Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Marmaledas @ 2012 03 05, 18:22)
Laba diena,
nusipirkau šiemet Beth Alfa (bent panašiai skamba) agurkiukų  sėklų visą pokutį- pernai kažkaip visos gyrė, bet man iš 4 sėkliukių nei vienas neužaugo.  Ar jie labai lepūs, ar aš kažką ne taip darau gal? Jie, kiek pamenu, labai ankstyvi, jausėt?ką mėgsta, ko vengt?

et, netike tie BA.. nusivyle pernai daugelis, as tame tarpe. Uzaugt uzaugo be problemu, lepus irgi nebuvo. Beda su ziedais buvo.. ziedu mase, o agurku kaip ner, taip ner. Taip tikejausi ankstyvo derliaus, o iki pagrindinio derliaus lauke is situ BA gavau vos kelis agurkus. Tiesa, veliau daug buvo, bet kai is lauko mazycius agurkelius kibirais tempiau, tu ilgu jau nebesinorejo.
Siemet bandysiu Asker.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2012 - 10:24
Laba diena . Prisijungiu prie Saintlinos - aš irgi nusivylusi BA ir taip pat bandysiu Asker.
Atsakyti
Aš pernai auginau BA.Sėjau kovo pačioje pabaigoje, sodinau šiltnamyje. Norėjau ankstyvesnio derliaus,bet taip išėjo,kad kelis paragavom ir pradėjom valgyti lauke augantį derlių. Augo,žydėjo,bet nevedė vaisių. Ne viena jais nusivylė. Manau,kad geriau paprastus ankstyvus agurkus labiau apsimoka sodintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 kovo 2012 - 10:54
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 10:19)
et, netike tie BA..

ogo, koki atsiliepimai g.gif reiks palikt tik pora, ir kitokius sėt, vadinasi. Dėkui už pasidalintą info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 11:19)

Siemet bandysiu Asker.

Aš pernai auginau Asker ir šiemet juos auginsiu smile.gif Anksti atsirado agurkiukų, daug buvo 4u.gif
Tik paskui išroviau, nes, kai atsiranda lauke, niekas nebenori šiltnaminių smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal kuri nors auginote agurkus AMOUR F1 ,ir PROFI F1.ka galetumet pasakyti apie juos,uzsisakiau is Baltic seed,tai aprasymas buvo viliojantis.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2012 03 06, 13:57)
Sveikos mergaites,gal kuri nors auginote agurkus AMOUR F1 ,ir PROFI F1.ka galetumet pasakyti apie juos,uzsisakiau is Baltic seed,tai aprasymas buvo viliojantis.Aciu 4u.gif

Abi veislės man labai patiko. Labai gerai mezga, tinka konservavimui. O AMOUR F1 dar ir saldūs 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif !!!!!
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 06, 12:40)
kai atsiranda lauke, niekas nebenori šiltnaminių smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Uztat ir sodinsiu tik kelis daigus, kad anksciau butu. Tevas jau dabar istisai zaunija, kad tik nepamirsciau agurku kuo anksciau pasodint biggrin.gif
O kada mes pernai tuos BA sejom? g.gif Anksti kazkaip g.gif Gal jau neuzilgo bus galima kelis agurkiokus pasiset ankstyvam derliui?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 06, 14:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Uztat ir sodinsiu tik kelis daigus, kad anksciau butu. Tevas jau dabar istisai zaunija, kad tik nepamirsciau agurku kuo anksciau pasodint  biggrin.gif
O kada mes pernai tuos BA sejom?  g.gif  Anksti kazkaip  g.gif Gal jau neuzilgo bus galima kelis agurkiokus pasiset ankstyvam derliui?

Man atrodo, kad tik balandžio pradžioj sėjom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 06, 14:46)
Man atrodo, kad tik balandžio pradžioj sėjom  g.gif

kad gal anksciau g.gif Balandzio pradzioj arbuziokus jau sejau, o agurkai tuomet jau tikrai stypsojo ant palanges mastau.gif
Atsakyti
man tai iš galvos neišeina krūminiai agurkai. Gal pati plačiau papasakos, kuri nusipirko ir man rodė bigsmile.gif
Mąstau, gal tokius pasėjus ir vietoj orchidėjų šiek tiek kambary paauginus, galima būtų gegužės pradžioj agurkus valgyt g.gif
Atsakyti