kaži ar sėklomis prekiauja norėčiau sultingų, didelių arbūziukų
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 12:47)
Oooo, kažkur šalia manęs Reikės pasiskambinti dėl sėklyčių
Sveikos. Sakykit tų skanių EMIRA F1 melionų sėklų kur perkate, keino firmos jos?
O arbūzų skanių ir aš labai noriu.
O arbūzų skanių ir aš labai noriu.
sveikos,
as pernai auginau arbuzus pirkau senukuose kazkias pigias seklas, nupiesti buvo paprasti arbuzai, o viena pokuti irgi pigiu is seklos.lt geltonu viduriu arbuzai "Janosik" . Tai tie is senuku, tai uzaugi iki kokio kg tik ir siaip skuro jie, lapija tokia prasta buvo, na o Janosik tai is daigo buvo po 2 arbuzus, skanus nerealiai, saldus, sultingi, seklu nebeisiai daug. Tai sitieji svere po 3-5 kg. Auginau lauke, na salyginai lauke: buvau sukisus metalius lankus ir uzdengus plevele. Siais metais vel auginsiu Janosik.
as pernai auginau arbuzus pirkau senukuose kazkias pigias seklas, nupiesti buvo paprasti arbuzai, o viena pokuti irgi pigiu is seklos.lt geltonu viduriu arbuzai "Janosik" . Tai tie is senuku, tai uzaugi iki kokio kg tik ir siaip skuro jie, lapija tokia prasta buvo, na o Janosik tai is daigo buvo po 2 arbuzus, skanus nerealiai, saldus, sultingi, seklu nebeisiai daug. Tai sitieji svere po 3-5 kg. Auginau lauke, na salyginai lauke: buvau sukisus metalius lankus ir uzdengus plevele. Siais metais vel auginsiu Janosik.
QUOTE(jediara @ 2012 02 06, 15:42)
Oho Gal ir Jūs auginote?
tu, jei galima Nea, dar neauginau
O koki tabaka auginat tarp kopustu? niekada neauginau, bet gal siemet pabandyciau Veliau, sudejusi i maiselius, ju lapus panaudociau nuo kadziu
Aš iš Nedzvecko gavau. Kitaip sakant man gavo..nes Alytus nuo Kaišiadorių rajono tolokai.
QUOTE(Regila @ 2012 02 06, 16:24)
Aš iš Nedzvecko gavau. Kitaip sakant man gavo..nes Alytus nuo Kaišiadorių rajono tolokai.
Tabako?
Toki radau
mergaitės, man tokio dalyko reikia. Visos turbūt matę mažiukus svogūnėlius vakuotus parduotuvėse, kur dažnai ant picų būna - tokie mažučiai apvalučiai. Čia specialūs būtų? iš sėklyčių? ar auginat kas tokius? man būtent tų mažulėlių reiktų