Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

ir man prireikė iš BS nors jau sakiau nieko nepirksiu tik svogūnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 07, 12:26)
o sesi pati svogunus?

Siemet daaaug lotuliukas.gif doh.gif Noriu shalot'o tipo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 12:18)
sėdama juodą liemenuką su baltais žirneliais užsidedu O jūs ką?  blush2.gif

Nuostabi priemonė. Turiu pasiūlymą: išeikim iš internetinių sėklų parduotuvių, nubėkim į drabužių, nusipirkim Gaudvilės pasiūlytą priemonę, po to, pagal paskirtį panaudojus tą priemonę, peržiūrėkim turimas sėklas, su siaubu konstatuokim tiesą apie turimų sėklų kiekį ir įvairovę, po to pasiūlykim forumietėms pasikeisti, parduoti, padovanoti...
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:26)
ir man prireikė iš BS nors jau sakiau nieko nepirksiu tik svogūnų smile.gif

lotuliukas.gif tik thumbup.gif
Atsakyti
tai dabar sesite svogunus? blem, o kai paags tai i dirva iskart ar kaip? ir gal galite pasakyti is kuriu jau siemet uzaugtu normalus svogunai? mat kai kurie sodinami tik kitiem metam kaip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 13:27)
Siemet daaaug lotuliukas.gif  doh.gif Noriu shalot'o tipo ax.gif

aš taip pat noriu šaloto tipo auginti. Norisi išbandyti ir paragauti smile.gif Mes labai daug svogūnų per žiemą sunaudojam.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 12:25)
pievos, jei rimtai  smile.gif Mėnulio įtaka augalams bent jau argumentuota ir įrodoma, o kirminų dienos - nepagrįstos baimės  tongue.gif

Taigi aš ir juokauju biggrin.gif ,bet galima ir pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:29)
aš taip pat noriu šaloto tipo auginti. Norisi išbandyti ir paragauti smile.gif Mes labai daug svogūnų per žiemą sunaudojam.

o kokie cia? as ir noriu, mat daug valgome, ale va kad nemoku ir nzn kokius, kaip ir kada, velnias, na bandysiu jau kazkokius pasejau mat rase ant pokucio gruodzio vasario men seti
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 13:18)
sėdama juodą liemenuką su baltais žirneliais užsidedu O jūs ką?  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar ir dabar negaliu sustot juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei dar su žaliais žirneliais užsidėt, tai išvis neatsižiūrėtų kirminukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 07, 12:28)
tai dabar sesite svogunus? blem, o kai paags tai i dirva iskart ar kaip? ir gal galite pasakyti is kuriu jau siemet uzaugtu normalus svogunai? mat kai kurie sodinami tik kitiem metam kaip suprantu...

As sesiu Elisa, ir visi kiti shalot'o tipo... BS dabar yra mirksiukas.gif
Pvz.

QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:29)

Man irgi...dar uzmarinuoti noriu pabandyti.. o ir sako, kad gerai laikosi smile.gif Mes ir labai daug suvalgom, labai megstam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 07, 12:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dar ir dabar negaliu sustot juoktis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O jei dar su žaliais žirneliais užsidėt, tai išvis neatsižiūrėtų kirminukai lotuliukas.gif

Sulis i papinika visi ir zirniai bus apsaugoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 02 07, 12:27)
Nuostabi priemonė. Turiu pasiūlymą: išeikim iš internetinių sėklų parduotuvių, nubėkim į drabužių, nusipirkim Gaudvilės pasiūlytą priemonę, po to, pagal paskirtį panaudojus tą priemonę, peržiūrėkim turimas sėklas, su siaubu konstatuokim tiesą apie turimų sėklų kiekį ir įvairovę, po to pasiūlykim forumietėms pasikeisti, parduoti, padovanoti...

Liemenukas su žirneliais masiniam sėklų pirkimui įtakos neturi. Čia jau sėdant prie pc reikia ir akinius nuo saulės užsidėt. Kas penktą daržovę matai, 5kart mažiau nusiperki nail.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 12:28)

bet gi jie tokie mažyčiai, reikia ir normalių svogūnų wink.gif

Šian klausiau ŽS dėl svogūnų, tai shalot tipo 1kg sėjinukų bus ~20Lt.
Atsakyti