Galima dėžėje ir rūsyje, jei jis sausas ar tiesiog namuose. Krepšelyje nelabai gerai, geriau maišelyje medžiaginiam ar kojinėje.
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 14, 23:27)
Nusipirkau iš ŽS svogūnų sodinukų, tik mąstau kur juos laikyt, kad iki pavasario nesupūtų arba nesudygtų?
kokios ten kainos?
bauhofe mačiau 12,99lt už 0,5kg
kaži gal maxima pigiau pasiūlys
QUOTE(ether @ 2012 02 14, 23:05)
Aš vis sau kartojau - oj kaip sveika, oj kaip sveika sveika (čia taip anyta paporino)... Ir ką - tikrai mažiau smirdėjo!
as ir save taip itikinau...
Jei tinkamai paruosti, jos visai skanios ir idomu prieskoni suteikia patiekalui.
Anksciau alyvuogiu negalejau pakesti.. o dabar man skanu.
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 14, 23:27)
Nusipirkau iš ŽS svogūnų sodinukų, tik mąstau kur juos laikyt, kad iki pavasario nesupūtų arba nesudygtų?
Kokiu ir po kiek?
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 15, 11:35)
as ir save taip itikinau...
Jei tinkamai paruosti, jos visai skanios ir idomu prieskoni suteikia patiekalui.
Kokiu ir po kiek?
Kokiu ir po kiek?
Buvo 3-4 rūšys: violetiniai, balti ir geltoni. Kainos nepigios, bet maži,kieti nedidukai. Na ne pati pirkau, MB, tai tiksliai nepasakysiu dėl kainų. Verta pasiskambint , man maloniai vedėja pranešė ir paragino pirkt, nes juos greit išperka. Jei domina, kai būsiu namie, pavadinimus galėsiu parašyt.
Dekui!
Gal siandien issiruosiu pati...
Gal siandien issiruosiu pati...
Bet ar verta taip anksti pirkti ir dar tokiom kainom? Manau, kad neturėtų pasikartoti pernykštis scenarijus, verslininkai bus pasiruošę. Nebent labai prastai šiemet sodinukai laikėsi arba derliu nekoks buvo Aš tai dar susilaikysiu
As jau pernai pasimokiau
O ankstesnius metus pirkadavau is anksto-ir puikiai islaikydavau... Ir patikimiau, nei kazkur sandeliuose
O ankstesnius metus pirkadavau is anksto-ir puikiai islaikydavau... Ir patikimiau, nei kazkur sandeliuose
Peržiūrėjau turimas lenteles ir nerandu su kuom draugauja ir ne cukinija
Ir įdomu kokių daržovių negalima augint po svogūnų {pernai buvo}, supratau, kad svogūnų, česnakų, ko dar, gal kuri žinot
Ir įdomu kokių daržovių negalima augint po svogūnų {pernai buvo}, supratau, kad svogūnų, česnakų, ko dar, gal kuri žinot
Dar nepasigyriau, kad jau turiu tų lietuviškų arbūzų sėklų Vakar taip smagiai su tuo selekcininku pasikalbėjom dar priedo ir muskatinių moliūgų sėklų gavau
QUOTE(ilja @ 2012 02 15, 13:13)
Dar nepasigyriau, kad jau turiu tų lietuviškų arbūzų sėklų Vakar taip smagiai su tuo selekcininku pasikalbėjom dar priedo ir muskatinių moliūgų sėklų gavau
Tai kartu auginsim arbūzus . Tik aš iš rusiškų sėklyčių.
QUOTE(ilja @ 2012 02 15, 13:13)
Pati važiavai pas jį,o gal kaip nors galima užsisakyti tų sėklų
QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 15, 16:29)
Pati važiavai pas jį,o gal kaip nors galima užsisakyti tų sėklų
Pati važiavau