Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Ar bandėte auginti valgomuosius hibiskus? Kokie atsiliepimai, kokia priežiūra? Aš va visokio bieso šiemet sėju tai ir jų sėklų nusipirkau, kažkaip norisi pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 07, 12:16)
aš auginau jų Atomic ir Aztek - labai patiko abeji  thumbup.gif .
Kopūstus sėjau į dėžutes šiltnamyje, vėliau persodinom į lauką.
O svogūnų Sangro neauginau, nieko negaliu pasakyt apie juos.

O Aztek galima marinuoti ir rauginti?
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 11:24)
Sveikos 4u.gif Jei teisingai supratau prie kopūstų reikia auginti tabaką (apsaugo nuo kopūstinių drugelių).
O ką daryt, kad žirniai ir pupos (didelės) nekirmytų? Pernai pas mus darže karaliavo kirmėlės doh.gif Galvoju ar galima būtų jų šiemet kaip nors išvengt g.gif

Gal buvo pasėti antradienį,t.y.kirminų dieną?Pernai kirminų diena buvo antradienis.Gal čia tik prietarai,o gal ir tiesa.Dar sako,kad žirnius reikia sėt tokią dieną,kurios pavadinime nėra R raidės,t.y.penktadienį,šeštadienį ir sekmadienį,tuomet kirminų nebus. biggrin.gif
Beje,šiemet kirminų diena - trečiadienis,todėl tą dieną nereikėtų liestis prie augalų,juo labiau ką nors sėt.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 07, 12:04)
O Aztek galima marinuoti ir rauginti?

rauginti nebandžiau, bet marinavimui jie superiniai - būtent jie pirmiausia iš stiklainių išgaudomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 11:46)
Ačiū. 4u.gif Garstyčios gerai, tik ar jos iš pokelių sudygs g.gif

kokių pokelių? g.gif

QUOTE(nute2 @ 2012 02 07, 12:06)
Gal buvo pasėti antradienį,t.y.kirminų dieną?Pernai kirminų diena buvo antradienis.Gal čia tik prietarai,o gal ir tiesa.Dar sako,kad žirnius reikia sėt tokią dieną,kurios pavadinime nėra R raidės,t.y.penktadienį,šeštadienį ir sekmadienį,tuomet kirminų nebus. biggrin.gif
Beje,šiemet kirminų diena - trečiadienis,todėl tą dieną nereikėtų liestis prie augalų,juo labiau ką nors sėt.

siaubas lotuliukas.gif Šiaip ir sliekai yra kirminai, o jų, bent jau man, tikrai labai labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Nee,sliekai žirniams nepavojingi,o ką jūs darot ,kad žirniai nekirmytų?
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 02 07, 12:16)
Nee,sliekai žirniams nepavojingi,o ką jūs darot ,kad žirniai nekirmytų?

sėdama juodą liemenuką su baltais žirneliais užsidedu O jūs ką? blush2.gif
Atsakyti
Aš jau parašiau.Taip ir darau.Nekirmyja biggrin.gif Tikslui pasiekt visos priemonės pateisinamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 07, 11:53)
kaži, ten jau viską papildė, ar dar ką pridės  g.gif  Nes šiaip nepasakyčiau, kad labai stipriai asortimentas prasiplėtė..

Svoguuuuunu daug biggrin.gif

Tikiuosi jau nepasipildys..nes as vis uzsisakau ir papildo...vel reikia.. vel uzsisakau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 07, 13:18)
sėdama juodą liemenuką su baltais žirneliais užsidedu O jūs ką?  blush2.gif

O geras thumbup.gif Lekiu tokį pirkt, tik kad ir žirnių sėklai nepamirščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 02 07, 12:21)
Aš jau parašiau.Taip ir darau.Nekirmyja biggrin.gif  Tikslui pasiekt visos priemonės pateisinamos biggrin.gif

pievos, jei rimtai smile.gif Mėnulio įtaka augalams bent jau argumentuota ir įrodoma, o kirminų dienos - nepagrįstos baimės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 12:24)
Svoguuuuunu daug biggrin.gif

Tikiuosi jau nepasipildys..nes as vis uzsisakau ir papildo...vel reikia.. vel uzsisakau.. doh.gif

o sesi pati svogunus?
Atsakyti