Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 14:53)
man tai iš galvos neišeina krūminiai agurkai. Gal pati plačiau papasakos, kuri nusipirko ir man rodė  bigsmile.gif
Mąstau, gal tokius pasėjus ir vietoj orchidėjų šiek tiek kambary paauginus, galima būtų gegužės pradžioj agurkus valgyt  g.gif

O kas tas yr g.gif g.gif g.gif Suintrigavai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 14:49)
kad gal anksciau  g.gif  Balandzio pradzioj arbuziokus jau sejau, o agurkai tuomet jau tikrai stypsojo ant palanges mastau.gif

g.gif Gal.. Bet tikrai vėliau nei pomidorus g.gif , o pomidorus aš pernai 6-8 sėjau ax.gif
Atsakyti
Susiradau uzrasus-pernai BA sejau vasario 16 d. smile.gif Siemet, zinoma, ju nebesesiu... Norejau Asker, bet kai BS uzsakinejau, ju nebuvo.. apsieisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 15:32)
Susiradau uzrasus-pernai BA sejau vasario 16 d.  smile.gif

ui blink.gif Pamenu, kad vajus anksti uzejo, bet kad TAIP anksti blink.gif
Na, as uz tave pernai veliau sejau, tai galima daryt isvada, kad vidinis laikrodis uzfiksavo ir kirba pasamonej 'laikas sodint agurka' biggrin.gif
Atsakyti
As jau prisisejau-kazkaip minciu jokiu apie agurku seja lotuliukas.gif Saltibarsciam turiu saldytu-pilnai pakaks numalsinti alki ax.gif

Ir jei gerai pamenu, buvo ir ankciau uz mane BA sejusiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 kovo 2012 - 15:43
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 15:49)
kad gal anksciau  g.gif  Balandzio pradzioj arbuziokus jau sejau, o agurkai tuomet jau tikrai stypsojo ant palanges mastau.gif

mano uzrasuos irasyta 03.11 paseti agurkai BA,kitos man rodos tikrai anksciau sejo nei as g.gif
Atsakyti
tai jau sejat agurkus ar dar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 21:55)

nu ne. Kad pro langą pažiūrėjus nekyla rankos agurkus sėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 15:42)
Saltibarsciam turiu saldytu-pilnai pakaks numalsinti alki ax.gif

4u.gif kažkur matyt praleidau,kaip juos paruošti?
tiesiog supjaustai kubeliais ir į kamerą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 21:55)

Su pomidorais galima šiaip ar taip eksperimentus daryti,su agurkais nepavyks schmoll.gif jiems aštuoniolika laipsnių yra smertis,o ne gyvenimas schmoll.gif Praeitais metais
Pirmus šešis agurkus sėjau kovo 27.Pirmą nuskyniau gegužes 20,Bet tiek ir naudos,kad pasigirti,keli agurkiukai,kol atšilo ir visi sukilo irnesakyk.gif O dar anksčiau pasėjus,visai suvargs,ir gausis špyga netaukuota ir agurkais nekvepianti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 07, 10:30)
4u.gif kažkur matyt praleidau,kaip juos paruošti?
tiesiog supjaustai kubeliais ir į kamerą  ax.gif

Pirmus metus ruosiau-dar neragavusi blush2.gif Bet kaip cia prisiskaiciau, taip ir dariau-sutarkavau per burokine tarka ir i saldikli dejau smile.gif As dar nulupau juos pries tarkuojant. Sako, kad istize, vanduo kai atitirpsta... bet kvapas kaip svieziu agurku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 kovo 2012 - 13:57
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 21:56)
nu ne. Kad pro langą pažiūrėjus nekyla rankos agurkus sėt  doh.gif

Būtinai supjaustyti,pasidariau šaltibarščius ,dar krapai šaldyti,svogūnai nuo palangės thumbup.gif Dar su šaldytais svogūnais pabandysiu,o šiaip rinkinukus,manau,protingiausia susiruošti...
Atsakyti
gerai kad ir cia uzejau, o taijau agurkus susiruosiau seti rytoj smile.gif. tada neskubesiu. Tikiuosi jus cia apie siltnamio agurkus snekat, kad dar anskti.
Atsakyti