Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Lietuviški arbūzai smile.gif
Atsakyti
kaži ar sėklomis prekiauja g.gif norėčiau sultingų, didelių arbūziukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 13:47)

Vauuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 12:47)

Oooo, kažkur šalia manęs bigsmile.gif Reikės pasiskambinti dėl sėklyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 06, 14:47)

Oho bigsmile.gif Gal ir Jūs auginote?
Atsakyti
Sveikos. Sakykit tų skanių EMIRA F1 melionų sėklų kur perkate, keino firmos jos?
O arbūzų skanių ir aš labai noriu.
Atsakyti
sveikos,
as pernai auginau arbuzus pirkau senukuose kazkias pigias seklas, nupiesti buvo paprasti arbuzai, o viena pokuti irgi pigiu is seklos.lt geltonu viduriu arbuzai "Janosik" . Tai tie is senuku, tai uzaugi iki kokio kg tik ir siaip skuro jie, lapija tokia prasta buvo, na o Janosik tai is daigo buvo po 2 arbuzus, skanus nerealiai, saldus, sultingi, seklu nebeisiai daug. Tai sitieji svere po 3-5 kg. Auginau lauke, na salyginai lauke: buvau sukisus metalius lankus ir uzdengus plevele. Siais metais vel auginsiu Janosik.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 02 06, 15:42)
Oho bigsmile.gif  Gal ir Jūs auginote?

tu, jei galima blush2.gif 4u.gif Nea, dar neauginau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 06 vasario 2012 - 16:11
O koki tabaka auginat tarp kopustu? niekada neauginau, bet gal siemet pabandyciau bigsmile.gif Veliau, sudejusi i maiselius, ju lapus panaudociau nuo kadziu ax.gif
Atsakyti
Aš iš Nedzvecko gavau. Kitaip sakant man gavo..nes Alytus nuo Kaišiadorių rajono tolokai.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 02 06, 16:24)
Aš iš Nedzvecko gavau. Kitaip sakant man gavo..nes Alytus nuo Kaišiadorių rajono tolokai.

Tabako?

Toki radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 vasario 2012 - 16:29
mergaitės, man tokio dalyko reikia. Visos turbūt matę mažiukus svogūnėlius vakuotus parduotuvėse, kur dažnai ant picų būna - tokie mažučiai apvalučiai. Čia specialūs būtų? iš sėklyčių? ar auginat kas tokius? man būtent tų mažulėlių reiktų 4u.gif
Atsakyti