Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 13:27)
As sakiau ir taip ir taip pabandysiu gal g.gif

nu tai va del to ir sakau - kad puse pasjau dabar - puse gal i dirva bandysiu, ai nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 13:21)
Ai, jau matau atsakyta smile.gif

Į Kauną dar neatvežė, Vilniuj visai gali ir būt wink.gif
Atsakyti
O svogunus is seklyciu jau laikas set?kada Jus sesit,kad nepaankstint iki sodinimo?
Atsakyti
sveikos, o boze kiek cia naujienu suzinai ... negana, kad seklu prisireikia nusipirkti nei girdetu, nei matytu tai va dabar dar ir liemenuko reiks su zirniukais ieskot lotuliukas.gif

Ziuriu visos svogunus tik perka, o as del ju rami... noriu tu Globo nusipirkt ir kokiu 40 vnt paprastu sejinuku ir visas musu seimynos poreikis svogunams blush2.gif dar labai noreciau daugiagalviu nors kokiu 10 vnt uzsiaugint, bet niekur nerandu g.gif
madmuazele, isduok paslapti is kur tu gavai? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 02 07, 13:50)
Ziuriu visos svogunus tik perka, o as del ju rami... noriu tu Globo nusipirkt ir kokiu 40 vnt paprastu sejinuku ir visas musu seimynos poreikis svogunams  blush2.gif dar labai noreciau daugiagalviu nors kokiu 10 vnt uzsiaugint, bet niekur nerandu  g.gif
madmuazele, isduok paslapti is kur tu gavai?  blush2.gif  biggrin.gif

Rami lotuliukas.gif

As pries pora metu is Saintlinos gavau 4u.gif O pernai dar mano mociute is vienos kaimo bobutes man 10 vnt. rausvai violetiniu svogunu gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 15:56)
Rami  lotuliukas.gif

As pries pora metu is Saintlinos gavau 4u.gif O pernai dar mano mociute is vienos kaimo bobutes man 10 vnt. rausvai violetiniu svogunu gavo  smile.gif

Šiais metais svogūnų sėjinukus pirksiu tik iš parduotuvės. smile.gif Pernai iš turgaus užsipirkau už auksinę kainą, (25 lt 1 kg) o neišdygo niekas. Tokius pat nusikasiau. Tai va, aferistų turguje pilna. verysad.gif Parduotuvėje sąžinei nuramint nors čekį gausi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 02 07, 13:47)
O svogunus is seklyciu jau laikas set?kada Jus sesit,kad nepaankstint iki sodinimo?

Aš vakar jau 1 pakelį pasėjau svogūnų, dar įbėriau 2 rūšių pomidorų ir paprikos.Mergičkos o jūs ar vedate kokias suvestines, kada sodinate, kaip derėjo.Gal kas galite pasidalininti savo idėjomis
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 14:03)
Šiais metais svogūnų sėjinukus pirksiu tik iš parduotuvės. smile.gif Pernai iš turgaus užsipirkau už auksinę kainą,  (25 lt 1 kg) o neišdygo niekas. Tokius pat nusikasiau. Tai va, aferistų turguje pilna. verysad.gif Parduotuvėje sąžinei nuramint nors čekį gausi. schmoll.gif

As turguje ir niekada neperku schmoll.gif Pernai ir pasimokiau, kai nebuvo-nupirko vyras puskili ir zieduoliais visi isaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 02 07, 14:05)
Aš vakar jau 1 pakelį pasėjau svogūnų, dar įbėriau 2 rūšių pomidorų ir paprikos.Mergičkos o jūs ar vedate kokias suvestines, kada sodinate, kaip derėjo.Gal kas galite pasidalininti savo idėjomis

Aš jau dešimt metų rašau tokį kaip ir sodo dienoraštį.Pasižymiu,kada ką sodinu,kada išdygsta,pražysta,kokia temperatūra.Įdomu būna paskui paskaitinėt.Pvz.2002 m.jau vasario 12 d.buvo+7 ir aš šiltnamy sėjau salotas,svogūnus,ridikėlius(buvom palikę plėvelę),bet nepasiteisino,labai ilgai nedygo,pasirodė tik kovo 10 d.Dabar taip neskubu,sėju kovo pradžioj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nute2: 07 vasario 2012 - 15:15
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 14:56)
Rami  lotuliukas.gif

As pries pora metu is Saintlinos gavau 4u.gif O pernai dar mano mociute is vienos kaimo bobutes man 10 vnt. rausvai violetiniu svogunu gavo  smile.gif

biggrin.gif

o boze, as dabar visa vasara poteriausiu, kad pas tave tie rausvai violetiniai gausiai uzderetu ir tada prasysiu parduot kokius 3 svoguniukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 02 07, 15:27)
biggrin.gif

o boze, as dabar visa vasara poteriausiu, kad pas tave tie rausvai violetiniai gausiai uzderetu ir tada prasysiu parduot kokius 3 svoguniukus  lotuliukas.gif

Bent pas mane labai jau mazi tie daugiagalviai uzauga g.gif Klaipedoje galiu pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 02 07, 16:34)
Bent pas mane labai jau mazi tie daugiagalviai uzauga g.gif Klaipedoje galiu pasidalinti bigsmile.gif

Man irgi maži užauga, dar visą dėžę turiu tų utėlių doh.gif Šiemet nebesodinsiu schmoll.gif
Atsakyti