Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(meduliukas @ 2012 02 12, 21:38)

Nusipirkau aromatiniu melionu - gal kas auginote, ir dekoratyvus ir labai kvapus, taip raso, paziuresim, kas uzaugs, bent jau kaip vijoklis pabus biggrin.gif

as ir situ nusipirkau

pernai auginau svogunus ''globo'',tai tikrai uzaugo didesni uz tuos,kurie sejinukais buvo sodinti,siemet keliu rusiu svogunu seklu nusipirkau
Atsakyti
merginos, gal kuri žinot kas čia per daržovė?
http://www.burpee.com/vegetables/okra/
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 02 13, 00:08)

Cia okra smile.gif Yra ir pas mus pirkti seklu.

Jei kas skaito angliskai-nurodyta kuo ji naudinga musu organizmui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 vasario 2012 - 00:13
nu tu svieto margume, dar kleopatra jas valgė, o aš pirmą kart gidžiu blink.gif nesusvietskai sudomino, gal kuri valgius kada (kartu su kleopatra prie vieno stalo)
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 02 13, 01:08)

Du metus auginau.Pirmus metus šiltnamyje nustelbė pomidorai,tai tik žydėjo.Pernai užaugo,kad būtų pasaulio stebuklas nepasakyčiau.žOLĖ IR TIEK. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 12, 21:04)
Taip, apie seklas - is kuriu didziuliai isauga svogunai, nukisau kazkur pokiuka, pavadinimo nepamenu doh.gif

nu va, smalsu ir man kaip tu juos augini, as jau keli metai namie paseju, istysta siulai - po to luleipsta ir vsio g.gif
va ir siemet tas pats matau kARtOjasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 13, 09:41)
nu va, smalsu ir man kaip tu juos augini, as jau keli metai namie paseju, istysta siulai  - po to luleipsta ir vsio g.gif
va ir siemet tas pats matau kARtOjasi doh.gif

ir kitąmet kartosis, jei tokiu laiku svogūnus sėsit.
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 11, 19:19)
Vakar uzmaciau, kad Senukuose jau pasirode svogunu sodinukai, yra ivairiu: geltonu, raudonu, baltu. Is pat pradziu norejau imti, nes kaina pasirode ganetinai maza, po 7.99, 8.99, bet va apgaule, kad kaina tai ne uz kg, sufasuoti biggrin.gif tik tiksliai nezinau po kiek, bet paemus uz maisiuko, kazkaip pasirode kad t.b apie 300 gramu g.gif Tai tuomet kaina nemaza g.gif

as tik geltonus maciau po 12,99, bet man toks kiekis stipriai per didelis tai nepirkau, lauksiu kol kur nors pasirodys sveriami.

QUOTE(saintlina @ 2012 02 11, 21:28)
nei geniu, nei skabau, nei kaupiu. Manau, kad svarbiausia geros seklos. Mes cia tik neseniai kalbejom, jog reik rinktis tokias veisles, kur kalafioru lapai savaime augdami dengia ziedynus lapais.

o geras, kaip tik ruosiuosi seklas pirkti, reiks atidziau skaityt.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 12, 20:38)
As jau pora metu auginu svogunus is seklu, uzauga milzinai ir labai skanus

man irgi labai patinka šitie svogūnai (aš auginau Exhibition). Dideli, kur kas švelnesnio skonio. Tiesa, aš pati išvis svogūnų nevalgau, bet iš šeimynos atsiliepimų rašau. Labai gerai sueina visokių mišrainių konservavimui.
Minusas tik tas, kad reik suvartot reik per mėnesius. Ilgiausiai iki Kalėdų turėjom jų, bet jau buvo pradėję gesti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 09:44)
ir kitąmet kartosis, jei tokiu laiku svogūnus sėsit.

O tai kada sėti? Kovo mėn.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 13, 10:01)
O tai kada sėti? Kovo mėn.? g.gif

aš sėjau balandį. Ir augo jie iki išsodinimo į lauką nešildomam šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 13, 10:20)
aš sėjau balandį. Ir augo jie iki išsodinimo į lauką nešildomam šiltnamyje.

O tai auginai šiltamyje? g.gif
Atsakyti