
Lauknešėliai sudėti:
Ether
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve lotuliukas.gif

Nuostabu wub.gif
Atsiųsiu rytoj vyrą, šiukštu neatiduokite mano lobio kitai biggrin.gif

Dėkui Jums labai labai
wub.gif
Atsakyti

Liko dar 20 vnt.

Suvalkietėms pareklamuosiu. Palauk minutėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 18, 20:15)
Suvalkietėms pareklamuosiu. Palauk minutėlę mirksiukas.gif

kad jau ir zemaitukes maloniai issidalintu biggrin.gif biggrin.gif laukiam Rutos verdikto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 18, 20:35)
Naujienos jau čia ok.gif Taigi, praleidau labai malonų vakarą su šiuo žmogum, sužinojau daug įdomių dalykų apie ilgą ir sveiką gyvenimą bei kitokių augalų auginimo subtilybių thumbup.gif Nuostabus žmogus. Sėklytes turiu. Jos labai brangios ir net neįkainojamos dėl daugelio metų įdėto darbo, kantrybės ir meilės, todėl gavau ...dykai wub.gif Tai yra už pažadą, kad visos, kurios užsiauginsite šiuos arbūzus, atrinksite pačius geriausius vaisius (didžiausius ir ploniausia odele) ir jų sėklytėmis pasidalinsite su kitais wub.gif Šie arbūzai ypatingi  silicio kiekiu, kuris valo nuodingąsias medžiagas iš organizmo...
Lauknešėliai sudėti:
Diasaja
Satanele
Božena83
Toskana
Jurginėlis
Ether
Neris
Algytė
Wis
Vilka11
j.ole
Užsklanda
Sambuka
IngridaB
Amarrile
Meduliukas
Irid
Vasarema
Saulyte525
Saulyte8
Inga:)
Jolituxxx
Jediara
AisteZ
Liko dar 20 vnt. Gal iš sodybiečių temos kas norės, paplatinkit, nes man sarmata kad nebeužsuku blush2.gif
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve lotuliukas.gif Visos kaunietės - lygiuokit į eilę thumbup.gif
O kitos surašykit kur siųsti, tik pakentėkit kol paštą prasivalysiu, bo kažkaip per vakar užsikimšo g.gif  lotuliukas.gif Tiesa, vilnietėms norėčiau padaryt vieną siuntinuką, tai išsirinkit kuriai išsiųst ir kur.
P.S. visą auginimo instrukciją parašysiu kitų sykį.

Na va prašiau prašiau kelis kartus, bet manęs neįtraukėt verysad.gif
Atsakyti
Naujienos jau čia ok.gif smile.gif
Jolituxxx
Ryt būsiu Kaune puse 11 prie Prisikėlimo bažnyčios su mažyte trispalve lotuliukas.gif Visos kaunietės - lygiuokit į eilę thumbup.gif

Geros naujienos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Rūta Mėta aciuks.gif
Atsakyti
Ruta Meta, aciu labai uz dideli darba :-)
Visas vilnieciu seklytes galite atsiusti man, jei merginos nieko pries. Galeciau visoms padalinti ir issiusti, o kas nori, gales pasiimti asmeniskai (mano lokacijos vieta dienos metu Zverynas, vakare Balsiai). Jei visos sutinka, tai parasysiu Rutai Metai savo adresa.

Atsakyti
Ruta Meta, dideliausias dėkui už rūpestėlį. 4u.gif
Vilnius, šalia Kalvarijų turgaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ką pavėlavau ant sėklų dalybų,teks kitų metų laukt,kol prinoks kitų ir bus sėklų rolleyes.gif
Atsakyti