QUOTE(madmuazele @ 2012 02 13, 23:30)
och aš irgi jau spėjau užsisakyt
QUOTE(saintlina @ 2012 02 14, 09:57)
och aš irgi jau spėjau užsisakyt
O aš peržiūrėjau ir niekas nekrito į akis matyt, papildė tuo, ko man nereikia
QUOTE(Neris @ 2012 02 14, 09:40)
o gal blogai žiūrėjau nieko naujo nepamačiau BS
yra agurkai Asker, kurių tikrai nebuvo, ir kalafiorai dar vieni. Daugiau nežiūrėjau. Palauksiu, kol baigs su papildymais, tada žiūrėsiu, ar man mirtinai dar ko nors reikia, ar galėsiu apsieit.
QUOTE(saintlina @ 2012 02 14, 10:56)
yra agurkai Asker, kurių tikrai nebuvo, ir kalafiorai dar vieni. Daugiau nežiūrėjau. Palauksiu, kol baigs su papildymais, tada žiūrėsiu, ar man mirtinai dar ko nors reikia, ar galėsiu apsieit.
man atrodo, kad Asker buvo ir ankščiau. dar galvojau, jie ilgi man tokių nereikia.
QUOTE(amarrile @ 2012 02 13, 21:32)
Mane dukra protino rukolos pasisodinti. Jai labai patinka į salotas deti.Reikes pabandyti.
Ana vasara ir as turejau, del mados galima sakyti, nes padoriai ragavus nebuvau. Nu bjauri ji man vos vos kaip prieskoniuka dedavau, bet po menesio net i ju puse ziuret nebegalejau, nepaisant visos naudos. Augo lengvai, ravet sunkumu nebuvo
Kokius AGURKUS iš BS perkat, kad būtų skanūs valgyt, ir tiktų marinuot ir raugt?
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 13, 23:30)
Man ir niekas neitinka
O Rygos g. neziurejai?
Kaip skonis saldytu? Bet jos subliuksta...
BS vel papilde asortimenta
O Rygos g. neziurejai?
Kaip skonis saldytu? Bet jos subliuksta...
BS vel papilde asortimenta
Siuo metu nedavaziuoju iki tenais Jei kartais tenai busi ir pamatysi tu Johnsons tabaku, kur taip gyre, garsiai sauk
Praeitais metais auginau rukola, visai ji man nepatiko ne mano skonio
QUOTE(Algyte @ 2012 02 14, 11:20)
Ana vasara ir as turejau, del mados galima sakyti, nes padoriai ragavus nebuvau. Nu bjauri ji man vos vos kaip prieskoniuka dedavau, bet po menesio net i ju puse ziuret nebegalejau, nepaisant visos naudos. Augo lengvai, ravet sunkumu nebuvo
Jau čia tikrai skonio reikalas Aš jas šiltnamyje auginau. Kol nėra pomidorų ir agurkų,, labai pas mus rukolos einamos: ir su salotom, ir su špinatais , ir ant sumuštinukų
QUOTE(uolma @ 2012 02 14, 10:22)
Kokius AGURKUS iš BS perkat, kad būtų skanūs valgyt, ir tiktų marinuot ir raugt?
Atomic ir Aztek
Morku nauju yra Visai noreciau isbandyti
Sauksiu, o galiu ir nupirkti
Man ir rukola viena nelabai-bet ja pamaisius su kitomis salotomis- Ir dar labai pomidorai su ja skanu
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 14, 10:28)
Siuo metu nedavaziuoju iki tenais Jei kartais tenai busi ir pamatysi tu Johnsons tabaku, kur taip gyre, garsiai sauk
Sauksiu, o galiu ir nupirkti
Man ir rukola viena nelabai-bet ja pamaisius su kitomis salotomis- Ir dar labai pomidorai su ja skanu