mergaitės , ar aš blogai pamenu , bet lygtais auginot lauke sugar baby arbūzus ar taip
sveikos,
as auginau, bet nedziugino. Dydis buvo, na kokiu 0,5 kg mazuciai. Skonis geras, bet del tiek man pasirode neverta.
Ilja, oho kokia tu greita jei nepaslaptis kiek kainavo seklos?
Ar sakysies ka is BS? nes as zadu gal kokia diena jau prisest ir pasidaryt uzsakyma
QUOTE(diuni @ 2012 02 15, 17:46)
mergaitės , ar aš blogai pamenu , bet lygtais auginot lauke sugar baby arbūzus ar taip
as auginau, bet nedziugino. Dydis buvo, na kokiu 0,5 kg mazuciai. Skonis geras, bet del tiek man pasirode neverta.
Ar sakysies ka is BS? nes as zadu gal kokia diena jau prisest ir pasidaryt uzsakyma
QUOTE(Tagete @ 2012 02 15, 16:52)
Aha, aš greita, bijojau, kad neliks po to
Iš BS neužsakinėsiu, šiandien susižiūrėjau, kad toj pardėj viešbutyje yra beveik viskas ko man reikia, o ir kainos panašios arba mažesnės
QUOTE(diuni @ 2012 02 15, 16:46)
augino šitoj temoj daug patarimų ir iliustracijų šitoj irgi daug dalinasi o čia dalinsis patarimais šiemet tikiuosi
šiandien norfoje Dalema sėklos po 39 centus...nusipirkau vėl... bet ne pomidorų , ne paprikų, o šparaginių pupelių , tų tai niekada neperdaug , ir dar kalendros , mėtinio baziliko na ir tuos sugar baby...
QUOTE(ilja @ 2012 02 15, 13:13)
Dar nepasigyriau, kad jau turiu tų lietuviškų arbūzų sėklų Vakar taip smagiai su tuo selekcininku pasikalbėjom dar priedo ir muskatinių moliūgų sėklų gavau
Labas vakaras
Oi kaip fainai del seklyciu! As vis zadu paskambint tam dedulei, bet nepasiriztu. Jauciu reiks skambint, bo neliks. Kokia kaina tu seklyciu? Kaunietes gal kuri zadat vaziuot pirkti, prasyciau kad ir man nupirktumet.
Man mintys apie tuos arbūzus taip pat ramiai gyventi neleidžia
QUOTE(zaika @ 2012 02 15, 20:22)
Labas vakaras
Oi kaip fainai del seklyciu! As vis zadu paskambint tam dedulei, bet nepasiriztu. Jauciu reiks skambint, bo neliks. Kokia kaina tu seklyciu? Kaunietes gal kuri zadat vaziuot pirkti, prasyciau kad ir man nupirktumet.
Ir aš norečiau.kad mano daliai seklu prigriebtumet
Komandiruokit viena forumiete ir parves visoms
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 15, 21:39)
Komandiruokit viena forumiete ir parves visoms
Išties -- ieškome savanorės
QUOTE(ether @ 2012 02 16, 10:22)
Ir aš noriu sėklyčių
Ar nėra SM daržininkių šalia jo gyvenančių?
QUOTE(ether @ 2012 02 16, 10:22)
as ir ziauriai noreciau, bet man tikrai toloka , velnias