Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(amarrile @ 2012 05 21, 22:43)
Šio ryto derlius,ketvirtas iškart į pilvą papuolė  rolleyes.gif
user posted image

Nu ir kam iš pat ryto žmonėms nuotaiką gadinti? AŠ IRGI TOKIŲ NORIU drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazus amarille agurkeliai, manieji dar maziukai, nors kaip, kad sakei meciau lauk mazus tik uzsimezgusius 4u.gif na dar viskas priklauso nuo siltnamio tipo, pas mane jis politileninis, beje dariau eksperimenta auginau daiga is Italijos gavau dovanu sekliuka ir pasejau, vazone augo puikiai, tik pateke i naturalia aplinka supuvo saknys iskart g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 22, 08:03)
Grazus amarille agurkeliai, manieji dar maziukai, nors kaip, kad sakei meciau lauk mazus tik uzsimezgusius 4u.gif na dar viskas priklauso nuo siltnamio tipo, pas mane jis politileninis, beje dariau eksperimenta auginau daiga is Italijos gavau dovanu sekliuka ir pasejau, vazone augo puikiai, tik pateke i naturalia aplinka supuvo saknys iskart g.gif

Mano pasodinti į dirvą balandžio 27.Buvo jau dirva šilta,kitais metais nepasisektų toks eksperimentas schmoll.gif .Visa laiką buvo uždengti agrodanga,net parišus vel suguldžiau,kad eitu apklostyt. Jūsu ,matomai,sušalo ,kai vėsu,nors prilaistyt gausiai nereikia,ir žemę papurenti,kad greičiau pradžiūtų ir šiluma link šaknų praeitu.O šiaip ir man vienas iš šešių nukeipo,ir nesuprasi,dėl ko
irnesakyk.gif
Atsakyti
amarile, pagarba 4u.gif tobuli agurkėliai wub.gif

Agurkų auginime man visiška nesėkmė... sugebėjau šiltnamyje "iškept" daigus iki košės, atsėjau - nedygsta.. kad juos perkūnėlis g.gif turbūt šiais metais teks man žiūrėt kaip jūs visos agurkėlius valgot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 gegužės 2012 - 08:57
per kiek laiko mazdaug agurkas turi isdygt g.gif kazkuo nedygsta ir mano siltnamyje, seti ga lpries savaite, gal truputi maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 22, 14:04)
per kiek laiko mazdaug agurkas turi isdygt g.gif  kazkuo nedygsta ir mano siltnamyje, seti ga lpries savaite, gal truputi maziau ax.gif

Per tris dienas turi išdygti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 05 22, 09:51)
Agurkų auginime man visiška nesėkmė... sugebėjau šiltnamyje "iškept" daigus iki košės, atsėjau - nedygsta.. kad juos perkūnėlis g.gif turbūt šiais metais teks man žiūrėt kaip jūs visos agurkėlius valgot  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu jau, iki liepos vidurio laisvai galima sėti, kas čia per baimės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 22, 10:51)
Agurkų auginime man visiška nesėkmė... sugebėjau šiltnamyje "iškept" daigus iki košės, atsėjau - nedygsta.. kad juos perkūnėlis g.gif turbūt šiais metais teks man žiūrėt kaip jūs visos agurkėlius valgot  doh.gif  lotuliukas.gif

Tik nereikia taip nusiminti. Labai geras būdas išsidaiginti samanose. Iš karto pasimato, kuri sėkla gyva, o kuri ne.
Kaip sakė Gaudvilė, iki liepos vidurio dar laiko yra.
Labai rekomenduočiau Šarlotę iš E-seklos.lt Daiginu samanose, tai kokia stora, galinga ir daug žadanti šaknis lenda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrinesMama: 22 gegužės 2012 - 15:11
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 22, 14:11)
Per tris dienas turi išdygti  4u.gif

vot sudas visas sukisau kiek tik turejau savidulkiu doh.gif gal del to kad beiciuotos veluoja g.gif jei ne teks lauko agurkus i siltnami sodinti, visvien kiauras, gal atskris kokia bite apdulkint blush2.gif
Atsakyti
merginos ar galima tuos mini agurkėlius,gal afrikietiški ar kaip jie vadinasi auginti lauke ar jie tik šiltnaminiai 4u.gif

sukurkit temą kol šita nepabaigta,kad nuorodą įdėti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 22, 15:11)
Nu jau, iki liepos vidurio laisvai galima sėti, kas čia per baimės  tongue.gif

QUOTE(AusrinesMama @ 2012 05 22, 16:05)
Kaip sakė Gaudvilė, iki liepos vidurio dar laiko yra.
Labai rekomenduočiau Šarlotę iš E-seklos.lt

Nea, nenusimenu, jau pripratau, kad su agurkais kasmet kažkas nesiseka, turbūt man paprasčiau būtų kokius ananasus išaugint.. lotuliukas.gif

Aušrin, jei temos durys man prieš pat nosį neužsitrenks, tai paklausiu, Šarlote čia šiltnaminiai agurkai? paveikslėlis įspūdį tikrai padarė smile.gif tik nerandu platesnės info apie juos kam jie tinkami, marinavimui, rauginimui.. bigsmile.gif
Beje, norėčiau juos nusipirkt "gyvai" - ne internetu.. rolleyes.gif turbūt per daug noriu? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti