Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Klausykite, kas kasmet perka Balticseeds. Kaip manote, ar dar bus pappildymas? ar dziaugtis tuo, kas yra? smile.gif BAndziau prisikrauti krepseli, bet nepavyko rasti visko, ko reikejo ir ko tikejausi tenais sulaukti.

Kitas klausimas. Per migla pamenu, kad buvo aptarinejamos ropes. Nemaniau, kad man bus aktualu smile.gif
TAciau mano jaunasis knygu skaitytojas siom dienom ypac iniko i ROPE. Taigi viena vakara pareiske,kad auginsiu rope. Ok, nuejom i parduotuve, vaikis pardavejos paparase seklu. gavom. bet ziurau, kad tos ropes gana mazos turetu uzaugti, nes tarpeliai tarp seklu sejant nurodomi tik 5 cm smile.gif Taigi kokio dydzio tos paprastosios ropes buna. Ir ar verta ieskoti kitu, didesniu, seklu norint, kad rope reiktu visiems rauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 09, 09:49)
bigsmile.gif oj , ir man tokio reik...o ilgai jis dygsta , ar sunku užauginti iš sėklų

lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 09, 09:54)
Sveikos 4u.gif Buvau ŽS pasiteirauti dėl garstyčių, norėjau pasinaudoti jūsų patirtimi, bet deja schmoll.gif Garstyčias reikia pirkt vasaros pabaigoje. Tai va, šįmet  neteks apsaugot augaliukų nuo kirmėlių schmoll.gif

As tokias seju. Ir tikrai pavasari, o ne rudeni schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 09, 11:02)
Taigi kokio dydzio tos paprastosios ropes buna. Ir ar verta ieskoti kitu, didesniu, seklu norint, kad rope reiktu visiems rauti smile.gif

Kaip gero buroko. Kopūsto dydžio nesu mačiusi g.gif Pupos jug irgi iki dangaus neauga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 09, 11:59)
gal galima būtų sužinoti, kokiam mieste ŽS minėjo?

Labai gaila Šiauliuose. O gal kituose miestuose ŽS yra? smile.gif
Papildyta:
[quote=madmuazele,2012 02 09, 12:17]
lotuliukas.gif doh.gif
As tokias seju. Ir tikrai pavasari, o ne rudeni schmoll.gif

Labai ačiū, o ar sudygsta. Prie kokių daržovių sėjote ir ar pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 02 09, 10:54)
Diuni, galiu atsiųsti lofanto sėklų.

4u.gif ax.gif ačiukas...dėl tų vienų nenoriu jūsų varginti...jau kai prašysiu , tai ko nors daugiau rolleyes.gif mačiau , kd šių tai sėklos turi , tai bus Žaliąjame centre...
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 09, 10:49)

Parduotuvių tinklas ir asortimentas bent jau teoriškai turėtų būti visose vienodas, ir atitikti seklos.lt prekių, paslaugų turinį.

Gaila taip pat, kad ŽS pardavėjų lygis smunka tiesiog akyse verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 vasario 2012 - 10:54
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 09, 10:36)
Kaip gero buroko. Kopūsto dydžio nesu mačiusi g.gif Pupos jug irgi iki dangaus neauga mirksiukas.gif

Ačiū už ropės dydį oreantacijai.
O pupos, na... tam tikru kampu, prie tam tikro apšvietimo... biggrin.gif Pvz atsigulus po pupa ir žiūrint į dangų smile.gif Vaikškai vaizduotei ribų nėra. Bile noro neužmušti kaip nors
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 09, 10:02)
TAciau mano jaunasis knygu skaitytojas siom dienom ypac iniko i ROPE. Taigi viena vakara pareiske,kad auginsiu rope.

Kaip faina wub.gif
Mano panelė tai pareiškė, kad vazonėlių pavasarį į šiltnamį ir vakare iš jo namo nebenešios. Optimistė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 09, 10:49)

jeigu ne ŽS tai tada ermitaže pirkau mirksiukas.gif
nes tą pačią dieną ir ten ir ten sėklas pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tagete, prašysiu pavasariop pas kaimynę tų daugiagalvių, tai galėsiu ir tau kelis užfundyt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Dzhine,2012 02 09, 10:02]
Klausykite, kas kasmet perka Balticseeds. Kaip manote, ar dar bus pappildymas? ar dziaugtis tuo, kas yra? smile.gif BAndziau prisikrauti krepseli, bet nepavyko rasti visko, ko reikejo ir ko tikejausi tenais sulaukti.
O ko neradai? Man ciekavna,ką įdomaus sodinat blush2.gif doh.gif Prašom pora pvz. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 09, 10:54)
Sveikos 4u.gif Buvau ŽS pasiteirauti dėl garstyčių, norėjau pasinaudoti jūsų patirtimi, bet deja schmoll.gif Garstyčias reikia pirkt vasaros pabaigoje. Tai va, šįmet  neteks apsaugot augaliukų nuo kirmėlių schmoll.gif

mergaitės, mačiau garstyčių dviejų rūšių Senukuose smile.gif
Atsakyti