Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 08, 15:07)
šiandien išpikavau anyžinį lofantą, jau taip skaniai, saldžiai anyžium pakvipo wub.gif

Aš kasmet jį sėju.Tik žymiai vėliau.Man jis gerai ir žiemoja ant palangės vazone.Šiemet kažko sunkiai žiemoja,beveik baigia numirti.Bet šiemet vėl būtinai sėsiu,labai gerai pamaišius su kitomis žolelėmis į arbatas.Ir vasarą į gaivas.O ir daigumas labai geras būna.Man pernai keli ir peržiemojo,neuždengti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 08, 14:07)
šiandien išpikavau anyžinį lofantą, jau taip skaniai, saldžiai anyžium pakvipo wub.gif

wub.gif
As vis dar laukiu seklu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 08, 14:07)

Mano vargselis miega po sniegu, tikiuosi neiššals. Nes tik tą vieną daigą ir turiu. Bet lygtais jis dar pats ir pasisėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 08, 16:06)
wub.gif
As vis dar laukiu seklu bigsmile.gif

Vos negavau infarkto, kad jau pikiuojama, aš dar nepasėjau. Pirkau daug, bandysiu auginti laukelį dėl bitučių, tai pikiuoti galėčiau tik į nešildomą šiltnamį. Ryt būtinai pasėsiu trupučiuką dėl kvapo namuose. Jeigu kam reikia kelių sėklyčių, galiu pasidalinti.
Atsakyti
Dekui 4u.gif As seklu jau uzsisakiusi-laukiu kol atsius bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,kada sesit svogunus is seklyciu i indelius?Ar jie kai ugteli reikia pikiuot?aciu
Atsakyti

QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 08, 16:15)
Mano vargselis miega po sniegu, tikiuosi neiššals. Nes tik tą vieną daigą ir turiu. Bet lygtais jis dar pats ir pasisėja g.gif

Labas vakaras.

Draugė nesėja kasmet, kažkaip jai vis išdygsta po žiemos, peržiemoja sėkliukės. Bet kai dabar tokie šalčiai, tai kažin g.gif Maniškis irgi vienas tik buvo (daigelį iš draugės daržo buvau išsikasus), sėkliukų nemažai pabarstė, bet tik mažą viltį turiu, kad bus išgyvenusios.
Atsakyti
Anyzinis lofantas labai gerai ziemoja sode jau penki metai . Taciau visada turiu ir vazonelyje balkone . Nukirpus labai gerai atzelia tiek augantys lauke , tiek kambaryje . Arbatoms kerpu tada , kai tik pradeda zydeti , aisku sauleta diena ir per pirmas dvi menulio pilnaties dienas .
Atsakyti
bigsmile.gif oj , ir man tokio reik...o ilgai jis dygsta , ar sunku užauginti iš sėklų
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvau ŽS pasiteirauti dėl garstyčių, norėjau pasinaudoti jūsų patirtimi, bet deja schmoll.gif Garstyčias reikia pirkt vasaros pabaigoje. Tai va, šįmet neteks apsaugot augaliukų nuo kirmėlių schmoll.gif
Atsakyti
Diuni, galiu atsiųsti lofanto sėklų.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 09, 09:54)
Sveikos 4u.gif Buvau ŽS pasiteirauti dėl garstyčių, norėjau pasinaudoti jūsų patirtimi, bet deja schmoll.gif Garstyčias reikia pirkt vasaros pabaigoje. Tai va, šįmet  neteks apsaugot augaliukų nuo kirmėlių schmoll.gif

gal galima būtų sužinoti, kokiam mieste ŽS minėjo?
Atsakyti