O kokias populiaresnes veisles cukiniju ir moliugu auginat?
Kazin kur butu pirkti cukinijos Spaghetti squashseklyciu ar auginot sia?
Auginu Spegeti. Patinka. Taip pat Golosemiany. Sėklos be luobelės, lyg būtų išlukštentos. Patinka tokias valgyt.
Didelius auginu..iki 20 kg.Dekoratyvinius į floristikos darbelius.
Didelius auginu..iki 20 kg.Dekoratyvinius į floristikos darbelius.
QUOTE(juste10 @ 2012 02 07, 10:46)
O kokias populiaresnes veisles cukiniju ir moliugu auginat?
As tai jau rudeniop prisiskaiciau apie tuos spagetinius moliugus, tai uzsisakiau seklu is e-bay'aus
Sakykit, kokius geriausia užsakyti agurkus iš BS auginti lauke, kad tiktų valgyti švieži ir marinavui? Ir kurios auginot tuos smailiagūžius kopūstus, ar reikia sėt ant palangės, ar galima tiesiai į dirvą sėt? Ir dar svogūnai SANGRO, sėjami tieisia į dirvą taip supratau.
QUOTE(uolma @ 2012 02 07, 11:03)
Sakykit, kokius geriausia užsakyti agurkus iš BS auginti lauke, kad tiktų valgyti švieži ir marinavui? Ir kurios auginot tuos smailiagūžius kopūstus, ar reikia sėt ant palangės, ar galima tiesiai į dirvą sėt? Ir dar svogūnai SANGRO, sėjami tieisia į dirvą taip supratau.
aš auginau jų Atomic ir Aztek - labai patiko abeji .
Kopūstus sėjau į dėžutes šiltnamyje, vėliau persodinom į lauką.
O svogūnų Sangro neauginau, nieko negaliu pasakyt apie juos.
Sveikos Jei teisingai supratau prie kopūstų reikia auginti tabaką (apsaugo nuo kopūstinių drugelių).
O ką daryt, kad žirniai ir pupos (didelės) nekirmytų? Pernai pas mus darže karaliavo kirmėlės Galvoju ar galima būtų jų šiemet kaip nors išvengt
O ką daryt, kad žirniai ir pupos (didelės) nekirmytų? Pernai pas mus darže karaliavo kirmėlės Galvoju ar galima būtų jų šiemet kaip nors išvengt
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 11:24)
žinau tik, kad žirnius reik labai anksti sėti, tada nekirmyja. Mergaitės dar garstyčias sėja tarp žirnių. Dėl pupų negaliu pasakyt - neauginau.
QUOTE(uolma @ 2012 02 07, 09:17)
BS jau padaugėjo sėklų
Maciau Ir kaip tik vel man kai ko reikia... o tik neseniai uzsisakiusi buvau
QUOTE(saintlina @ 2012 02 07, 13:26)
žinau tik, kad žirnius reik labai anksti sėti, tada nekirmyja. Mergaitės dar garstyčias sėja tarp žirnių. Dėl pupų negaliu pasakyt - neauginau.
Ačiū. Garstyčios gerai, tik ar jos iš pokelių sudygs
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 12:24)
Sveikos Jei teisingai supratau prie kopūstų reikia auginti tabaką (apsaugo nuo kopūstinių drugelių).
Visada į žirnius įsėju truputį garstyčių. Pupos dažnai nuamaruoja, bet kad kirmytų nepasitaikė
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 07, 11:43)
Maciau Ir kaip tik vel man kai ko reikia... o tik neseniai uzsisakiusi buvau
kaži, ten jau viską papildė, ar dar ką pridės Nes šiaip nepasakyčiau, kad labai stipriai asortimentas prasiplėtė..
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 07, 11:46)
Ačiū. Garstyčios gerai, tik ar jos iš pokelių sudygs
Garstyčias sėjam dėl sejomainos, vyras perka sveriamas Žalioje stotelėje (1 kg apie 12 Lt), arba turguje pas ūkininkus (1 kg apie 8-10 Lt). garstyčių daigumas yra geras.