Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

ax.gif o jau laikas sėti lavandas...ar dar galima ir kovą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 06, 18:06)
Tiesa - dideli reikia greitai suvalgyti, tai as su kaimyne dalinausi, pas ja mazyle labai moliugus gerai valge smile.gif
O siemet prisipirkau visokiu, saldzius ir nelabai, riesutiniu sviestiniu, spageti, net vazoniniu, dar noriu labai muskusiniu.

Gal muskatiniu? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 06, 18:06)
ax.gif o jau laikas sėti lavandas...ar dar galima ir kovą ax.gif  4u.gif

Pas mane ant pakeliu parasyta, kad galima ir kova seti smile.gif
Atsakyti
smile.gif o ant mano pokučio , jei atmintis neapgauna , balandį...bet man atrodo , jos irgi gan ilgai dygsta... g.gif
Atsakyti
Merginos,o kada moliugu ir cukiniju seklytes sejat?i kokios talpos indukus ir kada pikiuot reik?ar labai lepus daigeliai pikiavimui-sodinimui?
Ir to pacio noreciau paklaust del kopustu sejos.Siltnamio neturiu,teks indukuose susidaigint.
Atleiskit uz tokius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 02 06, 22:40)
Merginos,o kada moliugu ir cukiniju seklytes sejat?

jie šilumamėgiai. Sėju beveik paskutinius. Į vieną ilgą lovelį gal kokias 5-7 sėklas.
Atsakyti
Mes sėjam balandžio mėnesį į stiklinį šiltnamį. Kai laikas sodinti pomidorus, anuos visus išimam ir į lauką išsodinam (arbūzus, kopūstus, gėlės vienmetes, moliūgus, cukinijas ir visa kita)
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 02 06, 22:40)
Merginos,o kada moliugu ir cukiniju seklytes sejat?i kokios talpos indukus ir kada pikiuot reik?ar labai lepus daigeliai pikiavimui-sodinimui?
Ir to pacio noreciau paklaust del kopustu sejos.Siltnamio neturiu,teks indukuose susidaigint.
Atleiskit uz tokius klausimus.

moliūgus ir cukinijas bent jau aš sėju tiesiai į dirvą. Jei daiginsit namuose, sėkit visgi geriau į atskirus indelius, nelabai didelius - kad persodinant išsitrauktų visas šaknų gniužulas. Ta prasme, kad žemė nenubyrėtų nuo šaknų ištraukus. Tada jie to persodinimo beveik ir nepajunta. Bet sėkit balandį, ne anksčiau. Net gal apie vidurį balandžio g.gif
Kopūstus galima sėt į vieną dėžutę. Bandžiau sėt į atskirus indelius kažkada, tai nors pradžioj atrodo didesni, vėliau vistiek susilygina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 07, 08:17)
moliūgus ir cukinijas bent jau aš sėju tiesiai į dirvą. Jei daiginsit namuose, sėkit visgi geriau į atskirus indelius, nelabai didelius - kad persodinant išsitrauktų visas šaknų gniužulas. Ta prasme, kad žemė nenubyrėtų nuo šaknų ištraukus. Tada jie to persodinimo beveik ir nepajunta. Bet sėkit balandį, ne anksčiau. Net gal apie vidurį balandžio  g.gif 
Kopūstus galima sėt į vieną dėžutę. Bandžiau sėt į atskirus indelius kažkada, tai nors pradžioj atrodo didesni, vėliau vistiek susilygina.

drinks_cheers.gif o , ir aš taip tiksliai darau namuose...į atskirus indukus , bųna labai geri daigeliai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 16:46)
rūkomasis netilptų darže, o kvapnusis bus kaip papuošalas kopūstams  biggrin.gif

Ir vakare,sausą dieną skleis neapsakomą aromatą smile.gif

Pernai auginau tokius muskatinius moliūgus.Labai vėlai pradėjo megzt vaisius,nes vien vyriški žiedai buvo,tai sunokti aišku nespėjo. Šiemet nežinau ar sodinsiu. Dar auginau tokius,labai patiko. Gal todėl,kad miltingesni ir sausesni nei didieji oranžiniai ax.gif
Atsakyti
BS jau padaugėjo sėklų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 02 07, 09:17)
BS jau padaugėjo sėklų  thumbup.gif

ačiū, kad pasidalinot naujiena 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš moliūgus ir cukinijas sėju į dirvą, man užtenka. kai auginau ant šiaudų, užmestų žemėm krūvos, neturėjua kur jų dėt, išsiraizgė visas laukas doh.gif , o pernai tik keli užderėjo. tai mąstau dabar kur man šiais metais reiks sodint, yra kompoto krūva, gal ten užleisiu
Atsakyti