Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(madmuazele @ 2012 02 06, 16:22)
O koki tabaka auginat tarp kopustu? niekada neauginau, bet gal siemet pabandyciau bigsmile.gif Veliau, sudejusi i maiselius, ju lapus panaudociau nuo kadziu  ax.gif

šituos sodinsiu šalia kopūstų, nes šitų firma nepatinka ir tasai rūkomasis l. aukštas užauga. Ai, ir dar pomidorams vytulį 'užneša' blush2.gif Tik nesijuok blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 06 vasario 2012 - 16:34
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 16:31)
šituos sodinsiu šalia kopūstų, nes šitų firma nepatinka  blush2.gif Tik nesijuok  blush2.gif  biggrin.gif

O kuo nepatinka? Ar siaip? O kvapusis bus toks pats patikimas ir salia kopustu ir nuo kandziu? rolleyes.gif
Nesijuoksiu, nes ir as kai kuriu nemegstu ir neperku... bet tik todel, kad nusivyliau-mazai daigios, nekokybiskos seklos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 vasario 2012 - 16:36
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 06, 16:35)
O kuo nepatinka? Ar siaip? O kvapusis bus toks pats patikimas ir salia kopustu ir nuo kandziu? rolleyes.gif
Nesijuoksiu, nes ir as kai kuriu nemegstu ir neperku... bet tik todel, kad nusivyliau-mazai daigios, nekokybiskos seklos schmoll.gif

nuo kandžių tai levandas naudoju. Dar jas ir miegamam spec. drobiniam maišely laikau - geresnis miegas laugh.gif

Na, taip, ne kokią reputaciją toji f. užsitarnavus ir šiaip rūkomasis netilptų darže, o kvapnusis bus kaip papuošalas kopūstams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 16:46)
nuo kandžių tai levandas naudoju.

O kokias jų sėklas perkate? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ether: 06 vasario 2012 - 16:50
Itikinai 4u.gif Levandas ir as turiu pasikabinusi, ale nedaug dar ju pas mane blush2.gif
Atsakyti
niu senukuose seklas uztiko mano akys po 0.49cnt, tai kelias nutveriau vistiek, blem, paemiau arbuza, mat vaikas zyze kad nori, ale abejoju ar uzaugs, kazkaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 02 06, 16:49)
O kokias jų sėklas perkate? ax.gif

sėjimui
user posted image.

Be to auginu pirktas krūmeliais. Tik į miegamą ir nuo kandžių tai iš kelionių parsivežu ar TIGER perku 4u.gif

( perku, vienaskaita dar aš, vie-na-skai-ta cool.gif biggrin.gif )
Atsakyti
pasejau levandas, ale nzn kaip jos man - ar dygs ar ne... nzn. blem itariu kad man siemet ne tie metai sejimui ir auginimui, kazkokia nuojauta , nors tu kaaaaaa doh.gif
Atsakyti
Prasom nepanikuoti 4u.gif Kaip nusiteiksi-taip ir bus mirksiukas.gif O bus viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 06, 17:23)
Prasom nepanikuoti 4u.gif Kaip nusiteiksi-taip ir bus  mirksiukas.gif  O bus viskas gerai biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 13:47)

Nu šaunuolė 4u.gif Būtent apie jį kalbėjau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2012 02 06, 15:44)
Oooo, kažkur šalia manęs bigsmile.gif Reikės pasiskambinti dėl sėklyčių ax.gif

Ir šalia manęs thumbup.gif Rajoniniam laikrašty perskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 05, 23:17)
Pernai auginau moliūgus KIRBIS.Augo ant papuvusių žolių krūvos.Iš 4 pasėtų išdygo 1.
Bet užaugino 8 diiidelius moliūgus.Svoris nuo 8kg iki 20 doh.gif Gal nuo veisles priklauso g.gif Bet sunku sunaudot tokius didelius- prapjauto ilgai nelaikysi.

Tiesa - dideli reikia greitai suvalgyti, tai as su kaimyne dalinausi, pas ja mazyle labai moliugus gerai valge smile.gif
O siemet prisipirkau visokiu, saldzius ir nelabai, riesutiniu sviestiniu, spageti, net vazoniniu, dar noriu labai muskusiniu.
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 02 06, 07:45)
O kokie?
Aš daryčiau taip: sideratus nupjaučiau ir naudočiau kaip mulčią, sodinčiau moliūgus.

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti