QUOTE(užsklanda @ 2012 02 07, 12:26)
o sesi pati svogunus?
Siemet daaaug Noriu shalot'o tipo
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 12:18)
Nuostabi priemonė. Turiu pasiūlymą: išeikim iš internetinių sėklų parduotuvių, nubėkim į drabužių, nusipirkim Gaudvilės pasiūlytą priemonę, po to, pagal paskirtį panaudojus tą priemonę, peržiūrėkim turimas sėklas, su siaubu konstatuokim tiesą apie turimų sėklų kiekį ir įvairovę, po to pasiūlykim forumietėms pasikeisti, parduoti, padovanoti...
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:26)
ir man prireikė iš BS nors jau sakiau nieko nepirksiu tik svogūnų
tik
tai dabar sesite svogunus? blem, o kai paags tai i dirva iskart ar kaip? ir gal galite pasakyti is kuriu jau siemet uzaugtu normalus svogunai? mat kai kurie sodinami tik kitiem metam kaip suprantu...
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 13:27)
Siemet daaaug Noriu shalot'o tipo
aš taip pat noriu šaloto tipo auginti. Norisi išbandyti ir paragauti Mes labai daug svogūnų per žiemą sunaudojam.
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 12:25)
pievos, jei rimtai Mėnulio įtaka augalams bent jau argumentuota ir įrodoma, o kirminų dienos - nepagrįstos baimės
Taigi aš ir juokauju ,bet galima ir pabandyt
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:29)
aš taip pat noriu šaloto tipo auginti. Norisi išbandyti ir paragauti Mes labai daug svogūnų per žiemą sunaudojam.
o kokie cia? as ir noriu, mat daug valgome, ale va kad nemoku ir nzn kokius, kaip ir kada, velnias, na bandysiu jau kazkokius pasejau mat rase ant pokucio gruodzio vasario men seti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 13:18)
Dar ir dabar negaliu sustot juoktis O jei dar su žaliais žirneliais užsidėt, tai išvis neatsižiūrėtų kirminukai
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 07, 12:28)
tai dabar sesite svogunus? blem, o kai paags tai i dirva iskart ar kaip? ir gal galite pasakyti is kuriu jau siemet uzaugtu normalus svogunai? mat kai kurie sodinami tik kitiem metam kaip suprantu...
As sesiu Elisa, ir visi kiti shalot'o tipo... BS dabar yra
Pvz.
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:29)
Man irgi...dar uzmarinuoti noriu pabandyti.. o ir sako, kad gerai laikosi Mes ir labai daug suvalgom, labai megstam
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 07, 12:33)
Dar ir dabar negaliu sustot juoktis O jei dar su žaliais žirneliais užsidėt, tai išvis neatsižiūrėtų kirminukai
Sulis i papinika visi ir zirniai bus apsaugoti
QUOTE(vasarema @ 2012 02 07, 12:27)
Nuostabi priemonė. Turiu pasiūlymą: išeikim iš internetinių sėklų parduotuvių, nubėkim į drabužių, nusipirkim Gaudvilės pasiūlytą priemonę, po to, pagal paskirtį panaudojus tą priemonę, peržiūrėkim turimas sėklas, su siaubu konstatuokim tiesą apie turimų sėklų kiekį ir įvairovę, po to pasiūlykim forumietėms pasikeisti, parduoti, padovanoti...
Liemenukas su žirneliais masiniam sėklų pirkimui įtakos neturi. Čia jau sėdant prie pc reikia ir akinius nuo saulės užsidėt. Kas penktą daržovę matai, 5kart mažiau nusiperki
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 12:28)
bet gi jie tokie mažyčiai, reikia ir normalių svogūnų
Šian klausiau ŽS dėl svogūnų, tai shalot tipo 1kg sėjinukų bus ~20Lt.