As internete skaitau, cia http://www_aista_lt/Katalogas_1.pdf
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 09, 10:02)
Ir ar verta ieskoti kitu, didesniu, seklu norint, kad rope reiktu visiems rauti
Žiū, didesnę biški radau
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=4020
aš tai norėjau ropių , bet paskui nusprendžiau , kad gana bus griežčio...vaikystėje tai jie buvo dideli ir saldūs ganėtinai...žiūrėsiu , kokie dabar būna
QUOTE(diasaja @ 2012 02 13, 16:37)
Kur jį galima gauti?
Davė parduotuvėlėj mūsų (jie baltic seeds atstovai)
Mato, kad nupušus dėl sėklų ir davė - galvoja, skaityk namie kiek nori
QUOTE(Asese @ 2012 02 13, 16:57)
Davė parduotuvėlėj mūsų (jie baltic seeds atstovai)
reikės ir man savam kaime paieškoti, dar neinu į sėklų parduotuves
QUOTE(cezi @ 2012 02 13, 02:33)
nu tu svieto margume, dar kleopatra jas valgė, o aš pirmą kart gidžiu nesusvietskai sudomino, gal kuri valgius kada
Nei skonio,nei kvapo.
QUOTE(Tagete @ 2012 02 13, 11:46)
o geras, kaip tik ruosiuosi seklas pirkti, reiks atidziau skaityt.
Siandien Kaune ieskojau kalafijoru seklu amazing,nei maxsimoj,nei senukuose neradau.Gal kur matet?
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 12:49)
O va dėl laiškų nepamenu, ar trumpinom
O sodinant svogunu sodinukus,reikia trumpint laiskus?
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 12, 20:38)
Ermitaze visoms sekloms 40% nuolaida.
Vilniuj ner jokiu nuolaidu
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 11:08)
bet va raso kad svieziam vartojimui ir saldymui tinka? o kazin nesilaiko ilgiau??? kaip pas jus buvo?
Paskutinius svogunus sunaudojom po Naujuju, bet jau buvo pagedusiu Siemet kelis pakelius tokiu nupirkau, nes tikrai skanus
Kazkaip vaikstau po seklu parduotuves, ir pasirinkimo jokio matyt jau nezinau ko noriu. Ziurinejau to tabako,graziojo, bet reikia tik per e-seklas uzsakinet
Mane dukra protino rukolos pasisodinti. Jai labai patinka į salotas deti.Reikes pabandyti.
QUOTE(sambuka** @ 2012 02 13, 19:02)
O sodinant svogunu sodinukus,reikia trumpint laiskus?
Skaiciau,kad ne tik laiskus,bet ir saknis svoguniuku(kurie auginami is seklu) reik patrumpint apie 15-20 cm Bet auginusios daugiau gali pasakyt,nei raso straipsniuose.
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 02 13, 22:32)
Mane dukra protino rukolos pasisodinti. Jai labai patinka į salotas deti.Reikes pabandyti.
Pernai sodinau rukola,dar ir ziemai pasisaldziau
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 13, 21:21)
Kazkaip vaikstau po seklu parduotuves, ir pasirinkimo jokio matyt jau nezinau ko noriu. Ziurinejau to tabako,graziojo, bet reikia tik per e-seklas uzsakinet
Man ir niekas neitinka
O Rygos g. neziurejai?
QUOTE(juste10 @ 2012 02 13, 21:57)
Pernai sodinau rukola,dar ir ziemai pasisaldziau
Kaip skonis saldytu? Bet jos subliuksta...
BS vel papilde asortimenta
užmačiau Nojaus sėklų fasavimo Tabakas ilgažiedis berods vadinasi...na žydi tokiais gan gražiais baltais žiedais ilgais...ar jis darže naudingas ar irgi ligas atneš , kaip ir čia kažkuris anksčiau aprašytas
Rukolos turėčiau pavasarį turėt augaliukų. Nebent ši žiema nušaldė. Ji daugiametė, atželia. Su pomidorais valgyt nieko, bet aplink ją ravėt nekas, ypač, kai pajudini..rankos ilgai smirda.