Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 10:54)
kodėl kitąmet? Taigi šiemet puikiausiai dar spėsi užsiaugint  mirksiukas.gif 
Va toki buvo..

nu nieko sau:) siaubas, net atsokau nuo PC ekrano, grazumelis:) kokios cia seklos buvo????gal galite pasakyti pavadinima? cia LT pirkote?? noriu noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 13 vasario 2012 - 10:57
QUOTE(amarrile @ 2012 02 13, 10:53)
Noretusi pasitikslinti dar,į kokio dydžio ir gylio dežutę išseti pakelį seklyčiu.Ar sejat po vieną seklyte,ar vagelem,nu  blush2.gif vnž

nei vagelėm, nei po vieną - aš netvarkinga, paskleidžiau, ir tiek smile.gif O dėžutė buvo nemaža.. Gal maždaug 50x30 cm g.gif ir gylio koks 15 cm.
Papildyta:
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 10:57)
nu nieko sau:) siaubas, net  atsokau nuo PC ekrano, grazumelis:) kokios cia seklos buvo????gal galite pasakyti pavadinima? cia LT pirkote?? noriu noriu

prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
LT pirkau. Baltic seeds užsakinėjau, Exhibition vadinasi. Šiemet jie irgi turi.
Prisisakiau ir šiemet. Ir sau, ir bendradarbėms, nes pernai visi išsižioję buvo, kad iš sėklų už kelis litus galima tokių svogūnų užsiaugint. Kai tuo tarpu pernai svogūnų sodinukų kainos visas sveiko proto ribas buvo perlipusios.
Atsakyti
Saintlina, cia tie skanieji, dideiji, grazieji, kuriuos valgiau neapziodama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 11:00)
nei vagelėm, nei po vieną - aš netvarkinga, paskleidžiau, ir tiek  smile.gif O dėžutė buvo nemaža.. Gal maždaug 50x30 cm  g.gif  ir gylio koks 15 cm.
Papildyta:
prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
LT pirkau. Baltic seeds užsakinėjau, Exhibition vadinasi. Šiemet jie irgi turi.
Prisisakiau ir šiemet. Ir sau, ir bendradarbėms, nes pernai visi išsižioję buvo, kad iš sėklų už kelis litus galima tokių svogūnų užsiaugint. Kai tuo tarpu pernai svogūnų sodinukų kainos visas sveiko proto ribas buvo perlipusios.

bet va raso kad svieziam vartojimui ir saldymui tinka? o kazin nesilaiko ilgiau??? kaip pas jus buvo?
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 12:08)
bet va raso kad svieziam vartojimui ir saldymui tinka? o kazin nesilaiko ilgiau??? kaip pas jus buvo?

Rašė Saintlina, kad valgė iki Naujųjų, bet jau buvo pradėję gest 4u.gif Jie ilgai nesilaiko, bet valgymui iš rudens ir mišrainėms virti super 4u.gif
Aš irgi nusipirkau sėklų - auginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 13, 11:21)
Rašė Saintlina, kad valgė iki Naujųjų, bet jau buvo pradėję gest  4u.gif  Jie ilgai nesilaiko, bet valgymui iš rudens ir mišrainėms virti super  4u.gif
Aš irgi nusipirkau sėklų - auginsiu smile.gif

a, jo, rimtai rase.... danke:)
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 11:08)

laikosi du-tris mėnesius maždaug. Sakau, paskutinius prieš Kalėdas suvartojom, bet jau viduriukai gedo. Šaldyti nebandžiau. Ilgam laikymui tikrai reik kitų svogūnų.
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 13, 11:07)
Saintlina, cia tie skanieji, dideiji, grazieji, kuriuos valgiau neapziodama? smile.gif

man rodos, šitų buvo dauguma smile.gif
Atsakyti
as sejau pernai i indelius,kur nuo kiviu
i tokius ir porus seju
siemet turiu''the kelsae''
''prisma''
''globo''
ir ''hiberna'',raso kad ziemojantys
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2012 02 13, 11:40)
as sejau pernai i indelius,kur nuo kiviu
i tokius ir porus seju
siemet turiu''the kelsae''
''prisma''
''globo''
ir ''hiberna'',raso kad ziemojantys

Taip,bet gyvenant ne bute geriau pasidaryti ir didesniu dežučių tiems svogunams,juo labiau,kad jų ankstyvoji jaunyste turetų buti ne palangė,o šiltnamis ar balkonas. rolleyes.gif O ir plastmasinių dežučiu yra didesniu ir tinkamu g.gif
Tarp kitko,kadangi lekštučiu man reikia nemažai po augaliukais,iš bedos naudoju kibirelių dangtelius,kai laistau ne gausiai ax.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paklaust. ax.gif Gal kas matė,gal girdėjo,kur kopūstų gaut sėklų Bagočiai g.gif
Papildyta:

Ermitaze visoms sekloms 40% nuolaida.

O čia visur g.gif ,nes nerandu niekur tokios info ax.gif
Atsakyti
Ermitažo puslapyje rašo kad tik Kauno Ermitaže sėkloms 40%.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 12, 19:16)
Aš irgi vakarais prieš miegą skaičiau, dar prieš sėklas užsisakant smile.gif

Kur jį galima gauti? g.gif
Atsakyti