Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(meduliukas @ 2012 02 05, 18:31)
Zirnelius pries saldant butinai blansiruoti reikia, kitaip neskanus 4u.gif

ačiū 4u.gif Kitąkart žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 05, 19:47)
ačiū  4u.gif  Kitąkart žinosiu  smile.gif

Niekada neblanširuoju, jokio pašalinio skonio ir tikrai skanūs,šaldau neperaugusius, saldžius, aišku, kad skonis ne kaip šviežių, bet tikrai neblogas smile.gif
Atsakyti
Zirnelius pries saldant butinai blansiruoti reikia, kitaip neskanus 4u.gif

Tai kas turit minciu del moliugu augimo pievoje, kaip manot augs g.gif

Niekad neblansiruoju, o skonis geresnis, negu parduotuviniu saldytu. Renku neperaugusius.
Pernai pas mane beveik pievoje augo, tiksliau tai pasodinau ir suarta zeme, uzmulciavau, bet kai viskas suzele, tai ir muciuoti nebejo 4u.gif Bet moliugai pirmakart uzaugo thumbup.gif
Atsakyti
O ar tikrai moliugas išaugina tik dvi galvas? Neturiu kur sodint,,tik pas kaimyna ant komposto buvau dvi pasisodinus blush2.gif Virkkščiu pilna pieva doh.gif tai gal jas trumpint reikia? Gogles nepasiklausiau blush2.gif doh.gif ax.gif

Tik svarbu, kad ant piestelės viršutinės dalies purkos žiedadulkių patektų iš visų pusių. Priešingu atveju užsimezgęs vaisius augs kreivas, gali tiesiog nudžiūti.

Va spejau paskaityt ir pasijuokt. Man per sudetingas darbas,Mb tures atlikti ta dirbtinį apdulkinimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 05 vasario 2012 - 20:08
Ko gero teisybe, daugiau dvieju nei vienas neuzaugino, nors primegsta daug buvo. Jau ir skyniau kitus lauk, kad tik tie pirmieji uzaugtu. Uzpernai as ant komposto kruvos buvau kruva uzauginusi, o pernai tik vienas ten subrendo, kiti mazyciai taip ir liko doh.gif
Atsakyti
mano žemuogės sėkmingai sudygo thumbup.gif
žėsim kaip toliau seksis,kad tik nors kiek užaugtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 05, 18:34)
4u.gif augs...bet manau reik sodinti daigus , į duobutes pridėti geresnio substrato , gal ir mėšlo perpuvusio ir tada jau mulčiuot mulčiuot...aš irgi sodinsiu taip...cukinijos pernai augo kaip pašėlusios...

Aciu, bandysiu, yra kaime perpuvusio triusiu kakuciu, reiks deti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 02 05, 18:39)
Augs, bet jeigu tai tikra pieva, ką darysit su augančia iki 1metro žole? g.gif

Ne, ne tikra, swjomainos augaliukai ten, pamirsau, kas paseta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2012 02 05, 19:50)
Niekad neblansiruoju, o skonis geresnis, negu parduotuviniu saldytu. Renku neperaugusius.
Pernai pas mane beveik pievoje augo, tiksliau tai pasodinau ir suarta zeme, uzmulciavau, bet kai viskas suzele, tai ir muciuoti nebejo 4u.gif Bet moliugai pirmakart uzaugo thumbup.gif

Nu o man daug skaniau, kelias sekundes verdanciam vandenyje palaikyti, traskus tokie, kai atsildai.

Tai ir as bandysiu moliugus "laukinem" salygom paleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 05, 21:17)
Nu o man daug skaniau, kelias sekundes verdanciam vandenyje palaikyti, traskus tokie, kai atsildai.

Man irgi skaniau tokie thumbup.gif
Atsakyti
Tai kas turit minciu del moliugu augimo pievoje, kaip manot augs g.gif

man kazkodel neaugo siemet sad.gif daigiukus pasodinau

QUOTE(diuni @ 2012 02 05, 18:34)
4u.gif augs...bet manau reik sodinti daigus , į duobutes pridėti geresnio substrato , gal ir mėšlo perpuvusio ir tada jau mulčiuot mulčiuot...aš irgi sodinsiu taip...cukinijos pernai augo kaip pašėlusios...

nu va unsure.gif meslo nedejau ir siaip niekuom nepagerinau g.gif vot ir bus mano problema doh.gif
Atsakyti
Man moliugai siemet uzsaugo tikrai neblogi... bigsmile.gif Sejau ant pernykstes zoliu kruvos ax.gif Pernai kita tokia kruva sukrovem-siemet vel tik ant jos sesiu.. ir vare jie i pievas po kelis metrus, kiek norejo smile.gif

Zemuoges tikrai nera lepios.. Priauginau mazulyciu blusu daug-mama padejo issodinti, sodino po kelias, nes po jei po viena, kaip rekomenduoja, tai puse darzo butume apsodine... Krumai rudeniop didziausi buvo ir zemuogiu sociai wub.gif

QUOTE(Tagete @ 2012 02 05, 17:30)
taip is seklu.  smile.gif as kadangi pati ju nemegstu ir nevalgau tai auginu tik kelis krumelius del vaiko atrakcijos. Pernai setos augo balkono loveli tai tiek zemuogiu, tiek braskiu po kokius 3-5 vnt jau buvo tais paciais metais, zodziu paragavivui. rudeni tuos daigus pasodinau sode, ziuresim koks derlius bus siais metais.

As braskiu net kelias rusis is seklu bandysiu uzauginti....tikiuosi uzaugs-nes gaila butu... tik po kelias seklas turiu.

Braskiu ir as nelabai megau... dar juoduju serbentu negalejau pakesti-o pernai visu prasiau kas galetu duoti nors uogyte suvalgyti, atrode numirsiu jei negausiu doh.gif lotuliukas.gif Tai siemet puse kameros pas mane j. serbentu ir braskiu-valgau, net ausys raitosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 vasario 2012 - 22:10
QUOTE(Ninkasi @ 2012 02 05, 22:53)
man kazkodel neaugo siemet sad.gif daigiukus pasodinau
nu va  unsure.gif meslo nedejau ir siaip niekuom nepagerinau  g.gif vot ir bus mano problema  doh.gif

ax.gif tai kad moliūgams reik daug maisto...kitaip negalės jie vaisių savo išauginti...dėl to gerai ir auga ant komposto krūvų. a o pievoje reik juos pamaitinti ax.gif
O vaisių irgi daug negali užauginti , rekomenduojama daugiau kaip poros nepalikti , kad jie normaliai užaugti galėtų.
Atsakyti
Su tais dideliais moliugais... As ir labai norejau dideliu blush2.gif O siemet isitikinau, kad geriau daug, bet mazesniu...
Atsakyti