Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2012 02 14, 09:56)
yra agurkai Asker, kurių tikrai nebuvo, ir kalafiorai dar vieni. Daugiau nežiūrėjau. Palauksiu, kol baigs su papildymais, tada žiūrėsiu, ar man mirtinai dar ko nors reikia, ar galėsiu apsieit.

Kad ten dešiniam kampe tik dvi naujos prekės rodomos, svogunai ir kalafiorai smile.gif
Atsakyti
Su Valentino diena visas darzininkes! 4u.gif

Taip šiandien ryte mane pasveikino baklažanas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2012 02 14, 12:46)
Taip šiandien ryte mane pasveikino baklažanas  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif kaip miela..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 14 vasario 2012 - 11:59
QUOTE(migluzez @ 2012 02 14, 11:46)

wub.gif nuostabu.

Atsakyti

biggrin.gif Sumanuolis auga!
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 14, 10:38)
Morku nauju yra bigsmile.gif Visai noreciau isbandyti lotuliukas.gif
Sauksiu, o galiu ir nupirkti mirksiukas.gif

Man ir rukola viena nelabai-bet ja pamaisius su kitomis salotomis- thumbup.gif Ir dar labai pomidorai su ja skanu smile.gif

Uztenka tiktai saukti, nes tuo paciu pasiziureciau ir kitu seklu blush2.gif nes dar neturiu nei kopustu, nei salotu doh.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

thumbup.gif bigsmile.gif Saunuolis baklazaniukas 4u.gif zino kaip seimyninke pasveikinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 14 vasario 2012 - 21:27
QUOTE(ausrap @ 2012 02 14, 10:40)
Kad ten dešiniam kampe tik dvi naujos prekės rodomos, svogunai ir kalafiorai smile.gif

tai turbūt Askerius anksčiau jau pražiopsojau smile.gif Na, tiek to, aš juos ir taip turiu irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 02 13, 21:32)
Mane dukra protino rukolos pasisodinti. Jai labai patinka į salotas deti.Reikes pabandyti.

Pernai turėjau pasisėjus,bet išmečiau,nepatiko man jos,nu smirda ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 14, 21:36)
Pernai turėjau pasisėjus,bet išmečiau,nepatiko man jos,nu smirda ir viskas doh.gif

Mano jaunimas čilius myli,tai ir kitiems skoniams gomurys priderintas,matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2012 02 14, 12:46)

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 14, 21:36)

Aš vis sau kartojau - oj kaip sveika, oj kaip sveika sveika (čia taip anyta paporino)... Ir ką - tikrai mažiau smirdėjo! biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau iš ŽS svogūnų sodinukų, tik mąstau kur juos laikyt, kad iki pavasario nesupūtų arba nesudygtų? g.gif
Atsakyti