Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 10, 19:47)
merginos ką jau sėjates namie,bet ne į šiltnamį sodinamus,o į daržą perkeliamus  ax.gif

zemuoges ir braskes smile.gif Cilius. Daugiau kaip ir ankstoka darzui..
Atsakyti
As dar tik svogunus pasejau. Exibition is BS jau dygsta, o Globo dar nerodo jokios gyvybes. Paseti abu ta pacia diena sausio 31. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 10, 20:31)

O kada sejai? Gal rudens derliui?
As lyg neapviriau, bet normalus g.gif  Brokolius tikrai zalius saldau...

Sėjau kaip ir visus kopūstus gal gegužės pradžioje, o po to daigus sodinau. Rugpjūčio mėn. jau buvo užaugę. Vienus ankščiau nuėmiau kitus vėliau. Iš tiesų apvirtas ir užšaldytas buvo normalus ir suvalgytas, o vat tie dar vis mėtosi šaldikly.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2012 02 10, 20:57)
As dar tik svogunus pasejau. Exibition is BS jau dygsta, o Globo dar nerodo jokios gyvybes. Paseti abu ta pacia diena sausio 31. blink.gif

Kur jūs auginsit svogūnus taip anksti pasėjusi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 10, 19:50)
zemuoges ir braskes smile.gif Cilius. Daugiau kaip ir ankstoka darzui..

4u.gif tiek ir aš turiu,dar baklažanus pasėjau ir šiandien balkoninius pomidorus ax.gif gal labai nepasiankstinau g.gif turiu įstiklintą bakoną kuriame būna šilta tai gal galės augti g.gif

Atsakyti
Labas vakaras sodininkeles, turiu gal ir kvaila klausima, bet man labai aktualu, labai noriu uzsiauginti ziediniu kopustu ar juos priziureti yta kazkokiu ypatingu ziniu - pvz. genejimas, nuskabymas, apkaupimas ir pan. Kas auginate, gal galite padeti g.gif
Atsakyti
Vakar uzmaciau, kad Senukuose jau pasirode svogunu sodinukai, yra ivairiu: geltonu, raudonu, baltu. Is pat pradziu norejau imti, nes kaina pasirode ganetinai maza, po 7.99, 8.99, bet va apgaule, kad kaina tai ne uz kg, sufasuoti biggrin.gif tik tiksliai nezinau po kiek, bet paemus uz maisiuko, kazkaip pasirode kad t.b apie 300 gramu g.gif Tai tuomet kaina nemaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 11, 18:19)
Vakar uzmaciau, kad Senukuose jau pasirode svogunu sodinukai, yra ivairiu: geltonu, raudonu, baltu. Is pat pradziu norejau imti, nes kaina pasirode ganetinai maza, po 7.99, 8.99, bet va apgaule, kad kaina tai ne uz kg, sufasuoti biggrin.gif tik tiksliai nezinau po kiek, bet paemus uz maisiuko, kazkaip pasirode kad t.b apie 300 gramu g.gif Tai tuomet kaina nemaza g.gif

jie yra sufasuoti po 0,5kg.savaites pradzioj vyras mane subalamutino.prie tu kontejneriu su svogunais stovejo stovas su kaina 3.99,vyras sako AKCIJA bigsmile.gif tai as kuo greiciau nerepliojau pas "senius".atejnu ir randu kaina 6.99 ir 7.99(buvo akcija)ir nusprendem,kad po pietu pakeite kaina del paklausos,kol nepamaciau tos 3.99 kainos,kad ji skirta durpiu zemems doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 02 11, 18:05)
Labas vakaras sodininkeles, turiu gal ir kvaila klausima, bet man labai aktualu, labai noriu uzsiauginti ziediniu kopustu ar juos priziureti yta kazkokiu ypatingu ziniu - pvz. genejimas, nuskabymas, apkaupimas ir pan. Kas auginate, gal galite padeti g.gif

nei geniu, nei skabau, nei kaupiu. Manau, kad svarbiausia geros seklos. Mes cia tik neseniai kalbejom, jog reik rinktis tokias veisles, kur kalafioru lapai savaime augdami dengia ziedynus lapais.
Atsakyti
svogunu auginimas
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2012 02 11, 19:05)
jie yra sufasuoti po 0,5kg.savaites pradzioj vyras mane subalamutino.prie tu kontejneriu su svogunais stovejo stovas su kaina 3.99,vyras sako AKCIJA bigsmile.gif tai as kuo greiciau nerepliojau pas "senius".atejnu ir randu kaina 6.99 ir 7.99(buvo akcija)ir nusprendem,kad po pietu pakeite kaina del paklausos,kol nepamaciau tos 3.99 kainos,kad ji skirta durpiu zemems doh.gif .

Man tai jie tokie lengvuciai pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 04, 10:14)
Bandžiau vienais metais, bet šnipštas gavosi. Bėda ta, kad agurkai augo daug greičiau, ir kai atėjo laikas jiems lipti, saulėgrąžos dar buvo mažos ir silpnos. Gal aš jas per vėlai pasėjau, nors šiaip su bulvėmis kartu. Daugiau nebandysiu schmoll.gif

Sveikutės, ir aš išbandžiau - mano tikslas buvo atgaivinti senovinę technologiją - ji net A.Mickevičiaus poemoje "Ponas Tadas" aprašyta - daržo puošmena. Bet man saulėgrąžos lūžo nuo agurkų svorio. Agurkai bijo vėjų ir skersvėjų - kaime augina tarp bulvių, puppelių, net griovyje.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 11, 21:45)
Man tai jie tokie lengvuciai pasirode biggrin.gif

as pirkau raudonu svoguneliu rytoj pasversiu ir parasysiu kiek buvo smile.gif
Atsakyti