Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 11:20)
aš sėjau balandį. Ir augo jie iki išsodinimo į lauką nešildomam šiltnamyje.

ax.gif 4u.gif o dar gali parašyti -per kiek laiko jie sudygsta maždaug ir kada sodini į lauką.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 13, 10:26)
O tai auginai šiltamyje? g.gif

ne, šiltnamyje dėžutėse jie augo nuo pasėjimo iki išsodinimo į dirvą.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 13, 10:29)
ax.gif  4u.gif o dar gali parašyti -per kiek laiko jie sudygsta maždaug ir kada sodini į lauką.Ačiū 4u.gif

sudygo per savaite-pusantros. O į lauką išsodinom jau po to, kai normalūs svogūnai buvo pasodinti.
Užaugo puikiai, svogūnų galvelės buvo 500-700 g/vnt. Rezultatą jau ne kartą buvau įdėjus čia kaip vaizdinę medžiagą, nebesikartosiu jau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 10:31)

Nu bandysiu dar šiais metais. Labai jau noriu didelių svogūnų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 11:20)
aš sėjau balandį. Ir augo jie iki išsodinimo į lauką nešildomam šiltnamyje.

Bet ju nereikia pikiuot?tiesiai i darza sodinat,ar sakneles ir laiskus trumpinot?O seklytes daidinot vienoj dezutej ir kiek cm atstumu?aciu
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 11:35)
Papildyta:
sudygo per savaite-pusantros. O į lauką išsodinom jau po to, kai normalūs svogūnai buvo pasodinti.
Užaugo puikiai, svogūnų galvelės buvo 500-700 g/vnt. Rezultatą jau ne kartą buvau įdėjus čia kaip vaizdinę medžiagą, nebesikartosiu jau.

4u.gif taip , pamenu vaizdus...na , vienžo , maždaug aišku 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 09:44)
ir kitąmet kartosis, jei tokiu laiku svogūnus sėsit.

nu zinokit pas man ant poko parasyta XII - II seti....tikrai, ten kazkokie dideli nupiesti
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 10:35)
Papildyta:

okis, aciu uz patirti:) bandysiu- dar pokuti nusipirkau , bandysiu i dezutes - i siltnami, kaip ir sakete:) gal pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 11:47)
nu zinokit pas man ant poko parasyta XII - II seti....tikrai, ten kazkokie dideli nupiesti
Papildyta:

okis, aciu uz patirti:) bandysiu-  dar pokuti nusipirkau , bandysiu i dezutes - i siltnami, kaip ir sakete:) gal pavyks smile.gif

Gal ne Lietuvai pritaikyta 4u.gif
Klausyk Saintlinos ir turėsi svogūnus kaip jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 02 13, 10:38)
Bet ju nereikia pikiuot?tiesiai i darza sodinat,ar sakneles ir laiskus trumpinot?O seklytes daidinot vienoj dezutej ir kiek cm atstumu?aciu

vienoj dėžutėj sėklytes papyliau. Nežiūrėjau to atstumo, tik kad visai viena šalia kitos nebūtų. Pikiuot po indelius turėjot galvoje? Ne, iš tos dėžutės tiesiai į lauką sodinom. Ten tokie siūliukai buvo, kad nė už ką nesitikėjo, jog kas gero iš jų užaugs biggrin.gif O va dėl laiškų nepamenu, ar trumpinom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 13, 10:47)
Gal ne Lietuvai pritaikyta  4u.gif
Klausyk Saintlinos ir turėsi svogūnus kaip jos  mirksiukas.gif

kaip suprantu ten superiniai cibuliai buvo blush2.gif , nu okis, gal kitamet as parodysiu blush2.gif
varau seti valencijos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 13 vasario 2012 - 10:51
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 10:47)

aš irgi pagalvojau - gal šiltesniems kraštams skirta ta info? g.gif Piečiau tikrai balandį jau lauke visos daržovės išsišiepusios lauke augt gali.
Atsakyti
[quote=saintlina,2012 02 13, 10:35]

Noretusi pasitikslinti dar,į kokio dydžio ir gylio dežutę išseti pakelį seklyčiu.Ar sejat po vieną seklyte,ar vagelem,nu blush2.gif vnž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 13 vasario 2012 - 10:54
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 10:50)
kaip suprantu ten superiniai cibuliai buvo blush2.gif , nu okis, gal kitamet as parodysiu blush2.gif
varau seti valencijos tongue.gif

kodėl kitąmet? Taigi šiemet puikiausiai dar spėsi užsiaugint mirksiukas.gif
Va toki buvo..

Atsakyti