sveikos
QUOTE(Ninkasi @ 2012 02 03, 23:17)
O sakykit, cia i agurku tema, kaip geriau daryt su lauko agurkais sudaigint juos ir sodint ar seklutes tiesiai i dirva? nes ale girdejau, kad pasejus i dirva jie greiciau ir geriau augs, vaisiai geresni ir pan., o jei daigus sodinsi tai pakol prigis ne taip efektyvu?
kaip jus darot?
visada tiek mama, tiek anyta seja tiesiai i dirva, o be to kazkur esu girdejus, kad agurkai, na bent tie laukui skirti nemegsta persodinimo
QUOTE(saintlina @ 2012 02 04, 21:21)
kai nedaug agurkų auga, tai gal ir galima statyt sieneles ir kilnot jiems uodegas, kad teiktųsi saulės siekt. Bet kai pas aš kokius 7-8 pakelius jų sėju, tai man dviguba tvora per visus 100 m darže gautųsi.. Ai, žemės daug, tegu raizgosi kur užsimanę..
ohoho kiek daug
jau jo su tokiu kiekiu neprizaisi...
as irgi visgi apsisprendziau nekelt agurku. sesiu tik viena pakeli, uzteks jiems tos vietos, nera gi jie, kad baisiai issikerotu, be to as juos seju krastinej lysvej dazniausiai, tai kol dar mazos virkscios tai pareguliuoju, kad "eitu" link krasto, i tarplysvi ar i pievele...
Nusipirkau siandien substrato sejimui, reikia braskes ir zemuoges suset ir geles jau kai kurias. Vakar pasidariau plana kas kur augs, sarasa kada ka paset daigams, kokius kiekius ir pan... Zodziu, kaifavau visa vakara pakucius su seklom kilnodama
Ir visgi apsisprendziau siais metais lysviu ploto nedidint, kitais metais tai jau butinai, o siais visgi sunku man bus su
, o jei dar karsta vasara, tai nesinores ne nosies i lauka iskist.